Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
burasu4
senior tag
válasz
burasu4 #16329 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám egy TP-Link WR740N routerrel.Notebookom tökéletesen működik vele. Viszont a mobiltelefonnal nincs minden rendben. Nokia E7.
Megtalálja a wifiként, csatlakozik(!!) is rá tökéletesen, de még sem tölti be az oldalakat. Azaz a netet nem továbbítja a router a telefonnak.Biztonsági beállítás jelenleg WEP kulcsos. De akkor sem csatlakozott amikor semmiféle biztonság nem volt beállítva. Valami más lesz itt, nem tudom, hogy micsoda, mert nem értek annyira hozzá.
Kérem segítsetek, ill. ha használ valaki hasonló router symbian belle software-el, akkor kérem irja meg hogyan
.
Köszönöm előre is! -
-
-
-
válasz
burasu4 #11316 üzenetére
Ja, értem... Ez esetben nagy valószínűséggel újra kell konfigolni a routert! Egy esetben úszhatod csak meg, ha mindkét helyszínen DHCP-s netkapcsolat van, ami nincs MAC címhez kötve! Ekkor a két router cseréje után minden működik tovább, persze a költöztetéssel a WiFi hálózatok nevei, és jelszavai is megcserélődnek! De ha teszem azt valamelyik helyen PPPoE netkapcsolat van, akkor már mindenképpen állítgatnod kell a routert, mert addig nem lesz net!
-
-
válasz
burasu4 #11312 üzenetére
Telefonnal nem tudom megnyitni az admin oldalt.
Ezek szerint akkor fel sem csatlakozott a WiFi hálózatra...?Ezt hogy kell? Sajnos eléggé nem értek a routerhez...
Még szerencse, hogy ezt a telefonban tudod megnézni! De, hogy hol, ezt én nem tudhatom, minden telefonban más, és más... -
-
válasz
burasu4 #11307 üzenetére
Szia!
El kell keserítselek, mert ha csak nem tiltottad le szándékosan, akkor bizony nem kell semmilyen extra beállítás a telefonhoz sem! Olyan előfordul, hogy egyes telefonok bizonyos felsőbb csatornákat (11, 12, 13, 14) nem tudnak használni, de ha csatlakozni tudsz a routerhez, akkor itt nem ez a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest