-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz159
csendes tag
válasz
FerroChrom #607 üzenetére
Igen igen.nagyon menő dolog volt.
Nekem is volt 3310 kék világítással és 3330 fehér elő és hát lappal.
Atom volt.
Milyen telefonok jöttek be régen?? -
meroly
veterán
válasz
FerroChrom #604 üzenetére
Emlékszem rá, mikor a csaj terminátor ellopja a sportkocsit. Ezen keresztül csatlakozik a netre.
A legdurvább az egyébként, hogy a 8800-t figyeltem és az alábbi filmekben szerepelt:Crank
Gettó milliomos
Hazugságok hálója
Hipervándor
Kiadatás
Másik én
Szállító 3
Szex telefonhívásra
Sziget
Wanted
Szóval nem semmi, vannak még screenshootjaim, de nem akarok senkit untatni, talán jó lenne erről egy topicot nyitni...
-
meroly
veterán
válasz
FerroChrom #602 üzenetére
A 8310 már nekem se jött be. Túl vastag volt a 8210-hez képest. Bár mikor a terminator3-ban feltűnt, azért adott egy kis reklámot neki
A 8-as szériából még a sima eredeti silver 8800 gyönyörű. Használtam 1-1,5 évet, most a vitrinben pihen a kicsike. Azt sose adom el, mikor először megláttam a reklámot a tv-ben, megfogadtam, hogy ha egy ilyenem lesz valaha, akkor sose fogom leadni. Lett is egy évre rá kb, és - bár már nem használom - de nem adom el.
Nincs baja, akku is megy bő egy napot, csak a fém miatt nagyon csúszik és nem tudtam megszokni... sajnosHa lehetne valami csúszásmentes bevonatot tenni rá, tuti most is azt használnám.
-
meroly
veterán
válasz
FerroChrom #600 üzenetére
Egy baj volt vele, hogy a kijelző nálam kétszer lett kontakthibás, sajnos. Meg volt hogy elment a térerő, ilyesmi. De amúgy nagyon szép volt, főleg a szürkéskék előlappal.
-
rep3at
őstag
válasz
FerroChrom #596 üzenetére
Ó, én anno egy Nokia 3410-zel kezdtem. Nem nagyon szerettem azt a telefont, főleg mert tesóm egy Siemens C55öt kapott és az sokkal jobban tetszett. Egy Startac beszerzésén gondolkozom...hogy egy kicsit nosztalgiázzak. Amúgy a V3ból szerintem nagy klasszikus lesz
-
mrlujoak
veterán
válasz
FerroChrom #594 üzenetére
Gyönyörű.
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest