- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Az ilyen dedikált készülékek azért jók mert nem a telefonod merited amikor játszol rajta. Vagy ha elmész valahova felváltva tudod használni a telóval amig a másikat töltöd.
Oké lehet nálad egy másik teló meg kontroller, de tök gáz amikor a teló még bírná a kontroller meg lemerül.
Akinek gond egy ekkora kijelző annak hasznos lenne egy szemüveg. Én is úgy voltam vele, hogy nem kell szemüveg de amióta van, nem gond egy ilyen kisebb kijelző, teljesen jól látom.
Ha nagyon ritkán vinnél magaddal egy retro konzolt, egy Miyoo mini / RG35XX (H) bőven elég lesz, jókat el lehet azokon is jászani.
Ha valaki gyakrabban utazik akkor egy ilyen Retroid konzol jó megoldás lehet. Kis helyet foglal, 3DS / PS2 / Wii / GC játékok is szépen elmennek rajta. Igen neked kell beállitani mindent, cserébe olyan lesz amilyennek szeretnéd.
A cfw switch azért a komolyab emulált játékokkal nehezen bírkózik meg. De ha már van switch akkor minek retrózni ott vannak a switch játékok. Sok régi játék újra kiadása.
A steam deck jó lehet de én pl 3DS Mario kartot beállitottam tök jó volt jött egy frissités ami megvariálta a képernyőbillentyőzetet és utánna képtelen voltam normálisan beállitani.
Viszont steamen is sok régi játékot adnak ki.
Szóval mindenkinél más a preferencia és a felhasználási igény én örülök hogy ennyi féle retro gép jön ki, van miből vállogatni.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest