Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Magisk
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
golya32
üzenetére
Hali!
Nekem most egy iPhone 4 telóm van. Előtte is volt az összes iPhone típusból szépen sorba az elejétől fogva. Itthon elsők közt vettem 2g-t. Rengeteg alkalmazással bírnak, szép kijelző, jó megjelenés, stabil rendszer, de akkor is csak egy telefon marad. Jó telefonok, de mindig volt mellette egy második telóm. Nem vagyok elfogult Alma buzi.
Múltkor megszámoltam és 82 telefonom volt 2007 óta az iPhone mellett.
Meg voltam elégedve a szifonnal, de mindig vágytam valami másikra főleg régebbi szériás telókra amiket 2007 előtt nem tehettem volna meg magamnak, hogy újba megvegyem. 
Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem ne vált mert jók a szifonok!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg voltam elégedve a szifonnal, de mindig vágytam valami másikra főleg régebbi szériás telókra amiket 2007 előtt nem tehettem volna meg magamnak, hogy újba megvegyem.