Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok,
adtatok már tanácsot, meg volt beszélgetés, hogy milyen robotot vegyek kertbe. Pont mire rászántam magam egy Mammotion Luba Mini 800-ra, jött ki a Lidaros, ami a fák miatt egyből megtetszett. Eléggé féltem az RTK-tól, illetve ahova kéne tennem, kellene hozzá napelemes modul is. Úgy meg már közel lidar árban van. Továbbá a dokkolónak se szabad ég alatt lenne hely a kertben. A lényeg igaziból nem is ez, hanem mivel a mamotion kb havonta akcióz még kivárok a vásárlással, mert eddig a lidaros mindig kimaradt. Most ősszel meg már elég nagy akció kéne, hogy a tárolóban eltenni polcra megvegyem a robotot. Az a ~15% ami volt most 2 napig azért ehhez kevés. Mindenesetre készülve a dologra beléptem a FB csoportokba ahol tech támogatás van... és hát elég sok panasz van a forgótárcsára, annak repedésére, a pengék szorulására meg pár a speckó első kerekek nem várt kopására. Persze rengeteg SW bug is előkerül, de az kicsit más tészta. A potom indikátora, hogy kíváncsi lennék az itteni közösség megítésére a mammotion Quality kapcsán. Tudom, hogy a support FB csoport a rosz tapasztalatok gyűjtőpontja, én onnan levonni messzemenő következtetést hiba. De gondolom érthető, hogy ennyi pénzért nem s****st akarok vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest