Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

Sziasztok
    Igyekeztem sok-sok oldalt elolvasni a fórumokból...
    Írtam az Smc-s fórumba is ,de nem válaszolt senki...hátha itt van olyan ,akinek volt már hasonló gondja ,mint nekem.
    Egy hét múlva lesz egy éves az Smc 7004vbr routerem , és pár hete egyre gyakoribb fagyások voltak.
    Korábban kb 1-2 havonta elment a net , és ha kikapcsoltam majd vissza a routert ,akkor ismét jó lett.Gondoltam ez normális ,mert hallottam hogy ilyen néha előfordul majd...
    de amikor mostanában hetente csinálta és volt olyan is ,hogy naponta ,akkor úgy éreztem ,hogy ennek annyi.
    Amit nagyon nem értek az az ,hogy miért mindig éjjel áll le ? Mindig hajnali 3 - 5 között.
    Ha valami rossz ,akkor az nappal is rossz.
    Felmerült bennem az is ,hogy a szolgáltató csinál valamit pl akkor van ip cím váltás vagy akármi ( tudom hogy ez hülyeség ,de próbálok rájönni a hibára ), mert ha karbantartás van
    ( enternet ) ,akkor az is éjjel szokott lenni és kb ugyanebben az időben , persze az nem 1-2 perc. Az időpont ,akkor is furcsa...gondoltam arra is ,hogy a torrent kavar be ? 3 napja nem torrenteztem és a net is ok volt eddig.
    Most próbálkozom azzal ,hogy én is kikapcsoltam az UPnP-t. :U
    jah és nálam nem szokott túlmelegedni...mindig megnéztem azt is és csak langyos.
    fw a legújabb.

ui: éjjel torrenteztem és már 4-5 napja nem volt fagyás.Ennyit számít az UPnP kikapcsolás , vagy ez csak egy véletlen lehet ? :F

Új hozzászólás Aktív témák