Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsánat érte, hogy hangosan gondolkodok itt Worx ügyben, de ha már kitúrtam az alábbiakat akkor megosztom, hátha másnak is hasznos lesz.
Szóval ástam még, Redditen többen is írják a fentit (vegyél M500-ast + nagyobb akkut), szóval nem csak nekem jutott eszembe.
Van azért némi eltérés: az M300 és az M500 a belépő modellek, ezeket valamiért egy kalap alá vette a Worx, pedig méret és motorbeli(?) eltérések is vannak. E mellett mindkettőben egy egyszerű 7 szegmenses LED kijelző található csak. Ugyanakkor az M500-as megkapta az M700/M1000 géptestét és motorját, azokban viszont grafikus LCD kijelző virít. A motor persze csak következtetés, mivel a gépház, a súly, a fordulatszám és a zajszint is tük ugyanaz az M500-700-1000 esetében.
Szóval összefoglalva a négy első modell (a nagyokat nem néztem meg, az nekem teljesen felesleges):
M300 (WR130E):
Itt a géptest (és ezzel együtt vélhetően a motor is) kisebb, mint a következő háromnál
2.0 Ah akku
4 óra töltési idő (0.5A-es töltő)
7 szegmenses egyszerű ledes kijelző
100m határolókábel
130db rögzítőtüskeM500 (WR141E):
2.0 Ah akku
1.5 óra töltési idő (a töltő ugyanaz mint az M700-nál, 1.5A)
7 szegmenses egyszerű led kijelzó
130m határolókábel
180db rögzítőtüskeM700 (WR142E):
4.0 Ah akku
3 óra töltési idő (a töltő ugyanaz mint az M500-nál, 1.5A)
grafikus LCD kijelző
150m határolókábel
210db rögzítőtüskeM1000 (WR143E):
4.0 Ah akku
1.5 óra töltési idő (3A-es töltő)
180m határolókábel
250db rögzítőtüskeEgyéb eltérést én nem találtam (pl. a tartalék kések száma is ugyanannyi a dobozban). Ez alapján talán az M500 a sweet spot, egy nagyobb akkuval (4 Ah - 50 EUR, 6 Ah - 90 EUR Amaznon), hiszen az M700 esetén csupán a +2Ah-ért és a kicsivel több kábelért+rögzítőért és az LCD-ért (amit talán csak az első héten nézünk meg párszor?) +200 EUR-t kell fizetni. Persze azt bele kell kalkulálni, hogy a töltési idő is kitolódik, lehet, hogy felesleges 4 Ah fölé menni.
Nyilván nem hülye annyira a Worx, a töltő teljesítményével és az akku méretével szépen lekorlátozza a dolgot, így írhat kisebb területi kapacitást gyakorlatilag ugyanarra a modellre. Ha nagyobb kerted van, akkor pedig könnyen arra eszmélsz, hogy ki kell csengetned 400 EUR-t olyan dolgokra (kicsivel nagyobb akku + nagyobb teljesítményű töltő) amik még híresen túlárazott akkus kerti gépes berkekben (Makita, Bosch, stb..) is szép eredménynek számítana
Dehát ez van, ilyen ez a kapitalizmus 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Napelem
- Avast! Antivirus topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dehát ez van, ilyen ez a kapitalizmus