- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
tom956ster #4585 üzenetére
Köszi!Sokat segítettél
-
pszili8
aktív tag
válasz
tom956ster #4571 üzenetére
Csak általános dolgokról akartam kérdezni,még nem is vagyok regisztrálva..Pl a fizetés,hogy történik,az innen vett cuucra is van vám?Mennyi szokott lenni a postaktg pl.usából,németből,angliából?Ilyesmik
-
zorzy4
addikt
válasz
tom956ster #4540 üzenetére
A 8110 akkut újra lehet cellázni, ha nem akarod magad a váci úton van egy akku üzlet ahol megcsinálják, kb egy új akku ára.
-
meroly
veterán
válasz
tom956ster #4540 üzenetére
Szép kis telefon.
Sztem nem jó cégesnek a 8850-es, bár nekem nincs, de úgy hallottam az itteni kollegáktól, hogy gyengus az akku, meg a térerő is. Én a 8800-mat se tudom cégesnek használni, mert nem bírja ki a napi 2 óra beszélgetést sajnos. Ezek már vitrinbe valók.
Az én régi cégesem is 3110c volt, hát az tényleg egy nagy fostalicska, asszony használta, most ment tönkre. Mondjuk a strapát azt bírta.
Használd a 6310i-t cégesnek, az nem jó? Akkut veszel bele és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest