Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Igen, a magyar regisztációval nyitott számlát is lehet német kártyával tölteni.
Váltásra inkább valami másik bankot választanék (pl Erste vagy Gránit), a Revolut árfolyama mostanában kifejezetten drága.#54851 lorcsi
A meghívásosdi csak az összes feltétel (azonosítás, pénzfeltöltés, kártyarendelés, 3× minimum 1250 ft értékű vásárlás) határidő előtti teljesülése esetén jár, és akkor is csak több nappal később írják jóvá. -
-
-
Szibilla
aktív tag
-
zsola400
senior tag
Ez valószínű több mindentől függ, mert nálam android 13, Poco telón egyszer kér ujjlenyomatot utána akárhányszor megnézhetem a kártya adatokat, e-mailt nem is kért.
De ahogy előttem írták egyszerűbb egy sima virtuális kártyát létrehozni kifejezetten az Alihoz és fagyasztani használat után (én is így használom). -
Noxy
veterán
Nálam az Alin évek óta ott van fixen a Rev.. bankkártya.
Néha néha lecserélem újra, a régit meg eldobom.
Soha nem volt gond ebből.
Kártyát soha nem fagyasztok mert nincs értelme, ha a számlákon nincs egy fillér sem, vagy csak minimális összeg van. A pénz meg mindig a fizetéskor, vagy vásárlás előtt kerül a számlákra. A zseb helyett, meg jobban érzi magát a megtakarítási számlán, az UC banki 0.01% helyett 1.25% kamat. -
kp78
veterán
Persze, de a fagyasztás teljesen biztonságos, amennyiben a fizetést követően nem felejted el elvégezni.
Így nem kell állandóan az új 1x használatos kártyaszámot pötyögni / másolgatni fizetéskor, hiszen el tudod menteni az erre a célra létrehozott kártyát Alin, Temun, stb. és csak akkor oldani fel, amikor tudod, h mindjárt fizetni fogsz.
És ha akarod ezt a virtuális kártyát is lecserélheted pár havonta, ha attól nyugodtabb vagy.
Én is használtam sokáig az 1x használatos kártyákat, de meguntam állandóan újra megadni a számot. Inkább fagyasztok. Gyorsabb, egyszerűbb.
-
kp78
veterán
Megnéztem most 3 telefonon is.
Huawei P40 Pro (nincs Google, csak HMS) email megerősítést kért az egyszer használatos kártya adatok megmutatásához.
Samsung S23 ugyanaz, mint a Huawei.
iPhone 14 esetén nem küldött emailt, hanem megmutatta.
Amúgy 2023. decemberében fizettem utoljára egyszer használatos kártyával.
Csináltam egy virtuális kártyát a kínai, meg egyéb számomra kevésbe biztonságos helynek ítélt fizetésekhez. Amikor kell feloldom, fizetek, majd fagyasztom is vissza.
Akár 20 virtuális kártyád is lehet. A feloldáshoz nem kér email megerősítést. Szerintem tegyél vele egy próbát. -
Előre nézd meg az egyszer használatos kártya adatait, és amikor használni akarod, már nem kell hozzá a kód. Aztán amikor használtad, rögtön nézd meg megint az új kártyát, stb... De amúgy biztos lehet kérni a kódot sms-ben is, mert nekem úgy küldi, és azt az app automatikusan felismeri és használja is a kódot, vagyis nekem nem kell beírnom semmit.
-
Noxy
veterán
Passz. iOS-n nincsenek ilyen problémák.
Amúgy meg ha a Revolut vagy bármilyen pénzügyi szolgáltató ezt kéri tőled, azt nem fogod soha kikapcsolni.
Max olyan eszközt használsz, amire ez nem kötelező.
De hogy segítsek is, nálam az összes kártyaadat mentve van az 1Password jelsz..kezelő app-ban is. De lehet menteni a jelszó védett (TID, FID) jegyzetbe is. -
Noxy
veterán
Nem tudom milyen telefonod van, de nálam csak pld a tel..szoftver frissítés után küld SMS kódot ebben az esetben. Ezután már soha nem küld semmit. (iPhone 12)
Ha meg hozzá adom a kártyát az ApplePay-hoz, SMS helyet push üzenet jön a Revolut app-ba. E-mailt meg csak a kártya megszüntetéséről kapok. Ellenőrző kód soha nem jön emailba. -
-
törölt tag
Azt nem tudom az újabb milyen lesz, de folyamatosan van promo és nagy változás nincs.
Sifarr ezek a rafis csomagok valami őskövületek? Normál bank nem számít díjat kártyás vásárlásért.
Rigormortiis, kérj meg egy ismerőst, dobjon át neked Revoról Revora pénzt. Aztán odaadod neki készpénzben pl.
-
zerodot
aktív tag
Igen, de bele kell férni a határidőbe és ha az holnap lejár, akkor necces lehet. Ha jól emlékszem 3 lekönyvelt tranzakció kell és volt már olyan aki amiatt csúszott ki, hogy a kereskedő csak néhány nap után véglegesítette a vásárlást. Olyankor aztán lehet hadakozni a supporttal. Egyszerűbb megvárni a következő akciót. Folyamatosan van, csak a bónusz összeg változik/változhat.
-
zerodot
aktív tag
Az appban kiválasztod a pénz hozzáadását, és bepötyögöd a bankkártyád adatait - ugyanúgy, mint egy netes vásárlásnál. Vagy Apple/Google Pay-en keresztül is lehet. Revolut oldaláról ez ingyenes, a bankod pedig kártyás vásárlásként fogja könyvelni.
Revolutos ismerős tud neked ingyen pénzt küldeni Revoluton belül. Az is elég. Viszont normál magyar bankszámláról forintot utalni problémás, mert nemzetközi utalásnak fog számítani és drága lesz.
-
törölt tag
Ez úgy történik,hogy van egy hazai banknál számlád és ahhoz egy bankkártyád. Ezt a bankkártyát adod meg a revolutnak (hozzáadás) pl forint feltöltése esetén.
Ugyan ezt lehet utalással is pl euró esetén sepaval. Forinttal azért nem érdemes, mert az nemzetközi utalás lenne és az drága.
itt sok hasznos dolgot olvashatsz
Ha neked utal valaki kártyára az nem jó, ebből a szempontból.
-
törölt tag
Arra felhívnám a figyelmed, hogy a mostani meghívás linkje ha jól emlékszem holnap lejár. Utána új promóció kezdődik én a helyedben megvárnám azt. A promóció ideje alatt kell teljesíteni minden feltételt. Ha beüt valami akkor kifutsz az időből.
A sima regisztrációhoz képest annyi van, hogy kell rendelned fizikai kártyát és 3x (min) 1000 forintért vásárolnod a Revolutos bankkártyával valamit. Ez történhet virtuális kártyával is.
Feltölteni rá saját hazai bankkártyáról összeget - amiből meg tudod rendelni a fizikai kártyát.Elegendő a standard csomag, nem kell semmilyen plusz (ha már csomagot akarsz akkor a prémiumnak több értelme lenne. Mindegyik csomag éves időkerettel rendelkezik.)
Annyi a különbség, ha meghívnak akkor kaphatsz részesedést. Ha simán regisztrálsz nem jár semmi. A fenti pontokat teljesíteni, meg gyerekjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DUNE médialejátszók topicja
- Motoros topic
- LEGO klub
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest