- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangesz78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11799 üzenetére
Itt az én IP címem jön be.
-
gangesz78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11797 üzenetére
A szerződés úgy van hogy 3 hónapig az 50-es , aztán lesz a 25 -ös.
Ezt olvastam egy másik témában:
Ahhoz, hogy aktív módban menjen, az kell, hogy vagy közvetlenül az internetre csatlakozz, valós IP-vel. Vagy a külső tűzfal/router/internetmegosztó gépen be legyen álíltva, hogy az adott portra érkező kéréseket továbbítsa a te gépedre, a programban beállított portra.
+ A saját gépen lévő tűzfal ne blokkolja az adott portra érkező kéréseket.
Ugye a tűzfal beállítva,routert megbeszéltük, marad a szolgáltató.
Erre gondoltam valami programot. -
gangesz78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11795 üzenetére
-
gangesz78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11793 üzenetére
Esetleg van olyan program, amivel előtte megtudom nézni mi lehet a gond ?
-
gangesz78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11791 üzenetére
-
gangesz78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11789 üzenetére
Hali
Köszi a gyors választ.
Ezzel már valóban elő jött, kár hogy nem tudok belépni :-(
Azért gondolom hogy blokkolja a netet, mert minden más, tűzfal, vírusírtó engedélyezve van a torrent portom.
Ez az egyik.
Most 50 mb net van és csak 14mb jön, bármely időszakaszban nézem.
Van még ötleted ? -
T_Stark
őstag
válasz
Intruder2k5 #11786 üzenetére
Pont az a baj hogy ki lett nagyon számolva a pénz, ennyi fért bele.
Most megpróbálkozunk ezzel, hátha... -
T_Stark
őstag
válasz
Intruder2k5 #11784 üzenetére
Nem kell nekünk komoly, csak tudjon manapság alapnak tekinthető dolgokat, és működőképes legyen. A TP-Link amit elsőre próbáltunk már itt megbukott. Szerintem most egy Tenda lesz.
Azért Ipon, mert a TP-Link amit visszaküldtünk gariba ennyibe került, és nem tudják megjavítani, visszaadják az árát vagy vehetünk az árában másikat.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11770 üzenetére
Na igen, ezt nem is figyeltem, én csak egy routerrel számoltam
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Intruder2k5 #11779 üzenetére
Megoldás a csere!
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez nem végzetes hiba.
Csere bizony, csak ebben az esetben bőven elegendő az elektrolit kondenzátorok cseréje. -
Assasin_
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11750 üzenetére
Köszönöm és ez megoldja majd a próblémám? Igazáböl azt se tudom hogy mi baja van vagy nem is értem.
-
Assasin_
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11748 üzenetére
Oké köszönüm a segitséged vissza térhetnénk rá holnap mert most nincs nálam a router de holnap megnézem és irok köszönöm
-
Assasin_
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11746 üzenetére
Szia nem azt hol tudom frissiteni?
-
Gehyhun
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11742 üzenetére
Köszönöm szépen a hipergyors választ!
Reméltem, hogy nem kell modemet cserélni, de így jártam. :S Van egy vadonatúj modem itthon, az lesz betéve.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11710 üzenetére
Most hívtak, és meg oldódott magától. Ezek szerint csak várni kellett.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11708 üzenetére
Megmondom. Máskor is volt ilyen, és akkoris valamit állítottak rajta, és megoldódott a probléma. Már elfelejtette mit állítottak.
Annyi volt, hogy az ünnepek előtt a router ki lett húzva, a hálózatból, ma délután bekapcsolták és nem csatlakozott fel a netre. (albérlet.) -
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11706 üzenetére
Hát az lehet problémás lesz, nem nagyon ért az ilyenekhez. És nem is szereti piszkálni a routert.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11704 üzenetére
Netgear, régebbi típus.
Lag-ot nem néztem. Én is csak távsegítséget nyújtok. -
hitman43
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11697 üzenetére
Szia!
Igen, lehet. Jelenleg Multimode-on van. Máshogy nem kapcsolódik. -
yuri90
tag
válasz
Intruder2k5 #11692 üzenetére
Digi netem van,amihez nem adtak routert.Azt én vettem mellé.
-
Szajo
őstag
válasz
Intruder2k5 #11680 üzenetére
5éve adták ezt a modemet, egy D-Link DSL-360R és 10megás netet már aligha bírja főleg ilyen távból... ezért "vettem" egyet igazából még nincs kifizetve vissza tudom vinni. Vegyek inkább sima modemet? Vagy ha felhívom őket ők küldenek egy korszerűbbet?
-
Szajo
őstag
válasz
Intruder2k5 #11678 üzenetére
GTS Datanet, de akárhogy próbáltam akármilyen beállításokkal, VPI VCI 1;32 PVC 0-n PVC2-n de van 7ig azt sem tudom melyik micsoda igazából... a felhasználó jelszót 100% jól írtam be, ez nem lehet hiba!
-
montressor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11674 üzenetére
koszi
-
montressor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11672 üzenetére
kabelt nem csereltem, de nem tunik rossz 5letnek, kiprobalom
a routerek ujak, mind a ketto vadi uj. Elkepzelheto olyan szitu, h a regi modem es az uj routerek ppoe 'szabvanyaban' elter vm, es emiatt nem akar menni? -
montressor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11670 üzenetére
hogy tetszik mondani? ugy erted, h alaptopen? ezzel az a gaz, h nem a laptop a gond, metr masik geppel se megy, se pc-vel se mac-cal....
-
válasz
Intruder2k5 #11664 üzenetére
Ennek a kábel ki/be húzogatásnak meg van az a veszélye, hogy kiszállás helyett egyszerűen visszarakják 5 vagy 10 megára a netet arra hivatkozva, hogy nem bírja hálózat a 15-öt és ezért vannak a szakadozások.
Még meg vannak az Invitel-től kapott modemek?
Ha igen szívesen néznék egy képet amelyen az összes szerepel. Elég vicces látvány lehetett úgy együtt. -
rasky
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11664 üzenetére
Ez a modem már amúgy is kb 7-8 éves.
-
rasky
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11662 üzenetére
Értem, köszönöm az infót. Az smc 54mpbs routeremmel nem volt gond, még meglátom mi lesz, hogy megválok e tőle vagy nem. Ilyenkor a t-home nem cseréli a modemet vajon díjmentesen? Mert tőlük van, mint 0 Ftos induló csomag még anno..
-
rasky
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11660 üzenetére
Dede a b3 verzió..
-
trufa12
addikt
válasz
Intruder2k5 #11630 üzenetére
értem akkor rendben van . csak eléggé gáz :S
mert le töltök már 2 gb nál járok
fel töltöttem 3 mb -.-és az oroszok szigorúak -.- kivágnak mint macskát.... .
-
trufa12
addikt
válasz
Intruder2k5 #11626 üzenetére
de zöld és pipa
de akkor ,miért ilyen silány a feltöltésem ?:S
mert le le kapok mindent sec perc alatt de fel tölteni nemigazán akarvagy az hogy kevesen töltik le :S de akkor meg nem tudok mit cseszni neki :S
-
trufa12
addikt
válasz
Intruder2k5 #11624 üzenetére
direkt kikapcsoltam a tűzfalat
pppoe a wan connection type
AP Router: Wireless Broadband Router ez az operation mode
-
trufa12
addikt
válasz
Intruder2k5 #11621 üzenetére
az be van kapcsolva
-
trufa12
addikt
válasz
Intruder2k5 #11619 üzenetére
de milyen portot írjak én be:S
nemigazán értemmeg ez 1.2 utorrent
én 3.1.3 használok kissé más:S -
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #11616 üzenetére
Jó, de az mit jelent? Mivel nekem 2 eszközöm van. Kettőnél mi a különbség, hogy ade írom be, vagy egymás alá? Mit takar az, hogy mindre vonatkozik? Ha beírom mindkettőt, és beállítok neki minimum 2048 le, és 512 feltöltést, akkor mindkettő maximumából elvesz annyit? De miért csak ennyit állíthatok be? Meg lehet csinálni azt amit akarok?
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #11612 üzenetére
Egyébként amióta a routeren keresztül jön a net, sokszor sokáig tart míg betölt az oldal, pl. most is, ahogy rákattintottam a válaszra. A beépített fájlkezelő csak a telefon, és sd memóriát látja. Web böngészőn keresztül próbáltam.
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #11610 üzenetére
De, hogy kell?
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #11601 üzenetére
Oké, de akkor hiába nézném meg minden csatornával. 10 alatt mint pl. 6, vagy 1 biztos jó, ha csak a 10 felett nem biztos. Bár átállítottam 6-ról 1-re, és most 2-es a térerőm., most 3-as.
-
gyulank
addikt
válasz
Intruder2k5 #11599 üzenetére
Akkor mègis mindegy melyiken van? Vagyis a router rossz?
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11584 üzenetére
Így már világos, nagyon köszönöm a segítséget! Remélem ez megszünteti a gondot.
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11582 üzenetére
Megtörtént. Tudsz magyarázatot adni arra, hogy most akkor mit is csináltam?
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11579 üzenetére
Szia!
Ez ugye azt jelenti, hogy ide beírkálom a számokat?
-
Thom1010
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11570 üzenetére
A géppel nincs gond mert elsőre arra gyanakodtam és volt szervízben de gond semmi. Akkor modem csere lesz szerintem.
-
Thom1010
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11568 üzenetére
Szia! A gond az ,hogy ez router nélkül jelentkezik
-
Ryder1
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11532 üzenetére
Beállítottam ezeket, de így sem lett jó. A router útmutatójában mondjuk az van írva, hogyha nem tudunk csatlakozni a böngészős kezelőfelülethez, akkor ellenőrizzük, hogy ezek az IP címek automatikusan legyenek kiosztva, ne magunk állítsuk be.
Funthomi: ez sem jött be.
Egyéb tipp?
-
Ryder1
senior tag
válasz
Oke, teszek majd egy probat.
Ezeket hol allitsam be? Eddig nem volt ilyen jellegu bajom, ergo nem tudom, hogy merre vannak ezek a beallitasok. -
Ryder1
senior tag
válasz
Oke, teszek majd egy probat.
Ezeket hol allitsam be? Eddig nem volt ilyen jellegu bajom, ergo nem tudom, hogy merre vannak ezek a beallitasok. -
ati888
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11514 üzenetére
Megtaláltam, beírtam a varázslóba, ahol kérte, majd megint azt írta, hogy nem tud kapcsolódni. Kiléptem a varázslóból, beléptem a router beállításaihoz és igazából nem csináltam semmit, csak nézelődtem és érdekes módon lett net.
Most megnézem a wireless-t is
ati
-
ati888
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11512 üzenetére
Azt hol tudom megnézni, a TP-Link beállításainál?
-
ghoszty
tag
válasz
Intruder2k5 #11500 üzenetére
igen ezt probáltam de hatástalan szerintem lényegében nincs az eszközön firmware ezert a gard reset se segithet
-
válasz
Intruder2k5 #11495 üzenetére
Pontosabban átkerült a Kerio Personal Firewall a GFI-hoz és a meglévő Sunbelt CounterSpy Anti-spyware-rel kombinálta, hozzáadott még némi antimalware és egyéb biztonsági képességet és meg is született az új Vipre Antivirus és Antivirus Premium/Internet Security.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11492 üzenetére
Rendben, nem történt semmi, nincs gond.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11489 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Bár érzek némi negatív vonalat vagy kissé lecsesző dolgokat, de a választ megkaptam!
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11487 üzenetére
Router nélkül minden gond nélkül fölcsatlakozik. A modemre gyanakodtam én is, telefonáltam már a szolgáltatónak, de szerintük más a gond. Viszont ahogy magyarázták a probléma megoldását, semmit nem ért
Lehet kicsit rájuk kell förmednem, h cseréljék ki a routerem. Elég régi darab...
-
bioengin
tag
válasz
Intruder2k5 #11398 üzenetére
Szia!
Csak visszajelzés, ha már vetted a fáradságot: sehogy se jutottam vele otthon semmire, garis szerviz lett a dolog, és most kaptam sms-t, hogy cserélendő a termék.
Köszi azért!
-
LeG3Nd
tag
válasz
Intruder2k5 #11473 üzenetére
Ahogy olvasom, a 360R T1E típus ajánlott. Ilyet hol tudok beszerezni? Érdemes használtan keresnem?
-
LeG3Nd
tag
válasz
Intruder2k5 #11471 üzenetére
Szürke-kék színű. Valószínű, hogy régi típusú, lassan 5 éve van már nálam. A kettő közül ki lehet a hunyó? Esetleg csak valami beállítás felett siklottam el?
-
lupu500
tag
válasz
Intruder2k5 #11467 üzenetére
Ezt értem de gondolom újra kell konfigurálni az egész routert a reset után. Engem az érdekel igazán, mert ott lehet valamit rosszul beállítani és ez is okozhatja a lassulást.Üdv
-
lupu500
tag
válasz
Intruder2k5 #11463 üzenetére
Router nélkül 5 mb/s sebességgel jobb a helyzet. A modemet megnézettem a upc-vel ők azt mondják meg van kintről a sebesség. Akkor mi a probléma? Elképzelhető hogy a géppel is probléma van de szeretném a routert kilőni a sórból. Annak idején sem akart valami beállítás miatt elidulni és 8-10 mb/s -ot simán levágott a sebességből, de akkor segített valaki a fórumon de már nem tudom mit. Üdv
-
lupu500
tag
válasz
Intruder2k5 #11461 üzenetére
Csak kábellel megy jelen pillanatban. Minden le van szedve és csak 1 gép van fent Upc 30/3 netem van. A feltöltési sebesség jó a letöltésben 18-21 között ugrál. A nyáron nem volt ilyen problémám.Üdv
-
BerlinBoy632
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11456 üzenetére
T-online ADSL,meg ősrégi Askey modem.Azokkal semmi baj.Azért van ez a router,mert ami előtte volt,azt elvitte a villám,azzal semmi baj nem volt.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Intruder2k5 #11430 üzenetére
Jó lett
. Mégegyszer köszönet,és hála a segítségedért.
Viszont azt vettem észre,hogy távolodva a jelerősség még kicsit gyengébb mint a Belkin-en,mert ennek csak beépített antennája van,gondolom azért. Esetleg mégis veszek valami jobbat.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Felhívtam őket,meg is adták, kb 1 óra múlva ki is tudom próbálni. Remélem működni fog
.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Okés köszi.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Intruder2k5 #11428 üzenetére
Akkor ezt megpróbálom,köszi. Csak az a baj,hogy a szerződést nem találjuk. De utánanézek még,és jelentkezni fogok,hogy sikerült-e? A segítséget meg nagyon köszönöm
.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Intruder2k5 #11426 üzenetére
Na ez az amit nemtudok sajnos. Ha felhívom az ügyfészolgálatot,akkor kiadják?
Mod: a PPPoE alatti username/password-re gondolsz?
-
zsolt1129
addikt
válasz
Intruder2k5 #11424 üzenetére
Igen ez megvolt/van.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Intruder2k5 #11422 üzenetére
Lehet láma kérdés,de mennyi ideig kelle nyomni a reseret?
-
zsolt1129
addikt
válasz
Intruder2k5 #11420 üzenetére
Igen áram alatt volt. Az a kis sárga felkiáltójel szimbólum van,és hogy nincsen hozzáférés. A hálózatok megosztása központban valahogy eljutottam a konfigurációs menüig.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Intruder2k5 #11410 üzenetére
Köszi
. De akkor ez tuti jó igaz?
-
bioengin
tag
válasz
Intruder2k5 #11391 üzenetére
Szia!
Most hazaértem, megnéztem, és a logban is az van benne, hogy kábel kihúzva-visszadugva, néhány másodperces szünetekkel... Jópofa.
Most éppen megy a net (csináltam előbb egy rebootot a routeren), és eddig OK, de most, hogy megnéztem a logot, látva a tartalmát, megnézem mégegyszer az UTP kábelt, nincs-e azzal gond. Vagy van vmi, ami még ilyen hülye hibát tud okozni, és nem hardverhiba?Köszi!
-
Claude Leon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11387 üzenetére
Dehogynem, a 2.4Ghz-s egérrel tud bajszot akasztani, csak talán még nem tapasztaltad.
Vasinger!:sajnos csatornát nem tudok javasolni, mert hasonló spektrumban játszanak (talán az egér az utolsó csatornákat kerüli, de attól még lehet áthallása).
Nekem az antennák átszervezése hozott némi stabilitást az ügybe.
(értsd: usb hosszabító az egérhez)
Persze tudom, az usb portban észrevétlen megbújó egérpöcök kígyózó kábelre cserélése nem a szép új világ -
válasz
Intruder2k5 #11381 üzenetére
Nálam régebben Linksys (WRT320N + gyári firmware) + Google DNS használata mellett napi szinte előfordult, hogy nem tudott a csatlakozni a Google szolgáltatásaihoz de amint visszaállítottam a szolgáltatóira (UPC) azonnal ment.
A legérdekesebb viszont az volt, hogy a Google kezdőlapja (google.com) simán bejött mindig, ha be voltak jelentkezve valahova, pl, gmail, akkor a kezdőlap sem jött be.
Ezért egy ideig hanyagoltam a 3rd party DNS használatát de az utóbbi időben már nem volt ilyen gondom, jelenleg Google + OpenDNS-t használok. -
Töki bácsi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11378 üzenetére
Bocsi, kerestem, ezt találtam, azt hittem jó helyen vagyok. Köszönöm
-
amol
addikt
válasz
Intruder2k5 #11363 üzenetére
Igazad van, tomato-val nem foglalkoztam, a dd-wrt mindig tökéletesen kiszolgált. Eredetileg az is csak Broadcomra volt. a 1043-ason meghagytam a gyárit, nem volt szükségem semmi pluszra és stabilan hozza amit kell.
-
amol
addikt
válasz
Intruder2k5 #11360 üzenetére
A kezeimen meg tudom számolni, hogy amióta megvan (kb. két éve) hányszor kellett újraindítanom a TL-WR1043ND-met. Tökéletesen működik három 8dbi-s antennával, amiktől a kétszer ennyibe kerülő DIR-655 kifeküdt. Van jele is szépen. Vezetékes és vezeték nélküli oldalon is elég nagy az adatmozgás, nem zavarja. Sokfajta routerem volt már, de ez vált be a legjobban. Felmennek rá a custom fw-ek (dd-wrt biztosan, de valószínűleg a tomato is) és van rá 5 év gari.
-
gyuszmó
őstag
válasz
Intruder2k5 #11358 üzenetére
És egy új TP Link jobb lenne?
köszi
jó éjt
-
gyuszmó
őstag
válasz
Intruder2k5 #11356 üzenetére
6-8 m után,már nincs jel a konyhában ez normális?
Mekkora ható köre kellene,hogy legyen? -
gyuszmó
őstag
válasz
Intruder2k5 #11353 üzenetére
Meg van köszi
Ha veszek egy új TP Linket az jó lesz olyan 5 körül van?
SSID : SMC
Transmission Rate: Fully Automatic
Basic Rate: 2Mbps
Channel: 6
Broadcast SSID: EnableEz van most
-
gyuszmó
őstag
válasz
Intruder2k5 #11351 üzenetére
Ezt,hogy is hozom be? Beírtam de simán nem dob az smc re?
Csak az explorerrel?
-
gyuszmó
őstag
válasz
Intruder2k5 #11349 üzenetére
Itt kell állítanom?
ide a 192.168.2..1 jutok?
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Intruder2k5 #11323 üzenetére
Én is meglepődtem. -
Wind-Storm
őstag
válasz
Intruder2k5 #11300 üzenetére
TL-WR841N ver1.5-ön cserélhető.
Ehhez mit szólsz? -
burasu4
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11319 üzenetére
Akkor ezek szerint hülye kérdés volt...
Inkább megyek aludni, majd holnap foglalkozok vele egy kicsit...
Köszönöm a segítséget.
-
burasu4
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11317 üzenetére
Aha...köszönöm.
Akkor nincs egyszerűbb megoldás? Csak ez marad? A telefon IP-címét nem lehet hozzárendelni az admin oldalon a routerhez? Ha igen akkor hogyan? -
burasu4
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11315 üzenetére
Szüleim router-ét kicserélném az enyémmel. Azért mert ott jól működik minden. Csak ezzel a routerrel nem. Munkahelyemen is megy minden tökéletesen.
-
burasu4
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11313 üzenetére
De felcsatlakozott, kiírta..
Meg van hogy milyen IP-címet kapott...ezzel mit tudok kezdeni?
Más:
Ha kicserélek 2 router (kihúzom itt-bedugom ott) akkor mit kell újra állítani? Jelszó marad a régi, vagy nem? -
burasu4
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11310 üzenetére
Telefonnal nem tudom megnyitni az admin oldalt.
"Azt meg tudod nézni, hogy milyen IP beállításokat kapott a telefon a routertől?"
Ezt hogy kell?
Sajnos eléggé nem értek a routerhez...Más:
Ha kicserélek 2 router (kihúzom itt-bedugom ott) akkor mit kell újra állítani? Jelszó marad a régi, vagy nem? -
Szabie85
tag
válasz
Intruder2k5 #11306 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
burasu4
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11308 üzenetére
Akkor nem lehet használni magyarul? Másik routerrel vajon megy?
-
Szabie85
tag
válasz
Intruder2k5 #11304 üzenetére
De nem kér kódot, akkor milyen engedély kell vagy, hogy engedélyezi?
A beállításainál engedélyezi és ennyi vagy hogy zajlik ez? -
Tom5
addikt
válasz
Intruder2k5 #11300 üzenetére
faja
akkor gari -
jumbo71
tag
válasz
Intruder2k5 #11275 üzenetére
Megtörtént.A helyzet ugyanaz.
Minden beállítás jó a routerben,mert ha a szomszéd modemét rakom be a router elé,akkor egyből van net.kábelen is és wifin is. -
jumbo71
tag
válasz
Intruder2k5 #11273 üzenetére
Az a gond,hogy ha a routert közbeiktatom,bármelyik gépnél,akkor nincs net..se wifin,se kábelen.Csak akkor van,ha a modem közvetlenül csatlakozik a géphez...Olyan az egész mintha a modem nem osztana ki ip címet a 100Mb/s készülékeknek,csak a gigásoknak.Ilyenkor ugye a modemen a link led sárga,ami a 10/100Mb-es csatlakozást jelöli.
-
Mustármag
őstag
válasz
Intruder2k5 #11270 üzenetére
Igazából az irományod után jutott eszembe hogy az még nem volt
-
Mustármag
őstag
válasz
Intruder2k5 #11268 üzenetére
Visszavonom, a windows blokkolta.
-
BLACKSTAR74
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11253 üzenetére
A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.... ez volt ma egész nap....ez jön mozillán, IE, crome....
-
BLACKSTAR74
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11253 üzenetére
szia
beugrik a parancssor ablak 1 másodpercre és azonnal eltünik...nem tudom megnézni az adatokat -
Gabesz87
veterán
válasz
Intruder2k5 #11244 üzenetére
Nem,routeren. De felhívtam a thome-ot, sikerült beállítani csak modemmel.Most így hagyom kicsit meg elvileg ők tesztelgetik figyelik a kapcsolatot hogy van-e seb.esés. aztán meglátom mi lesz
-
Gabesz87
veterán
válasz
Intruder2k5 #11242 üzenetére
Ettől függetlenül a problémám most is fennáll. Net lassú, torrent is az 1,7 MB helyett 187K-val csordogál:S WAN LED most is őrült módjára villog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest