- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Miért?
A 2DSben is egy fizikai képernyő van, csak a felsőn van egy plexi és egy műanyaggal el van válaszva.
Vagy arra gondolsz, hogy 16:9-en rossz az elhelyezésük? Az igaz.
De aki nagyon 3DS / DS / PS2-ben utazna annak ott az Anbernic RG Cube.
Akinek elég a 3DS / DS / GBA / Snes stb. Annak jó lehet egy 3DS / 2DS is. -
Cooper911
senior tag
Az ilyen dedikált készülékek azért jók mert nem a telefonod merited amikor játszol rajta. Vagy ha elmész valahova felváltva tudod használni a telóval amig a másikat töltöd.
Oké lehet nálad egy másik teló meg kontroller, de tök gáz amikor a teló még bírná a kontroller meg lemerül.
Akinek gond egy ekkora kijelző annak hasznos lenne egy szemüveg. Én is úgy voltam vele, hogy nem kell szemüveg de amióta van, nem gond egy ilyen kisebb kijelző, teljesen jól látom.
Ha nagyon ritkán vinnél magaddal egy retro konzolt, egy Miyoo mini / RG35XX (H) bőven elég lesz, jókat el lehet azokon is jászani.
Ha valaki gyakrabban utazik akkor egy ilyen Retroid konzol jó megoldás lehet. Kis helyet foglal, 3DS / PS2 / Wii / GC játékok is szépen elmennek rajta. Igen neked kell beállitani mindent, cserébe olyan lesz amilyennek szeretnéd.
A cfw switch azért a komolyab emulált játékokkal nehezen bírkózik meg. De ha már van switch akkor minek retrózni ott vannak a switch játékok. Sok régi játék újra kiadása.
A steam deck jó lehet de én pl 3DS Mario kartot beállitottam tök jó volt jött egy frissités ami megvariálta a képernyőbillentyőzetet és utánna képtelen voltam normálisan beállitani.
Viszont steamen is sok régi játékot adnak ki.
Szóval mindenkinél más a preferencia és a felhasználási igény én örülök hogy ennyi féle retro gép jön ki, van miből vállogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest