Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát... én sok mindent hallgatok, de tegnap azt az eagle-ös számot csuklóból továbbnyomtam Spotifyon... Később eset le, hogy az arch enemy volt. Ennyi.

-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Probat se tettem vele az er?

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
I failed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
Új Arch Enemyt sikerült már azóta valakinek végighallgatnia?

-
Rimuru
veterán
-
Kauan - Kauiho digitálisan elérhető mától.
-
Itt egy amúgy elég érdekes cikk, melynek a végefelé markáns idézetek szólnak a háborúzásról. Csak nekem jut eszembe az a bizonyos svéd harcibakancs nevű együttes?
\,,/ -
Bjørgersson
félisten
-
Akelaus
senior tag
És egy új Cannibal Corpse dal is kijött ma:
[link] -
beherit
tag
Az új Portrait album: Burn the world. Szerintem minden anyaguk ász.
Itt meg egy régi Gotham City szám: Hang on
-
Akelaus
senior tag
Az új Mastodon ep:
[link] -
Ójeee!
"Here’s a special message from the label:
Thank you, Viktor! Your order shipped First Class USPS and your tracking # is.......Érkezik a Kauan - Kaiho CD

-
LyonnaisFan1
őstag
Kijött a harmadik Sameel szám is az új anyagról:
Sztem eddig ez a legjobb a háromból.
-
Rimuru
veterán
A tegnapi Myrkur temarol jotuttam el ide, Violet Cold - Anomie
-
TeeBee73
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Agathodaimon v.2?

-
beherit
tag
Na, ez: Repugnant
cheers
-
Akelaus
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Nem tényleg nem egy tucat bm lemez. Nem is könnyen hallgatható. Bár nekem könnyebben mint az előző album. Szerintem azt úgy szenvedtem végig.
snecy20 , taranis : igen osztják rendesen. Van a csajnak múltja ez tény, és sokat nem segített az sem hogy az első album az egy Ulver hasonulás (nyúlás) volt, amit nem is tagadtak, tagadnak. A nagy kiadó sem segített sokat, hiszen a beszűkült black metalosok onnantól már csak egy Sátánkáromló zenének, zenekarnak titulálják az egészet, főleg ha nem szól szarul.
Hozzáteszem nekem bejön a Darkthrone hangzása, szóval..Ami még tök más mint a megszokott a black metalban az a Zeal and Ardor nevű zenekar. Őket is lehet szeretni, gyűlölni, de nem tucat az biztos.
[link] -
taranis
addikt
válasz
snecy20
üzenetére
Ja de az nem amiatt van, mert a zene ilyen, vagy olyan. Hanem amiatt, mert a csajszi korábban a popszakmában dolgozott, divatbemutatókat tartott, aztán jött egy hirtelen váltás és a popból blekkmetál lett, a divatos ruhákból pedig fekete, ill. népi viselet. Ezt sokan nem nyelik le. Én személy szerint telibeszarom, szerintem jó a zene amit csinál.
-
törölt tag
Na, ilyet se hallottam még

Infant Annihilator albumokat leszedték a Spoty-ról, és iTunesról, túl offenzív dalszövegek miatt.

szerk:
Mondjuk, azért annyira nem csodálkozom!
(18+) -
Akelaus
senior tag
Hú hát ez meredek volt elsőre.

[link]
Myrkur. -
Bjørgersson
félisten
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Under A Serpent Sun, egyik kedvenc számom tőlük.

-
LyonnaisFan1
őstag
Az At The Gates hamarosan studióba vonul, és nekiesnek az új lemez munkálatának

Addig is a Best tőluk, Slaughter of the Soul
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amerika jogi szempontból nagyon nehéz terep, de meglátjuk hova jut az ügy. De ettől függetlenül elég sok minden ellenük szól.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
snecy20
üzenetére
Ritkan olvasok akarmilyen hireket, koszonom!

Kivancsi vagyok, mi lesz a vege. Amiota Hajduszoboszlon dolgozok, nagyon utalom a lengyeleket, vilagtalan, agyhalott, barbar egy nep. Nem fogom sajnalni oket, ha esetleg beigazolodna a dolog, a csaj(oka)t viszont annal inkabb.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, bocs: [link]
Elég hangos már tőle a metálos sajtó.
-
snecy20
nagyúr
Hű, kemény azért ez a Decapitated-éket érintő sztori.

Naná, hogy az USA-ban történik az eset... -
válasz
Rimuru
üzenetére
Fizikai adathordozo elavul,
Kivéve, ha analóg - bár az is tud kopni, deformálódni; ha mágneses akkor meg térfüggő...
Jó régen azt tanultam, hogy a cd olyan 10 évet bír, aztán vagy elnémul, vagy nem. Szerencsére van kivétel is; konkrétan eddig egy gyári cd-m sem múlt még ki, kivéve a gyerekek által kondicionáltakat. -
Rimuru
veterán
Fizikai adathordozo elavul, sok ev mulva mar csak a diszitest lehet nezegetni rajta adatot nem, ezert nem gyujtogetnek.
Amugy mex respect. -
Akelaus
senior tag
válasz
snecy20
üzenetére
Nem, ebből nem lehet kinőni.

Én magyar zenékkel kezdtem(Pokolgép, Beatrice, Tcsapda, Auróra, Akela ,Dick... ) annyira nem érdekelt semmilyen külföldi zenekar, hogy konkrétan emlékszem 1994 körül hallgattam meg a Slayer-Show no mercy albumát, egyik osztálytársam akarta eladni. Meg is vettem tőle.A következő nagy kopp a Fermentatió - Felülnézet albuma volt. [link]
Közben persze a Garázs c. műsor is tágította a tudatomat.(Atomic, Neckropolis,
És jött a Suffocation, na ott végem lett. 
Más : Kint egy új szám a következő Marylin Manson albumról:
[link] -
snecy20
nagyúr
válasz
Akelaus
üzenetére
Egy az, hogy ebből nem lehet kinőni.

Sőt, az ember az évek során zeneileg egyre szélesebb látótérrel rendelkezik.
Nálam a metal volt a kapocs a 70-es és 80-as évek hard rock, és korai heavy metal zenéivel.
Érdekes módon nálam előbb volt az Autopsy, Death, Carcass, Napalm Death stb. korszak, és onnan bővült az egész mind vertikálisan, mind horizontálisan, műfajban, és időben is visszafelé.
Úgy, hogy a playlist-ben egymás után megfér egy Whitesnake album egy Death Angel-lel, vagy egy Jethro Tull egy Anaal Nathrakh-kal.
-
Akelaus
senior tag
Volt egy katonatársam, az mesélte, hogy a bátyjai amikor "kinőttek" ebből a "hülyezenéből" levágatták a hajukat, és MINDENT elégettek az udvaron. Lemezeket, kazettákat, pólókat, felvarrót stb.. Na én majdnem rosszul lettem.

Nekem nincs számottevő gyűjteményem. Kb. 200 kazetta, és olyan 60-100 cd lehet. Mostanában gondolkozom rajta lehet szabadulni kéne tőle, mert csak a helyet foglalja. Beszereztem tavaly pár hiányzó Beatrice cd-t (kazettán már megvoltak), 1x lepörgettem azóta elő sem vettem, begyűjtöttem minden Pokolgép cd-t is, igaz ezek az újra kiadottak, ezeket már meg sem hallgattam.De így volt az ŐsBikini cdk esetében is. Az utolsó nagy vásárlásom a Black-out Kowa időszakból az első 4 album ami nem volt meg cd-n. Néha még el-elcsábulok mikor meglátom az fb-n valahol a hiányzó dolgokat, aztán leteszek róla.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Ami olyan, hogy nagyon fontos, azt már lerippeltem FLAC-be... jól is jön a 8TB tárhely, mostanában fogok a végére érni.

Már elmúlt nálam a birtoklási vágy, ami az eredeti CD-ket illeti, lelki törést már nem okozna a dolog.
Sok cuccon már így is túladtam... Ha az ember kibír egy komplett first press-es Death diszkográfia eladást, onnantól már bármit kibír.

-
taranis
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Pedig kb. vájtfülűnek kell lenni. Zenélek, viszonylag érzékeny a fülem, de vakteszteken nem tudtam megkülönböztetni a 320 kbps MP3-at a CD-től. Rákerestem fórumokon és bár valóban vannak akik meg tudják különböztetni, ez elég ritka. Stúdiós ismerőssel is csináltunk vaktesztet, ő is elvérzett.
-
válasz
snecy20
üzenetére
A végén megbánnád, ha eladnád.
Főleg ha vannak régebbi kiadású lemezeid is.
Annyi remix látott már napvilágot, hogy néha lesek, mint a luki nyúl. Megvettem jópár éve a Rust in Peace-t, és fura volt, hogy olyat hallottam benne, ami emlékeim szerint nem volt benne az eredetiben - kazetta elő, és lőn: tényleg igazam lett.)
De sikerült amerikai kiadású Overkill - Horrorscope-ot venni, Na az meg odab@szott.... persze hangerőt is adtam neki...8k

Jesszusmaris'...(amúgy még a 320-v0 mp3 sem szól úgy, mind a gyári cd; nekem legalábbis ez a tapasztalatom - nem, nem vagyok vájtfülű, sem hifi-huszár. Amúgyis csak akkor lehet hallani, ha élvezkedésből erre koncentrál valaki.)
-
taranis
addikt
Gondolom ha én eladtam a teljes gyűjteményem, ritkaságokkal együtt, mondván már csak a port fogják, jó az mp3 is, akkor húzzam meg magam

-
snecy20
nagyúr
válasz
Vikthor
üzenetére
Az Anthems... talán minden idők egyik legjobb extrém metal lemeze. Nálam feltétlenül all-time TOP5, pedig még csak megbecsülni sem tudnám, hogy hány lemezt meghallgattam már életemben. Ha csak az itthoni 8000 körüli CD gyűjteményt nézem, akkor annak feltétlenül az egyik legjobb darabja ez.
-
Elérkezett az idő egy vérbeli bm-ra. Meglepően megállja a helyét még mindig, In the Nighstide Eclipse-el együtt:
Emperor- Anthems to the Welkin at Dusk
-
laskr99
addikt
Kicsit off, de nem tud valaki olyan rock bandát aki olyan stílusban játszik mint a skillet? Kellene benne lennie hegedűnek,zongorának és társainak. Előre is köszi.
-
Ellia
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Kíváncsian várom a véleményed

-
Akelaus
senior tag
Az új Cannabis Corpse meghallgatható. Nem szabad komolyan venni!

[link] -
Akelaus
senior tag
válasz
taranis
üzenetére
Ezzel a bandcamp-al csak annyi a bajom, hogy mindig elfelejtem lehalkítani a gépem mielőtt elindítok rajta valami zenét.
Egy hangerőcsúszkát odatákolhattak volna a lejátszóhoz. A zene viszont jó! 
Vikthor : lehet szégyen, de én még a nevüket sem hallottam. Viszont láttam a jutubén, már van előzménye a zenekarnak, igaz annak elég tré a hangzása.
-
Akelaus és Taranis, mindkettő jó eresztés!
-
taranis
addikt
Itt egy jó példa, hogy miként lehet 3 sorból nagyszerű black metalt csinálni: Isten - Ave Infernum
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem nincs gondom vele...

-
törölt tag
-
snecy20
nagyúr
Hűha, ezt linkeltem-e már? Letaglózóan jó lemez:
-
snecy20
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jaja. Bár nekem az Arch Enemy csak az első 3 lemezt jelenti, úgyhogy nem egy nagy sokkhatás számomra a szereplésük. Az In Flames már fájdalmasan érintett, Come Clarity és az A Sense of Purpose még tök jók voltak, aztán átköltöztek a MediaMarkt pop/rock standjára. Majd valamikor kell nekik is egy hátraarc, ha észbe kapnak még valaha...
-
Bjørgersson
félisten
-
Ellia
addikt
Lykaia — Soen Fogalmam sincs kik ők, mik ők, azonkívül, hogy prog rockot tolnak, de jó hallgatni, úgy vissza zene

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)