Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henrico
tag
Szeretném magyarítani a Mi Home-t és esetleg magát a robot beszélőkéjét is..
Néztem a korábban megadott oldalt, de csak a magyar hangot találtam meg.. a Mi Home-t nem.
Lenne olyan kedves valaki dobni egy linket?Köszi!
-
Headless
őstag
válasz
pszichoapu
üzenetére
a xiaomi robot porszívónak internet elérésre van szüksége legalábbis ha nem közvetlen UDP csomagokkal vezéreljük a készüléket ami a hardcore felhasználás.
Ha van internete azzal a lendülettel el is éred telefonról. Viszont net nélkül nem éred el hiába van egy hálózaton a kettő.
Az időzítést nem próbáltam még ki, de szerintem annak azért mennie kéne offline is ha egyszer ,már beállította az egyszerű némber...
-
pszichoapu
csendes tag
Szia Tboy,
Ez jó ötletnek hangzik és köszönöm, de olyasmit olvastam a személyi hotspot-ról (ha egyáltalán erre gondoltál), hogy ha egy teló osztja szét a netet wifi-n más készülékek számára, akkor ő maga már nem tud csatlakozni ahhoz a rögtönzött wifi hálózathoz, amit ő hozott létre. Vagy akkor már nincs is szüksége rá, mert közvetlen mobilneten keresztül elérve a távoli szervert, kapcsolatba kerülhet a készülékkel (jelen esetben a porszívóval)?
Nem tudom, hogy helyesen fogalmaztam-e és van-e értelme a kérdésemnek, mert tényleg nem csináltam még ilyet és nem vagyok IT hálózatos szaki.
A másik gond a hotspot-tal, hogy akkor egy telót mindig otthon kell hagyni (ráadásul nonstop töltőn), hogy a porszívó mindig el tudjon érni, ha közlendője van.
Kelleni fog az a router, már érzem..
-
Rgb001
újonc
válasz
ribarszki
üzenetére
A roborock inkább felmosásban hatékonyabb mint feltörésben. A mop anyaga is inkább arra lett kifejlesztve,kicsit durvább az anyaga.
Felmosás is úgy hatékony ha tiszta mopot rakunk alá pl amit kimostunk mosógépben ellenkező esetben foltos marad a padló.
Van braavam is,az azért nagyon szép munkát végez de arra is igaz hogy tiszta mopot kell alátenni. -
-
ribarszki
őstag
A Roborock (Xiaomi 2) nedves feltörlése hogy működik? Egyben porszívózik és töröl? Vagy először át kell vele porszívóztatni a szobát, utána töröltetni? Vagy ez megy egyben? Nem volt teljesen tiszta a leírásokból.
-
@tco@
aktív tag
válasz
pszichoapu
üzenetére
A router-t kábelen célszerű konfigurálni mielőtt wifin át használod, de ahogy előttem írták, lehet kell a proginak a net. A router által létrehozott hálózat (vezetékes vagy vezeték nélküli) alkalmas arra, hogy két eszközt összekössön, igen. Ezt a részét nem ismerem, csak az IT oldalt, azt próbálom leírni neked, aztán a Xiaomi-robot tulajok majd kiegészítik

-
tboy72
aktív tag
válasz
pszichoapu
üzenetére
A telón csinálj egy wifi access pointot és akkor meg van oldva a wifi router kérdés.
-
pszichoapu
csendes tag
Köszi Neked is hogy segíteni próbálsz! Nem vagyok hálózatos szakember és nem biztos, hogy értelek, de azt mondod, hogy a router-nek nem is szükséges az internetre kapcsolódnia ahhoz, hogy 2 eszközt összekössön? Azért konfigurálni a router-t is kell először valahogy vagy az meg a PC-vel összekötve kábelen történik?
Anyám, én csak egy porszívót akartam, nem pedig IT szakemberré válni..
-
@tco@
aktív tag
válasz
pszichoapu
üzenetére
Én nem ismerem a Xiaomi porszívóját, de továbbra is az a tippem hogy net nélkül is megy, csak a wifi routerre csatlakozva. A legtöbb okos cuccnak azért elég ha csak egy hálózaton vannak, nem kell mindnek net-elérés is.
-
pszichoapu
csendes tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Anélkül még csak-csak meglennék egy rövid ideig, hogy térképen kövessem a porszívó takarítási útvonalát, de most villant az agyamba, hogy telefonos kapcsolat nélkül még konfigurálni sem fogom tudni. Úgy értem, a MiHome alkalmazásban felismertetni, azon belül a nyelvet beállítani (beérném az angollal is, csak ne kínai), meg azt a bizonyos fiókot létrehozni a távoli szerveren, amiről korábban itt szó esett, hogy úgy lehet csak egyszerre 2 különböző telefonnal (Android és egy iOS) vezérelni, hiszen értelemszerűen a párom is szeretné használni.
Áhhh, ez így elég távlatinak tűnik még egyelőre...
-
pszichoapu
csendes tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, éreztem, hogy ez nem lesz könnyű menet.

Drótos net hiányában (olyan helyen lakom) keresgélhetek egy mobilnet router-t, amihez vehetek akkor külön egy SIM kártyát is.
Mindazonáltal az megnyugtató, hogy az alapfunkcióját (porszívózás
) azért ellátja net nélkül is.
No, ha ezeket mind beszereztem, bekonfiguráltam (amit szintén nem tudom, hogyan fogok tudni megoldani, mert eddig megvoltunk a családban router nélkül is), máris jövök vissza a porszívó setup-pal kapcsolatos kérdéseimmel.
Addig is kösz még egyszer a gyors segítséget! -
válasz
pszichoapu
üzenetére
Takarítani fog net, wifi és minden egyéb nélkül is. Ha szeretnéd látni hogy merre jár, időzíteni és start-stoppolni stb akkor kell egy router.
Ha elmész otthonról, a gépen el tudod indítani és otthagyod. Azért ez így még mindig több mint egy "drága dísz".
-
@tco@
aktív tag
válasz
pszichoapu
üzenetére
Szerintem menni fog az helyi hálózaton is (LAN-on) net nékül, de egy router mindenképp kelleni fog valószínűleg, arra csatlakozik a telefon, és a porszívó is. Kizártnak tartom, hogy egymás közt tudjanak kommunikálni wifin át.
-
pszichoapu
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy most triviális dolgot kérdezek, de vállalom a műszaki analfabétaságom.
Próbáltam alaposan visszaolvasgatni a topikot és a téma összefoglalót, mert a minap lettem én is boldog tulajdonosa egy 2. gen, Xiaominak (Roborock S50), de még a beüzemelése előtt aggályaim merültek fel.
Lévén a porszívó és a telefon közti kommunikáció WiFi-n történik (és az is egy közbülső szerveren keresztül), ezek szerint először internetes elérést kellene valahogy biztosítanom a porszívónak, igaz? Vagyis az ajándék porszívóm mellé előbb vennem kéne egy wi-fi router-t is, mert anélkül ez csak egy drága dísze lenne a lakásnak? Vagy a netet a telefon fogja biztosítani a porszívó számára is?
Bocs, ha mellbevágóan bugyuta lenne a kérdésem egy ilyen informatikai fórumon.
Még jóformán ki se csomagoltam, de már nem értek hozzá.
-
@tco@
aktív tag
Na jó, újabb kérdésem akadt

V5s pro-n csak a rajta levő gombbal lehet kikapcsolni az időzített takarítást? Elvileg 00:00-ra kell állítani az időt, de az én távirányítómon ilyen nincs, 12am-ról 1pm-re ugrik, nem 24 órás. Valami ötlet esetleg? Nem akarom mindig kikapcsolgatni, ha csak 3 naponta megy körbe a lakásban.Mod.: a távirányítóval be lehet kapcsolni a gomb ellenére is, ezek szerint kikapcsolva hagyhatom.
Mod. 2.: a macska a porszívó mellett fekszik és dorombol, szerintem itt egy szerelem születik éppen
-
SReka74
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék Tőletek milyen robotporszívót is vegyek... Elvesztem a kínálatban

Ezek között vacillálok: Ilife X5, V5 és A4. Hasonló árban egyéb ötlet is jöhet.
Felmosás nem szükséges, szőnyeg nincs, de van benti macska, ki/be járó kutya és derékig érő hosszú haj
Bár ez utóbbiból szerencsére nincs sok a padlón.
Egyéb kérdésem, hogy ezek beszerezhetők-e Eu raktárból (hogy ne legyen áfa/vám). Olvastam, hogy szóba kerültek kuponos lehetőségek. Azokat hol lehet megtalálni?
Előre is köszi a segítséget. -
ribarszki
őstag
Fejér/Komárom megyében nincs valakinek Xiaomi robotporszívója? Szívesen látnám a gazdáját egy sörre. Az új Neato D5 nagyon sok fejfájást okoz. Szívesen vennék egy tesztet.
-
tupuk
aktív tag
ilyen van valakinek? nyilván nem egy erőgép, de szinte ingyen van...
https://hotsale365.com/products/cleaner-robot?variant=11007798542379 -
farkas26
Topikgazda
Az ilife A8-at a Xiaomi Mi Robot 1eshez hasonlítják.
Az Okos telefon appot sajnálom,de attól még kíváncsi leszek rá.
Lehet az ára még kedvezőbb lesz.
-
@tco@
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
A második takarítás (2 nappal az első után) után meggyőzött, még mindig rakosgatom a 3 helyíség között, a hálószobába nem talált be fél óra után se, kicsit sötét van a függöny miatt, de nem hiszem hogy ezért. De ez még bele is fér, ha meglesz az új küszöb, hagyom szabadon járkálni
Az ikeás szőnyegen spot cleaning módban 4x megjárattam (kb 5p se volt), egészen megdöbbentő az eredmény. Csak azt nem értem, hogy eddig miért nem volt itthon robotporszívó... -
tobias40
veterán
Nekem is ilyen gépem van ,maximálisan megvagyok elégedve vele!
Betalál minda 3 helységbe,csak hagyni kell időt neki hogy bejárjon mindent!
Én teljesen kinyitom az ajtókat de kipróbálom majd félig kinyitni is,de sztem oda nem fog beférni mert ugye neki fog ütközni már az ajtó felénél.
Mindíg hagyom addig járni míg lenem merül hagy járjon minél többször uanazon a helyen!
Szinte mindig tele a tartály ,kb 3-4 naponta indítom el ,lehet sűrűbben kellene!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb 40-45 nm-rt takarít egy alkalommal.
Felvittem az emeletre is és egyszer sem esett le a lépcső nyíláson pedig nekifutott sokszor, a szívbajt hozva rám de minden alkalommal gyönyörűen megállt és visszafordult!
-
@tco@
aktív tag
Megvolt az első takarítás a v5s pro-val, egy nagyjából "L" alakú (kb 55nm) lakásban. Tapasztalatok:
-az előszoba+konyhában elkóválygott kb 10 percig, aztán mohón bement a szobába, majd sikerült vissza másznia a 24mm(!) magas kibontott (miatta lesz cserélve lankásra) küszöbre.
-a nappaliban elvolt kb 45 percig, majd mivel nem igazán talált át a hálóba, bezártam oda
-kb 2 aksiidő óra után a hálóban levő töltőre vissza is talált magátólSzóval ez a random dolog szerintem úgy működhet legjobban, ha hasonló lakást 2-3 részre oszt az ember. Aztán lehet vissza akart volna találni a konyhába az első 10 perc után, de elég határozottan ment a nappaliba. Amúgy a szokásos mennyíséget szedte össze amit én szoktam hetente a kézi porszívóval, a végén koppon volt, de elég szép munkát végzett, 40k HUF-ot vastagon megért.
A rajta levő gomb viszont látszólag semmire se jó, nincs különbség a két állapot között. Vagy én lennék a hülye, és nem veszek észre valamit?
Bekapcsolva is töltött, pedig arra gondoltam, hogy majd mindig kinyomom, hogy a li-ion aksi ne kapja a csepptöltést (azt hiszem ennél is így működik, mint anno ni-mh és ni-cd aksiknál). Ezzel terveztem az élettartamát kitolni, ami li-ion aksiknál 400-700 ciklus (függetlenül a töltöttségtől), mire kb 80%-ra esik az eredeti kapacitása. Vagy csak lesz.rom, majd ha kijön az első filléres smart lézeres iLife, lecserélem arra úgyis. De egyelőre nagy a szerelem
-
VANESSZA1
őstag
A folyosóról nyílik a hálószoba ajtaja, a nappali ajtaja, és a konyha, valamint a fürdőszoba ajtaja is. Ha azt akarom, hogy a Xiaomi az egész lakást kitakarítsa, akkor elég ha az ajtókat félig nyitva hagyom( hogy mögötte is takarítson, vagy hogy tudom elérni, hogy mindenhol elvégezze a munkát? Vagy ilyen esetben (félig nyitva hagyott ajtónál) könnyen csapdába kerül, és eltolja az ajtót, és előfordul, hogy nem tud kijönni egy helységből?
-
DopeBob
addikt
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Sokkal előbb meg kellett volna venni
Ma pl én jöttem el otthonról utoljára, kicsit összepakoltam, feltettem a székeket, és már indítottam is. Nagyon nagy segítség nekünk. 86nm-t tud feltakarítani, ez kb 1,5 órájába telik, aztán megy vissza töltődni. 2-3 nap után már zavaró volt a por mennyisége a földön, ezt megolja, szépen takarít. -
VANESSZA1
őstag
Tegnap rendeltem egy Mi Robot-ot (1.Gen.) a Gearbest-től.
Kérdésem az lenne, aki vett ilyet biztosan tud segíteni:
Milyen dug villával érkezik a készülék? Kell rendelnem átalakítót, vagy tápkábelt hozzá? Ha igen milyet érdemes ? -
Gabesz87
veterán
Egyszerűen nem értem, mondjátok már meg, miért áll vissza bizonyos időközönként a xiaomi porszivom appja kinaira? Ilyenkor mindig újra bemasolom az apk-t a plugin mappaba és aztán megint jó lesz. Meg néha a magyar hangot is "elfelejti" és visszaáll angolra. Ez normális, vagy mi az oka ezeknek?
-
ivi
csendes tag
Hello!
Xiaomi Roborock S50-nél mi a praktikusabb (aksit kímélőbb) megoldás?
Fullra töltés esetén maradjon a töltőn vagy sem?Köszi!
-
Gsx-rr
veterán
Ez mar volt? Uj Xiaomi robot
https://rendeljkinait.hu/xiaomi-xiaowa-youth
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy robotporszívót. Első körben Xiaomi-ban gondolkodom. A felmosás funkciót nem hinném, hogy kihasználnám, így nem ragaszkodom hozzá. De fontos, hogy csendben végezze a dolgát, és ne vágódjon mindennek neki. Nem tudom, hogy megéri-e a második generációsba gondolkodni?
Milyen tapasztalatokat, tanácsokat tudtok adni ezzel kapcsolatban?
Minden infót előre is köszönök.

-
Headless
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
Szerintem ez sufni tuning és nem éri meg foglalkozni vele. Ehhez kell egy ir érzékelő, ami kitudja olvasni a gyári értéket, vagy utána nézni hátha valaki ezt megtette már. idő is pénz, az IR adót is elkell helyezni valahova ahol biztonságba van, nem kerül arréb és rálát a porszívóra. Ennyi vesződést, amikor szerintem van olyan robot, ami tudna alapból ilyet, még talán a randomokból is, de xiaomival meg amúgy úgy időzítesz ahogy kedved tartja... És a lefedettség is stabilabb lesz.
De valószínű, hogy ezt a kis teret egy takarítással lefedné a random járogató is.
-
sysrq
őstag
-
enterlaci
senior tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Gyári távirányító segítségével napi ütemezését tudod percre pontosan beállítani, akkor minden nap ugyanakkor fog menni. Heti program nincs.
Mi 120m2-en járatjuk naponta vagy néha ritkábban a hasonló Ilife gépet és feltakarít mindenhol normálisan. A rendes nagy porszívó így már csak 2-3 hetente kerül elő és ez nagy előrelépés a robi nélküli élethez képest.
-
-
retesz147
addikt
válasz
Brandynew
üzenetére
Igen, cserélhető. Alin vannak akksik, bár nem olcsó...
Én az A6-ból már többször kiszedtem, szóval valószínűleg A4-ben is simán cserélhető.
A gyári távval nem tudod az igényed megvalósítani.
-
-
Brandynew
őstag
válasz
ribarszki
üzenetére
Na nekem valami ilyesmi területet kellene felporszívóztatnom:

A 3 helyiség között nincs küszöb és a földön nem sok akadály van, még szőnyeg sincs, laminált padló van mindenhol.
A kérdésem az, hogy ez a porszívó fel tudja-e rendesen porszívózni ezt a teret, vagy ne vegyem meg? A porszívózási idő nem számít, felőlem 10 órát is mehet egyhuzamban (amíg nem vagyunk otthon), a töltése nem tudom hogy működik, magától felmegy a dokkolóra és folytatja a munkát, ha feltöltött?
ILIFE A4S Smart Robotic Vacuum Cleaner
Illetve ennyi pénzért ez a legjobb választás a vázolt helyiségekre?
-
ribarszki
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
Van. iRobot algoritmusa sokkal fejlettebb mint az iLife gépeké. Az iLife kimerülésig takarít, az iRobot az ütközések gyakoriságából, megtett útból, elfordulásokból, nagyjából kiszámolja a szoba méretét és ahhoz igazítja a takarítást. Tehát egy 16nm-es szobában az iLife képes 2,5 órát szaladgálni, addig az iRobot mondjuk 1/2 óra alatt befejezi.
Amúgy megint tök felesleges vita ment. Igényfüggő. Kinek mekkora a lakása, mennyire zegzugos, mennyit áldoz rá, stb. Randomból is lehet komoly iRobotot venni. Igaz nem térképez, de a takarítási hatékonysága ha lehetősége van mindent bejárni, semmivel sem lesz rosszabb mint a szisztematikus gépeké. Sőt, az iLife esetében a szőnyegen sokszor kevesebb szösz maradt, mint most amikor Neatot használok. Mert többször átment ugyan azon a helyen. (Viszont volt ahová soha nem jutott el..)
-
Headless
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
100%-ig biztos vagyok benne hogy vannak különbségek, egyrészt már csak a szenzorok alapján is, meg a szoftveres rész valószínűleg nem ugyanaz márpedig az a lényeg. pl, ha talál valamit, akkor végig megy mellette vagy valami, amit a kolléga is írt.
Ahogy szisztematikus és szisztematikus között is van különbség bár javarészt hasonló az elv, bekerítenek egy részt és azt porszívózzák fel, majd megy tovább.
-
Nekem is bemegy, de van hogy szinte azonnal ki is jön (pont szerencsétlenül fordul) és van hogy rommá takarítja a kicsi helyiséget és lemerül a nagy felénél.
Nem azt mondom hogy szar, hanem azt hogy nem érzem annyira tutinak. Felújítás volt nálunk, tök jól lehetett látni a vastag port hogy merre járt melyik.De nem zavar ha valaki random gépet vesz, én is vettem.

-
Headless
őstag
Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni, hogy melyik jobb ténylegesen az a kérdés, hogy milyen a ház alaprajza a bútorokkal együtt.
Amúgy meg a szisztematikussal is lehet többször takarítani automatikusan, amikor nem vagy otthon. pl nálunk az 50 nm-es lakást töltés nélkül kétszer végig tudná vinni, de sok értelme nincs. Nálunk van egy kb pont olyan széles rész ahol éppen átfér a xiaomi de van hogy feladja nem tudom itt hogy viselkedne egy nem szisztematikus, de simán benne van a pakliban hogy eltévedne, bár nekem csak szisztematikusom van így nem tudok nyilatkozni.
Én nem bántam meg, van egy viszonylag kemény szőnyegünk (lábtörlő) arról a macskaszőrt simán felszedi első takarításra. tisztább mint amikor kézi porszívóval mentünk át rajta ez nyilván forgó hengernek köszönhető, mivel a kézivel vagy 20-szor kellett átmenni rajta míg bármit is felszedett.
Tényleg az lenne egy jó összehasonlítás hogy kamerával felvenni mindkettőt, ugyanabba a lakásban, akkor lehetne eldönteni hogy melyik a jobb.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Nalam erdekes modon,mindig bemegy egy 50cm x2 meteres helyre is.
Biztos vagyok benne ,hogy egy szisztematikus nem takaritana fel ilyen alaposan,foleg egy szonyegnel ahol nem eleg ha atdocog egyszer!
Az meg kit erdekel,hogy 1,5 orat megy vagy 25 percet.
Barmikor vehettem volna mar szisztematikus gepet, de semmivel se lennek elorebb vele!Kicsit azert le van degradalva,hogy random, mert azert nem pattog faltol falig mint sokan gondoljak. Gyonyoruen vegigmegy az egyenes targyak mellett, sot nalam egy 50 cm atmeroju asztallabat olyan szabalyosan korbejar,hogy csak a forgokefe er hozza.
-
Egyik szinten nálunk random van, másikon robot 1. A xiaomi eljut mindenhová, a random pedig a nagyobb fő helyiség egy részét körbejárja 10x, a mellette lévő szoba egy részén meg koszt hagy.
Ha akarom, a Xiaomi is körbemegy 10x, és az tényleg mindenhol fog járni.Ár/érték arányban jó vásár volt a random, de többé nem vennék. És egy fórumon az én véleményem pont annyit számít mint bárki másé akinek mindkét típusú gépe van otthon.
A luxus háztartási eszköz nem a xiaomi porszívó, hanem a Lux, a Dyson nagyobb modellek, a Miele új modellek stb.

-
sysrq
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
Ne higgy nekik, eljut az mindenhova, a térképes egyszer megy vagy felszedi vagy nem teljesen, a random amit minél lenézőbb szószerkezettel próbálnak jelölni akár többször is visszamehet. A random az akku lemerüléséig megy, ha nem vagy otthon nem mindegy menyi idő alatt végez? Ahol befér oda bemegy. Vagy lehetsz férfi is, nehogymá' ne tudj megfizetni egy drágább luxus háztartási eszközt?
-
válasz
Brandynew
üzenetére
Minel bonyolultabb az alaprajz annal jobban megeri a terkepes. A random oda megy ahova sikerul neki, tehat konkav eseten jelentosen tobb ido lesz az "arnyekolt" reszek moge betalalni. De ezt meg lehet oldani ugy, hogy addig nem vagy otthon es nem faj hogy sok ido.
Illetve minel tobb a beugro annal kevesbe lesz ott felporszivozva. -
Brandynew
őstag
Köszönöm, majd még meglátom.
A random járogató is tud olyat, hogy magától bejár 3 helyiséget? Vagy nem biztos, hogy betalál mindenhová?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igaz valamennyivel olcsóbban.

Bár ez utóbbiból szerencsére nincs sok a padlón.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)