Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
rétisün
veterán
azért ez még mindig király egy zene
örökzöld? 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kristof123
üzenetére
Gondolom.

-
kristof123
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pedig onnan küldtek ide, hogy nyomjak már valami rendes zenét. : DDD
(#6694) Vikthor:
Csak náluk több változatban is előfordulnak. : DD(#6695) gbors:
Megmutassam? : PSzerk.:
(#6692) canniball:
Köszönöm a buzdítást, ezután sokkal aktívabb leszek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
kristof123
üzenetére
Ha Nálad ez a szeretet, akkor milyen, amikor haragszol?

-
válasz
kristof123
üzenetére
Japán Dalriada
-
Bjørgersson
félisten
Jelentettem mindkettőtöket a modkerben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
canniball
nagyúr
válasz
kristof123
üzenetére
-
kristof123
őstag
Mindenkinek sok szeretettel küldeném!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
和楽器バンド / 千本桜
Wagakki Band - Senbonzakura -
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Semmi bajom a hörgéssel, konkrétan ennek a srácnak a hangja nem jön be....tényleg sajnálom, mert a zene viszont fantasztikus.
-
beherit
tag
Most csak úgy: [link]
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tényleg jól pengetnek...de ez az "ének"

Kár érte... -
deicide
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hááát, sokat nem gondolkodom a CD rendelésén.

Olyannyira, hogy át is utaltam, kíváncsi vagyok, Ausztráliából mikorra ér ide.

-
Elemental
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze

"A sátán egy ingyenes tiszteletjeggyel próbál elcsábítani a gonosz black sabbath koncertjére...már szenteltvízben ázik a biztonság kedvéért."

-
Dilikutya
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Ugyanolyan trollkodás mint a zenekar által hostolt eseménynél az a rettentő helyesírással odavetett marhaság.
Én már csak Szikora Robit veszem komolyan a témában! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Ez ugye csak vicc? Mert ha nem, akkor csak sírni tudok, röhögés nélkül.

-
hszilard666
veterán
Ezt az oldalt olvassátok végig sírva röhögős az egész!
[link] -
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jónak tűnik ez az Uoroboros (eddig mindig valami hálószoba black zenekarra asszociáltam ha meghallottam ezt a nevet), TOP10 gyanús.
Bár nem metal, az új Riverside pörög még sokat mostanában. Év lemeze meg csakis valami pusztulat black/thrash/speed cucc lehet nálam, így megferdült az ízlésem.

-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt nem mondtam.

Nálam mindig a következő nyárra szokott összeállni hogy melyik a legjobb lemez a múlt évből, rengeteg mindenre nem jut idő és csak utólag fedezem fel.Amúgy tisztára olyan zene ez mint az Aeternam - az viszont eléggé kedvenc.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én ma mindenkinek elhiszek mindent!

-
Bjørgersson
félisten
Erősen év albuma esélyes az új Ouroboros, rendesen libabőrös vagyok a 99%-ától. A Beneath Heaven's Waves pl. ahh.

-
ja vagy a finn Shade Empire ami említésre méltó még a norvég In Vain-el együtt...
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Nagyon hasonló a Persefone - Spiritual Migration hozzájuk szerintem, szintén az igényesebb progresszív vonalról, ja és egy video klipp tőlük...
-
snecy20
nagyúr
Egy frissen alakult cseh old school thrash csapat nem is rossz bemutatkozó lemeze...
-
snecy20
nagyúr
Ez kicsit olyan mint a Bal-Sagoth, de amúgy begyüvős...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Szerintem meg nem.

-
hszilard666
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szűretlen kézműves sör fótról, és házi pizza budakesziről!
Szerintem nyertem! 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem gond, pénteken ettem pizzát, sör meg van itthon, egyenesen Svájcból.

-
hszilard666
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor nem adok a pizzámból és a sörömből sem!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszi, honlap meghallgatom.
De a buddyd nem leszek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
snecy20
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha nagyon beiszok se hallok benne folkot.

-
válasz
hszilard666
üzenetére
ausztrál progresszív black metal remek fordulatokkal....
-
hszilard666
veterán
Basszus de epic, nálam most ez pörög maszekolás közben, akinek ez nem tetszik nem lehet a forum buddym
Ne Obliviscaris - Portal of I -
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az Exodus, a Testament és a Death Angel 20+ év után is tudott olyan lemezt összerakni, hogy csak lestem. Nem úgy, mint az At The Gates pl., akik leraktak egy korrekt visszatérést az asztalra, hanem ők tényleg odabasztak. De engem az új Slayer is kellemesen meglepett. Vagy két éve a Suicidal Tendencies-től magam alá piszkítottam. A COB kb. 3 lemez után kifulladt, önmagukat ismételgetik hol jobb, hol rosszabb lemezekkel. A Halo of Blood mintha jobb lett volna az utóbbi 10 év lemezeinél, bár semmire sem emlékszem belőle.
Az első kettő tényleg jó. -
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Valami olyanra, amit végig tudok egyáltalán hallgatni.

-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pont az a baj, hogy csak annak a szintjét hozza.

Hallgattam tegnap, de nagyon nem tetszett. 3-4 szám az első két COB lemezről néha jöhet - vagy valami jobb feldolgozás tőlük, mint Iron Maiden - Aces High, de részemről ennyivel le is tudom a bandát. -
Bjørgersson
félisten
Első hallgatásra teljesen korrekt lett az új Bodom, hozza a Halo Of Blood szintjét.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Értemértem. Én 98-ban ott voltam, konkrétan az első sorban, úgyhogy ez a része pipa
A Heaven & Hell nekem is fájó pont, ráadásul csak magamnak köszönhetem (nem voltam up-to-date Ronnie-val kapcsolatban), de azon már sajna tényleg nem lehet segíteni
Ozzy szóló meg engem annyira nem mozgat.Szóval, nagyon jól hangzik a Sabbath buli, de nálam nincs a most vagy soha érzés - de ha jól alakulnak a dolgok, akkor biztosan ott leszek, ha nem is az 1. sorban

-
Dilikutya
félisten
Nekem is luxus, de ez egy soha vissza nem térő alkalom. 1998-ban azt se tudtam, mi az a Black Sabbath, meg csak 14 voltam. 2007-ben nem mentem el a Heaven & Hell-re, az már soha nem jön össze. 2010-ben nem mentem Ozzy-ra, ő se biztos, hogy a búcsúturné után szólóban még ekkora útra indulna. Viszont az idő szűkössége miatt nincs lehetőség spórolni rá, ahogy nézem a Ticketpro-n, szépen telnek az ülőhelyek, az állóról nincs adat, de biztos az is.
-
Dilikutya
félisten
Ennyire nem izgat senkit egy budapesti BLACK SABBATH koncert?
-
deicide
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Hát, nagyon kevés banda van, akik 20-30 éven át hozzák ugyanazt, amit megszoktunk tőlük, talán az Unleashed így az egyetlen, ami beugrik azok közül, akiket hallgatok, meg a Krisiun talán.
A Slayer-ről nekem sem minden szám tetszik, nyilván az ős Slayeresek hiányolják a nyers sikálást, ami egy Show No Mercy-n volt.

-
deicide
veterán
Teljesen ráfüggtem erre a Division Speed-re.
Milyen má' ez a számkezdet.

-
snecy20
nagyúr
Nah csak most jutottam el a friss My Dying Bride lemezig... remek lett, rég alkottak ilyen jót.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na még egyet.

-
Bjørgersson
félisten
-
beherit
tag
https://soundcloud.com/heavytassen/radio-fenriz-7-2015
cool radio show
-
törölt tag
-
Dilikutya
félisten
-
beherit
tag
Ezt ismeritek? Morbus Chron
Sajnos ez után nem sokkal fel is oszlottak, nagyon minőségi zene szerintem különös érzésekkel.
-
Dilikutya
félisten
Nesztek, még gyors, szegecses prosztó metál: EVIL INVADERS - Fast, Loud 'n' Rude.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem érdemes egyszer végighallgatni, az első egy percet én is utáltam, de meg lehet szokni, ill. van 1-2 eltalált szövegdarab is benne.
De mi a f*szér' nem lehet hétszöget??????

-
snecy20
nagyúr
Jó amúgy az egyel fentebb linkelt Deathhammer is a lepukkant, tróger vonalról.

-
beherit
tag
válasz
snecy20
üzenetére
Egyetértek.
Másik hatalmas kedvencem hasonló vonalon: Deathhammer
Total maniac minden lemezük, azok a vokál részek, meg úgy az egész, érezni hogy súlyos dolgok szabadultak el

-
tescodr
aktív tag
Kicsit könnyedebb de nagyon jó!
Érdemes rájuk odafigyelni!Újabb Örök klasszikus

-
Dilikutya
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Diktátor: Gyilkos maci
Ez kvlt-klasszik tőlük.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tescodr
üzenetére
Nekem az Omen az első három lemezen tetszett, az Idegen anyag már nem igazán. Utána is voltak jó dalaik, de már csak kevés, és ne felejtsük el azt a szörnyű botlást azzal a VV gyökérrel. Nem elég, hogy az egy kókler, de még dalt is írtak direkt neki. Kalapács lemezt nem is tudom, mióta nem hallottam. Zeneileg jó volt mindig, de a szövegei elég kínosak. 10 év után tavaly ismét voltam koncerten, nem volt rossz, bár kicsit sok volt a Pokolgép, amit inkább annak tudtam be, hogy egy egész hetes olcsó lakossági rockfesztivál szombati napja volt, amik köztudottan nem rajongói események - bár ezt pl. a Beatrice és az Edda is leszarta azon a héten, alapműveket hagytak el, miközben volt feldolgozás, meg gagyizás. Nyilván Ferónak villognia kellett az értő közönség előtt a nemtudommilyen tévés tehetségkutatós zsűrizésével, régen motorostalálkozókon jobbak voltak, gondolom egy motoros- vagy klubbulin ma is jobban odateszik magukat.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Milestone2
üzenetére
Ők ma is léteznek, rendszeresen van lemez és koncert is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Volt egyszer egy Diktátor nevű banda...az volt ilyen "jó"....szívesen linkelném a Vaskos-kos c. eposzt, de nem lelem sehol már olyan régen volt...
-
beherit
tag
hajnali achtung
-
tescodr
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezzel eggyet kell értenem, kivéve 2 dologgal.1 Joe nagyon jó énekes de a Pokolgépes korszaka végén nagyon gyenge számokat irt irtak.2 az omen első pár dala fantasztikus ős pokolgép filinget hozza csak az is kifulladt.Viszont a Kalapács meg most kezdett el értékelhető zenét lerakni az asztalra.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
tescodr
üzenetére
A Pokolgép csak árnyéka egykori önmagának. Sikerült méltósággal viselni Kalapács távozását, majd egy feloszlást is, számomra érthetetlen, hogy a Joe-val készült remek, szövegileg is igényes lemezek után hogy lehet 2015-ben Metálbombának keresztelni az új lemezt? Maga a dal persze már nem új, 1-2 éve közzétették, akkor is csak fogtam a fejem. Azóta hallottam még egyet, arra nem is emlékszem. A 80-as években, a Metál mondóka, Totális metál és Metál az ész korszakban még elment volna, de utána lenyomtak komolyan másfél évtizedet, ami sokkal színvonalasabb volt, mint bármi, amit Kalapács az Omen után művelt. Neki se tudom elnézni a 2000-es években már ezt:
Az én keresztem - rock & roll motor pörög bennem.
Az én keresztem - rozsdamentes acél a szívem.
Az én keresztem - elátkozott és istentelen.
Az én keresztem - álszent világban ördögként létezem. -
tescodr
aktív tag
Üdvözlet Kicsit más téma,rajtam kívül nem szúrja a fülét senkinek hogy az "új"Pokolgépben senki nem tud ennek a jóemberekben egy rendes dalszöveget írni?!Az összes szám amit hallottam tőle fülsértően katasztrófa,olyan szinten el üt a dallam az énektől..
-
beherit
tag
Az idei kedvenc kiadványom, kiváltképp ez a szám, remek refrén, kiváló középrész, meg úgy minden totál passzol. A korábbi anyagaik a közelében nincsenek ennek, valami történt.
-
kristof123
őstag
-
deicide
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vágom a centit. El is halasztottam a CD rendelést, pedig a Nile-t és a Slayert is tolnám már a lejátszóban, de most már összevárom.

-
kristof123
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Még mindig hatalmas "zene"!!! : D
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

örökzöld? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)