- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistutm
csendes tag
Elkepzelheto, hogy van valamifele tanulasi fazis. Mert a tegnapi 1.5 ora utan ma megint ment 1.5-2 orat es mar csak egyszer ment tul a vezetelen, akkor is magatol visszament, illetve a forgolodos-hurok elveszett hiba is csak egyszer fordult elo. Raadasul ma magatol vonult a kertnek arra a reszere amivel tegnap nem foglalkozott.
Ez elozo ket nap utan a mai kifejezetten feludules volt.
Kivancsi leszek a tovabbiakra... -
wik_406
tag
Ma en is osszeraktam a gepet. 3 orat ment, ez alatt merult le 33% kornyekere. A vegen nekem is elojott, hogy nem talalja a drotot, amikor vissza akart menni a dokkolora.
En kb 1.5-2m tavolsagra tettem a kampokat (kiprobalasra jo az felkialtassal), de ezt legalabb duplazni kell, mert megakadt neha az elso kerek benne. A kampokat koppra le kell utni, kulonben elakad benne.
Ha valaki akarja HomeAssistanttal integralni, akkor ne a parkside appal kapcsolja ossze, hanem a Tuya Smart nevuvel.Wik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest