Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Szerintem minden ceg ezt csinalja mert nagyobb terulethez nem kell mas csak nagyobb akku.
Kijelzo tok felesleges egy robotra ha wifi wan mindent onna allitasz. Az enyemen van egy led harom szinnel meg harom gomb. start,home, ok.
Amit meg eltudok kepzelni hoyg nem a feltoltes, merules szeint inditja allitja a szoftver hanem program szerint, es ez is kulonbozik . Amikor mertem a worx 500at meglepodtem hoyg percre pontosan 1 orat ment es egy orat toltott. heteken keresztul. biztos hoyg nemelyik menet alatt tobbszor megy neki valaminek erolkodes miatt nem egyforman merulnek.De alenyeg az hoyg mindegyik robot levagja a fuved, megveszed telepited aztan ezeket el fogod felejteni. Szerintem fontos a wifi, elakadast jelzes miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgatós találkozó
- Jövedelem
- EAFC 26
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest