Hirdetés
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Segítsetek légyszi, mert már megőrülök. Vettem ma egy Belkin Wireless Routert, ugyanis a meglévő gépem mellé rendeltem egy laptopot is, amiben van wifi és így ezzel szerettem volna megosztani a netet. Router kicsomagol, összerak, telepítő cd be, mindent az utasítások szerint csináltam, nagy nehezen meg is látta a gép a routert. Reboot de net még mindig nem volt. 192.168.2.1, nézem, hogy nincs netkapcsolat. PPPoE adatok rendesen megadva, de semmi... Állítgattam, próbáltam belőni, de nem ment. Na mondom előről kezdem hátha valamit elcsesztem. Azóta már a routert se látja a gép. Hiába próbálom a saját programjával, amint áram alá helyezem csak kijön a hálózati kapcsolatoknál hogy IP cím lekérése, de nem sikerül neki, így kommunikálni se tudnak. Próbáltam ezerszer resetelni de semmi. Ledek villognak ahogy kell, bár a net led nem ég. Akárhányszor kezdem is előlről már nem is tudok oda sem eljutni ahova először sikerült... Valaki mondjon valami használhatót, mert már a hajam tépem, hogy nem megy

Ja, router nélkül természetesen van net PPPoE-n keresztül. -
chungee
addikt
HELP!!!
1,5megás netem van és van egy rúterem. De olyan az online játék(Call of duty2) mintha betárcsázós netem lenne
Ezzel szemben ha bekapcsolom a torrent kliens(de nem töltök közben)akkor elviselhető 60-90-es ping. De akkor sem az igazi. Milyen dolog ez, hogy be kell kapcsolnom a torrentet? -
AsusBoy
senior tag
Reseteljem a routert vagy nem? Ha igen mivel jár a rezet?
-
AsusBoy
senior tag
De ez a pingelés a team spek és az msn közbe volt egyébjént kisseb szokott lenni
-
AsusBoy
senior tag
Ha a pingemre fáj a fogad tessék

Pingelés kezdése: 217.113.50.89, 32 byte adattal:
Válasz: 217.113.50.89: byte=32 idő=14ms
Válasz: 217.113.50.89: byte=32 idő=11ms
Válasz: 217.113.50.89: byte=32 idő=13ms
Válasz: 217.113.50.89: byte=32 idő=13ms
Ping statisztika 217.113.50.89:
CSomagok: Elküldve = 4, Érkező = 4, Elvesztett = 0 (0% veszteség)
Igénybevett idő tizedmásodpercben:
Minimum = 11ms, Maximum = 14ms, Átlag = 13ms -
AsusBoy
senior tag
de ezen a bixen mit néznék meg?
-
AsusBoy
senior tag
nah itthon vagyok ezen a bix.hu -n mit nézzek meg? Jah és a router tűzfal beleszólhat?
-
shev7
veterán
válasz
AdamNorthWes
üzenetére
megegyszer: kapcsold ki a dc-t, es a torrentet allitsd at a dc portjara. ugy is szar a torrent? mert akkor biztos hogy nem port/router hiba
-
AsusBoy
senior tag
Re!
Lenne egy kérdésem...
Ma vettem egy Edimax BR-6104K típusu routert és azt tapasztlatam hogy a Call of Duty 2-ben a pingem nagyon nagy .de a router elött nem volt az.
De egyébként a net sebessége tökéletes 2 Gép van a routerre csatlakoztatva.
Mitől van ez a PING-es HIBA ????

-
zeee
senior tag
Üdv Urak!
Egy nagyon nagy problémám van nekem. Most vásároltam egy D-Link DI-604-es Routert.
Összedugtam követtem a varázslo utasitásait, és lám mindkét gépen van net.
A baj csak az, hogy nem tudok most wantedezni, ill carbonozni. Megnyitottam a két alkalmazás readme-jét, és ott leirta hogy milyen portokat használ. természetesen ezeket engedélyeztem a routerben. Azota müködik a Most wanted, de nagyon sivár. kevés helyre tudok csatlakozni, egyes emberekkel egyáltalán nem tudok játszani egy szobába, szoval tuti hogy nálam van a probléma. (router előtt minden tökéletes volt).
A kérdésem az lenne, hogy engedélyezem a portokat, amiket használ a játék, de még muindig nem jo, akkor mi lehet a probléma? PLEASE -
user12
őstag
válasz
AdamNorthWes
üzenetére
Változhatott a torrent portja
Állítsd a DC portjára és próbáld úgy (persze csak ha amikor nem fut a DC) -
AdamNorthWes
tag
Sziasztok!
Nekem egy surecom ep-4904sx tipusú routerem van és valamiért hiába forwardolom nem leszek aktív a torrent oldalakon!
Ebben nekem tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Ja azt elfelejtettem hogy a DC++-on működik csak a torrenten nem!
Vagyis eddig a torrenten is jó volt csak most valami történt vele! De nem állítottam rajta semmit csak így egyik napról a másikra ezt csinálta.
[Szerkesztve] -
Vlad
csendes tag
''Nem függ ez a MAC címtől?'' Hát pont arrol beszélek, hogy fölenged-e egy tök idegen gépröl a szolgáltató, vagy sem. Hát nálam azonnal fölengedett. Tehát az én esetemben neki tökmindegy hogy melyik hálókártyára csatlakozik, ebböl én azt szűröm le hogy nem érdekli a MAC címem a szolgáltatót, nem mint a chellonál hogy ott valami regisztráció van és csak egyröl lehet csatlakozni, de. Nem chellom van. Egy fibernet nevű kábeltv szolgáltatónál vagyok.
Kifogytam az ötletekböl. Megpróbálok még resetelni mindent, bár lehet hogy ez is megvolt, mert mindent áramtalanítottam amikor egyszer összeraktam. -
shev7
veterán
Ha a kabelnet szolgaltato a chello, akkor hiba a matrixban nem lett volna szabad mukdonie. De ha mac cime alapjan azonositanak, akkor annak a gepnek a maccimet kell klonozni ami eddig a netet hasznalta. Ha nem mac cim alapjan azonositanak, akkor is kellhet egy teljes ujrainditas az osszes eszkoznek.
''Nem függ ez a MAC címtől?'' Ezt a kerdest meg nem ertem, mi nem fugg a maccimtol? minden a maccimtol fugg
-
Kolbee
tag
No, megoldódott a dolog. Balfasz módon állítottam be a hálózatot a varázslóval. Most frankón megy routeren keresztül a net, nyomtatás, megosztott mappák, minden.
-
shev7
veterán
termeszetesen a mac clone miatt nem mindegy melyik geprol konfigoltatok. Arrol kell amelyikrol eddig ment az internet. Sot ha tobb lan port van a gepen, akkor a rotert es a gepet is azon a lan porton keresztul kell osszekotni amelyikre eddig a modem volt dugva, kulonben a router nem jo mac cimet fog klonozi.
-
Vlad
csendes tag
A MAC klónozás nem volt több 2 másodpercnél. Router configjában csak rámentem hogy clone mac, utána OK. Ezt így kell ugye? És bocs lehet hogy elírtam, a dhcp szerver és az alapátjáró is a router címe.
Most jut eszembe, egyébként ugye mindegy hogy melyik gépröl configolunk? -
shev7
veterán
namost egyreszt valami nagyon nem okes nallad. Ha a router cime a 192.168.2.1, akkor az ipconfig /all -nal dhcp szervernek es atjaronak is a 192.168.2.1-nek kene lennie. Ha a geped ipcime 192.168.2.1xx az jo. Viszont ha a mac clonozast tenyleg jol csinaltad meg, akkor az egyetlen hiba amit el tudok kepzelni, hogy nem inditottal ujra mindent. (Modem, router, gep) Ebben a sorrendben, mindent csak akkor inditasz el amikor az elozo mar ''bebootolt''
-
Vlad
csendes tag
A böngészőbe beírva a 192.168.2.1 az a cím amin keresztül elérem a routert, ez oké, tehát a gép látja.
A router nem megy föl a netre, próbáltam megpingelni valamit, nem ment neki.
Minden össze van dugva ahogy kell, klónoztam a mac címet ahogy a kézikönyv is írja, és parancssorba beírva ipconfig/all, és ha jól emlékszem: A DHCP engedélyezett, a fizikai cím valami xx-xx-xx-xx-xx-xx kinézetű számsor, az IP cím: 192.168.2.100-nemtudom, talán ezt osztotta ki a gépnek, de ez a router címe, szóval ez az egyik ahol nemtudom mi van, az alapértelmezett átjáró szintén 192.168.2.100, és a DHCP kiszolgáló is ugyanez.
Az IP-cím természetesen valami tejesen más volt amikor simán a modemet rádugtam.
Nemtudom, lehet hogy valami hóttegyszerű probléma, csak túl noob vagyok hozzá, most csinálok ilyet életemben először. Az se lene baj ha valaki leírná mit is kell lépésröl lépésre csinálni azt követően hogy összekötöttünk mindent. Legalapabb vezetékes router, szerintem a configolása nem különbözik három másikétol. -
Kolbee
tag
Ez az a gép, amelyik a routerből kábelen kapja a netet:
Fizikai cím: 00-0E-A6-77-13-F9
IP-cím: 192.168.0.100
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró: 192.168.0.1
DHCP-kiszolgáló: 192.168.0.1
Bérleti jog kezdete: 2007.02.17. 21:16:20
Bérleti jog vége: 2007.02.24. 21:16:20
DNS-kiszolgáló: 213.46.246.51, 192.168.0.1
WINS-kiszolgáló:
Ez meg a másik, amelyik wireless kártyán keresztül:
Fizikai cím: 00-19-5B-3C-11-4F
IP-cím: 192.168.0.101
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró: 192.168.0.1
DHCP-kiszolgáló: 192.168.0.1
Bérleti jog kezdete: 2007.02.17. 21:09:03
Bérleti jog vége: 2007.02.24. 21:09:03
DNS-kiszolgáló: 213.46.246.51, 192.168.0.1
WINS-kiszolgáló:
WEP titkosítást használok, jó az?
A másik kérdés, hogy a két gép közé is kéne háló, hogy nyomtatni lehessen a másikról is. Eddig kábeles kapcsolat volt. Most vagy megcsinálom újra a kábeles kapcsolatot, vagy berakok ebbe a gépbe is egy wireless kártyát, amelyikre most kábelen megy a net. Melyik megoldást javasoljátok? (A másik gépben lévő wireless kártya fogja tudni egyszerre kezelni a kapcsolatot a routerrel, meg a kapcsoaltot a másik wifi kártyával?) -
Vlad
csendes tag
bump
-
Vlad
csendes tag
Üdvözlet mindenki.
Amatőr kérdés egy edimax 6104k routerrel. Gyors segítség kellene.
Összedugtam mindent ahogy kell, kábelnetet szeretnék megosztani 2 gépre, mindkettőn XP. A bajok ott kezdődnek hogy a kézikönyv szerint miután lemásoltam a MAC címet, már föl kéne engednie a netre, de ez nagyon nem történik meg. Mintha nem osztana ki IP címet a számítógépnek. A gépem amiröl írok, most van életében először internetre kapcsolva, csak át kellett dugni a modemet rá, de amikor már a router a kettő között van, akkor már nem műxik. Megnéztem, amikor a router is képben van, ipconfignál kiírja az IP címnek a router címét (192.168.2.100) és ugyanez a számsor van az alapértelmezett átjárónak is feltüntetve.
Szóval itt akadtam meg, és fogalmam sincs hogyan tovább, a probléma méretét sem tudom megállapítani, hozzáértők segítségét várom. Elhagytam netán valamit?
köszönöm. -
Kolbee
tag
Sziasztok!
Adott egy D-Link DL-524-es router, amivel a chellót osztom meg éppen. Az egyik gépen már megy a net, úgy, hogy a routerből kábelen kapja cuccot, viszont az Xp azt a hibaüzenetet dobálja ki, hogy ''IP-cím ütközés van a hálózaton működő másik rendszerrel''. Ez most mi?
Köszi! -
dscholtz
tag
Sziasztok!
Ide is leírom a problémámat, hátha tud valaki segíteni benne...
D-Link 624-es routerem van a legújabb, 2.76-os firmware-rel.
Minden szép és jó, egészen addig, míg nem kezdek el Torrentezni, mihelyst ugyanis elkezdem a letöltést (egyszerre csak 1 fájlt szeretnék tölteni ), a router azonnal újraindul. Próbáltam már mindent, virtual server, megnyitottam a portokat, stb, de sajnos újra és újra rebootol a rooter.
Azért nem cseréltem ki eddig, mert kizárólag torrent kliens alatt indul újra, még a StrongDc++-tól sem. Plz segítsetek, ha tudtok! Köszi! -
joergie
őstag
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. Surecom ep 4904sx a delikvens.
Beállítgatom amit be lehet, rákötöm a 2 gépet(kábelmodem a wan-on), nekem gyönyörűen megy a net, bár feltöltés néha nem, de a böngészés tökéletes, faternak meg mocskosul lassú(azt mondja...persze amikor én ülök ott megy, furcsa, na mind1).
Rosszul osztja szét a sávszélt?vagy mi a halál baja lehet. Fater minden nap leharapja érte a fejem, én meg legszívesebben hozzávágnám ezt a szart (meg visszaküldeném nagyanyámba, természetesen). -
Akkor reseteld a routert. Rsete gombot min. 15 másodpercig tartsd nyomva. Ezután írd be az adataidat a PPPoE-hez, és tiltsd le a wireless-t. Semmi mást ne állíts!!! Ha ez megvan, próbáld ki az egyik géppel kábelen keresztül ,majd ha jó akkor a másikkal is. De egyszerre csak egy gép legyen rajta. Ha ez is megvan, akkor mindkettő mehet kábelen keresztül. Ha így sem jó, akkor router csere. Ha jó, akkor elöször csak a noti legyen rajta wlanon, titkosítás nélkül, majd utánna a másik gép, titkosítás, stb. Így remélhetőleg rá fogsz jönni, hol a hiba
-
pusrob
csendes tag
Hello.
Csak a noti van wlan-on rákötve a routerre. Légyszi olvasd el a #818-as és az utána lévő 1-2 hozzászólásomat is, így az egész problémáról pontos képet fogsz kapni. Amúgy biztos nem wifi kártya a probléma (csak a notiban van ugyanis). Kipróbáltam azt is, hogy mindkét gép vezetéken volt rákötve, nos így se vátozott semmit az egész. -
pusrob
csendes tag
Hello.
Csak a noti van wlan-on rákötve a routerre. Légyszi olvasd el a #818-as és az utána lévő 1-2 hozzászólásomat is, így az egész problémáról pontos képet fogsz kapni. Amúgy biztos nem wifi kártya a probléma (csak a notiban van ugyanis). Kipróbáltam azt is, hogy mindkét gép vezetéken volt rákötve, nos így se vátozott semmit az egész. -
rfd
csendes tag
hello
lenne egy gondom
van egy régi 300Mhzes 64 mbos gépünk. win 98 fut rajta. tettem bele egy planet lan karit hogy lehessen azon is netezni. ezt a routerrel kötöttem össze (D-link DI-624. Lan+wirelesses) a hálózat nem igazán akar múködni. elég sok mindent állitgattam rajta. annyit tudtam csinálni, hogy pingelgetem a routert, és válaszol, de internet, meg hálózat elvileg nincs. hogy kellene beállitanom?
most már látom akik a hálózaton vannak. de net még minidg nincs. be állitottam hogy a net Lanos de nem megy sehogy pls help! -
-
Noxy
veterán
Valahol eldobálja a csomagokat.
Probáld meg még a DHCPT kikapcsolni, a gépekenek meg adj fix IP-t
A nézd meg milyen DNS-t kapsz az ISP-tő,l oszt azt írd be a routebe a Use These DNS Servershez meg a háló kártyáknak is. Ha ezután se megy akkor e-mail a gyártónak, vagy gariba vissza. -
pusrob
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor kikapcsolom a QoS-t, habár ez nem fog változtatni semmin. Figyi FehérHolló: nem tudnád mégis valahogy előásni azt a problémát amit említettél? Kösz. Nagyon jó lenne.
Tegnap végeztem egy kis tesztet a QoS-el. Ha azt állítottam be, hogy garantálja mindkét gépnél a 256 kbps-et, akkor az egyiknél meg is volt a 256, ám a másik csiga lassú volt. A teszt nem volt más, mint egy bazi nagy oktatási video letöltése mindkét gépről egy időben, ugyanonnan. Nagyon furán viselkedik a teszt alapján a router. Olyan mintha a sávszél fele elveszne valahova, csak azt nem tudni hova. Ilyenről még nem hallottam.
[Szerkesztve] -
-
-
pusrob
csendes tag
Szóval megnéztem, és a firmwareje friss. Tehát ez nem lehet gond. A factory defaultra állítás meg egyáltalán nem biztos hogy segít, mer a router az nem régi (decemberben vettem), én használtam először, tehát amikor megvettem a factory default volt biztosan. Legalábbis így kéne lennie. Újonnan a cuccok factory defaultal szoktak lenni. 1500-ra meg nem lehet rakni az MTU-t, mer 1492 a max amit enged. Írjak egy mailt az Edimax-nak a problémámmal? Foglalkoznának a dologgal?
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Nem akarta frissíteni a drivert a 2.6-os driverével

Szerinted mi lehet a hiba oka? Vegyek egy másik adaptert? -
Noxy
veterán
Hát ez tényleg érdekes.
Firmwarét frissítettél?
Én a helyedbe nyomnék 1 Revert to Factory Default Settings-t a routeren.
Ha vissza áll gyári beállításokra akkor az MTU rakd 1500-ra ha nem megy akkor 1492-re. Ezek után már csak a csere jöhet szóba. (Már ha garis)
[Szerkesztve] -
pusrob
csendes tag
Nos itt a speedtest eredmény: Download: 141 kbps és upload: 92 kbps. Ezt az oldalt már használtam sokszor, a mai nap folyamán is, és az az érdekes tendencia jött ki, hogy az upload speed az valahogy kb mindig annyi, mint amennyinek kell lennie. Itt ugy 92 van, és 96 a hivatalos. 75 is volt már, de az rosszabb esetbe. Tehát látszik, hogy az upload sávszélt nem osztogatja. A Download kbps érték viszont nagyon gyér, mégcsak nem is a fele az 512-nek. A routert meg természetesen újraindítottam, mivel anélkül el sem ment semmilyen változtatást. Ötletek? Kösz.
(screenshot-ot meg nem tom hogy kell ide fölrakni)
talán így: [URL=http://www.speedtest.net]
[/URL]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
pusrob
csendes tag
#218,#221,#224,#225-ös problémámra visszatérve. Kipróbáltam amit mondtatok, ám még mindig felezi a router a sávszélt, ha csak 1 gép van fölcsatizva rá. Most mi lehet a baj? QoS be lett kapcsolva, MTU 1492-n, de még mindig nem sok a változás. Egyéb ötletek? Kösz.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok! tönkre ment a régi roter otthon és az öcsém vett egy TL-R402M routert (Tp comp) És nincs magyar nyelvi hasznalati hozzá.. Én nem vagyok és nem isleszek mostanában otthon szal nem iagazn tok segiteni neki... Le tudnátok irni röviden a router telepítését?
Elöre is thx!
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Vna egy nagyon idegesítő, régóta tartó problémám amire eddig még nem igazán tudta a válasz. Adott egy linsys wrt54g router ami egy mostmár 4megás modem-re van kapcsolva. Nekem van egy linksys wusb11 adapterem(jelfogóm). A gond az hogy az internet teljesen véleletlenszerű időközönként megszakad. Ez úgy néz ki hogy leáll a net, majd egy fél perc múlva visszaáll. Sajnos multiplayernél és letöltéseknél ez nem számít
Szóval nagyon hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni. 
-
Noxy
veterán
Ha viszont van egy megosztott ADSL-ünk etherneten keresztül. akkor a belső hálózatunkon az MTU valószínüleg 1500 byte a hálózati kártyák miatt, az ADSL-en viszont 1492 byte. A belső gépekről indított kapcsolatok így 1500 byte alapján 1460 byte-os MSS-t állítanak be, ami meg tudja ölni a kapcsolatot. Mi a megoldás? Vegyük le minden megosztott gépen az MTU-t 1492-re, így azok is jó MSS-t fognak kiadni. [link]
Nekem 1500 van beírva.
[Szerkesztve] -
pusrob
csendes tag
Az MTU pontosabban: Maximum Transmission Unit és azt adja meg, hogy egy csomagban maximum hány bit oktett (azaz byte) lehet. Ha ezt a számot nagyobbra teszem, akko jelentős sebességnövekedés lesz? Lehet. Azért kipróbálom. Így minden esetre kevesebb jóváhagyásos kommunikáció lesz a gép meg a router között. Kösz a tippet.
-
pusrob
csendes tag
Kösz a válaszokat. Nos: a QoS eddig nem volt bekapcsolva, most be fogom. Az MTU: most 1392-re van állítva. Utánaolvastam hogy mi is ez az MTU, és ez az internet felé küldött csomag maximális méretét adja meg. Az miért jó, hogy ha nagyobbra állítom? Előre is kösz a válaszokat.
-
pusrob
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hello.
Kösz a válaszod. Nos, a válaszom a te kérdésedre az, hogy igen, le van titkosítva a wireless háló, sőt még hardware address szűrés is be van állítva (2 wlan kártya van engedélyezve csak), tehát kicsi a valószínűsége, hogy más szívná a netem. A másik dolog meg az, hogy a környékről csak egyetlen másik wireless hálózat van és az is egy routerből (SMC). Bocs, de ezt el is felejtettem beírni az eredeti kérdésbe. Ha valami még nem tiszta a problémámmal, csak kérdezz bátran, ha tudok, válaszolok. Kösz. -
FehérHolló
veterán
válasz
Artemisy
üzenetére
Ha warcraft3-ról van szó, akkor elég neki berakni a virtual serverbe és a portforwarding-ba egyaránt a 6112-es portot alapértelmezés szerint, és utána vígan fog futkosni. Ha pedig WoW-ról, akkor nem tudok segíteni, de az kliens, és minden gond nélkül ki kéne engednie.
Ha pedig a fenti dolog sem oldja meg, és a router mögött van még másik gép is a tieden kívül, akkor a te géped érdemes DMZ-be tenni, azt el van intézve.
[Szerkesztve] -
pusrob
csendes tag
Hello.
Van egy Edimax BR-6204Wg WLAN routerem, és van egy 512-es ADSL internetem. Egy gép LAN-on van rákötve, a noti pedig WLAN-on. A helyzet az, hogy sosincs meg az 512-es sávszélesség. Ha csak az egyik gép megy, akkor sem. Nem tudom mi a probléma, de biztosan nem a szolgáltató, mert a router kiiktatásával bejön az 512. A kérdés a következő: hogy oldható meg, hogy ha csak egy gép csatizik föl a routerre, akkor megkapja az 512-t? Most úgy tűnik, mintha állandóan felezné vagy negyedelné a sávszélt, függetlenül attól, hány gép is van bekapcsolva. Van arra megoldás, hogy ne tegye ezt a mindentől független osztogatást? Választ előre is köszönöm. Itt a router manualja, én elolvastam, de nem tom mi a megoldás, lehet hogy ti majd tudjátok mit és hol kell beállítani: [link] Arra kérnék mindenkit, aki arra adja magát, hogy válaszol, hogy ne ködös válaszokat adjon, amiből nem tudom megoldani a problémát. Konkrét, step by step válasz lenne a legjobb, mivel nem vagyok valami Router szakértő. Ha esetleg már van erre pontos válasz, ne haragudjatok, hogy nem találtam, meg, de sajnos nincs időm sok száz hozzászólást elolvasni
. Kösz mégegyszer.
[Szerkesztve] -
Artemisy
csendes tag
Sziasztok.
Még soha nem volt routerem, de egy barátom azt mondta, hogy neki rendetlenkedik a warcraft a tűzfal miatt.
Tud valaki olyan routert, amin teljesen le lehet tiltani vagy kikapcsolni a tűzfalat?
Vagy lehet, hogy valami más a hiba?
Köszi. -
Thomas86
csendes tag
Sajnos nem találok hozzá új fw-t. (WRT54G V.7-es a routerem)

-
Thomas86
csendes tag
Kipróbálom akkor az fw frissítést ha az se lessz jó akkor.

-
Thomas86
csendes tag
Hi all.
1. Mi lehet a gond, hogy állandóan újraindúl a router, de vanamikor 1 nap csak 1x csinálja és néha a netet is megszakitsa?
2. Milyen hosszú hállókebelt bír el a Linksys WRT54G router?
Garanciálisan most lett kicserélve, mert az előző routeren már nem akart menni a net és a beállításaiba se engedett már be, de a hállózat ment rajta, az új routeren is volt egyből gond, hogy újraindította magát, de rájöttem hogy az adaptere behányt, mert nem 12v-ot adott le hanem 16-ot . Most kaptam új adaptert is , de megint csinálja azt mint az előző router, csak nem olyan sűrün indul újra és nritkán szakad meg a net is. Vajon mi lehet a gond? valameik gép is bezavarhassa, vagy mert az eggyik géphez túl hosszú kábel megy? -
reggy
tag
Hali!
Vettem egy wireless routert olcsó pénzért ebay-on, de sajna semmi cuccot nem küldtek hozzá.
Keresgéltem mindenfele de nem igazán találtam semmi hasznos dolgot.
A típus: Compu Shack CS-23-491-04
Sajna a DHCP-vel nem oszt ki semmit se kábellel se wireless.
Próbálgattam kézzel konfigolni, és egyszer sikerült is valamit úgy belőnöm, hogy hozzáfértem (asszem a 192.168.0.1-en) a beállításához. Tök jó lett volna, de akkor sajna nem volt több időm, azóta meg nem érem el...
Ha wireless háló keresést választom, akkor most is megtalálja az eszközt, de nem oszt rá ki továbbra sem címet, és azóta kézzel is akármit állítok a webes felületet nem bírom elérni, és pingelni sem tudom.
Viszont az arp -a paranccsal a mac addresset látom a 192.168.0.1-hez, ha jó beállítást adok meg.
Milyen 5letetek van? mit csináljak? -
ivcsi86
tag
abban kérem a segitségeteket h mostanában osztottam le a netet az uj gépre és arra is telepitettem azureust. már megy is rajt a pár letöltés,de azok is csak akkor idulnak be,ha külön minegyikre rányomok h ''kényszerietett inditás''. feltöltésem alig megy 2-3kb/s (szal gyarorlatilag semmi),és azt irja ki alul h passziv kapcsolat. az elözö gépen aktiv volt és ott minden pengén ment. hogy tudom azt átállitani?
fontos lenne h segitsen vki,mert minden oldalon elkezdett rohamosan romlani az arányok és ha teszek vmit akkor sztem kivágnak...
elöre is köszi a segitséget ! ja és légyszi PÜben irjátok ha tudtok segiteni! THX
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- Heroes of Might & Magic IV (HoMM4)
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Állítsd a DC portjára és próbáld úgy (persze csak ha amikor nem fut a DC)

Szóval nagyon hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni.

Gubek-Einste