- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #6628 üzenetére
naja. te Anevemearl kedves kísérőjével, én meg a te barátosnéddel lépnék olajra..
de a gyűjteményem közelébe nem engedném..
#6640) anevemearl:
nekem se kultiválták az elején, de most már hogy látják van ebben biznisz, nem zsörtökődnek annyit itthon, na meg úgy vannak vele, hogy ha 5 év alatt nem untam meg... a 8310, 8910i, 9110, stb meggőző tud lenni, de erre áldozni is kell. (és hozzá az árat itthon eltitkolni, vagy egy kicsit lejjebb hazudni- pl a Benefon ESC 13.000volt, apa úgy tudja, cseréltem
)
én speciel jobban örülök, ha van velem valaik értelmesebb-szülő, vagy ismerős, mert akkor több szem többet lát. persze megoldom egyedül is (mint nyáron a Djuice-szerződést, vagy egész nyáron probléma nélkül voltam nyári munkkán fotósként a Blikknél), de magabztosabb vagyok, ha van velem valaki. mondjuk eddig ki volt nyalva a se**em, szal megszoktam a kényelmet, de a függetlenséget se bánom.amúgy 19 leszek nemsokára. szal épp itt az ideje a függetlenedésnek. ha belegondolok, hogy van aki ilyenkor házasodik...
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #6561 üzenetére
Ez a bézs szín nagyon szép, sajnos az enyém a zöldes árnyalatú lesz
Néztem énis ezeket, de ilyen ezüst színben nem gyártották, és nem is tűnik túl jó minőségűnek a ház.
Egy ilyen sötét kap alapján nem lehet megmondani milyen állapotú a teló, majd ha megjön, eldöntöm kap e új házat a kicsike -
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #6550 üzenetére
jó, persze, nem csak a filmek vannak, de e-mailt megnézem itthon, neked mondjuk érthető a gps.
ma voltam piacon, cseréltem egy kopott sz*r samsung c140est egy 7250-re. sima, nem i. kellett rá új előlap (volt itthon) meg forrasztottam rá bekapcs. gombot, és voilá, már megy is, független, pöpec.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #6425 üzenetére
Úgylátom nem sokáig tartott a varázs
Ami volt neked ezüst az sokkal szebb szerintem
Most új divathullám a vaterán,hogy jó állapotú régi telefonokat újként árulják,vagy ráraknak egy kijelzővédőt a kijelzőre(lásd vaterás hirdetés amit belinkeltél),de azt szigorúan levegősen és igénytelenül rárakva.Én csak nevetek rajtuk
-
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #6374 üzenetére
Ez egyszerűen gyönyörű! Kell ilyen nekem is!
Az a doboz meg LOL! Nem semmi mit művelnek a csipaszeműek....mázli hogy nem akadt fent a vámon, ránéznek a dobozra és a telót soha vissza nem kapod az biztos.
Engem is vár egy csomag a postán, estére lesz egy kis meglepetésem a fórumtársaknak! -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #6259 üzenetére
Az nem bug teee
Azt azért találták ki,először a 8110-nél,hogy lecsúsztatod a flipet ,és vár egy kicsit hogy a fejedhez emeld,és azután kapcsolja a hívást
Tudod egy 8910-est lassan kell felvenni hogy megtudják nézni a körülötted lévők mit is fogsz.
Egyébként nekem is felújított van,érezhető a különbség a gyári és e között.mozog a flipben a teló,na ez engem rohadtul idegesít,és hívás közben ez a mozgás hallatszik
Viszont a 8910i-m az úgy áll mint a cövek,meg se moccan
-
Pastika
aktív tag
válasz
Magnum_ #6233 üzenetére
Igazából én nem felújítottat, hanem eredetit szeretnék
8850-et el nem adok, örök a szerelem
Egyébként, nagyon komoly vagy a képen a 8910-zel, majdnem mint Daniel Craig a Tortában, és megmondom őszintén idősebbnek gondoltalak
Egy találkozóra én szivesen mennék, de az elkövetkező 2 hónap sajnos dúrva lesz, nekem ha minden jól megy decemberben okés volna, remélem Karácsony előtt is szerveztek egyet -
zorzy4
addikt
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Magnum_ #6249 üzenetére
Én visszazárható nejlonban szállítom őket (őket, tényleg beteg, mintha személyek lennének). Hát mindennapira nem lenne jó ez a a200. Nem rezeg és csörög egyszerre és nem ébreszt kikapcsolva, tipikus samsung és motorola
. De érződik rajta hogy milyen drága letehet anno.
Dobjál. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest