-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
meroly #10994 üzenetére
Nemsokára neked tetsző készenléti idejű telók lesznek,a Samsung 2012-13 ban fogja sorozatban gyártani a Si-ion akksikat,azt írják,hogy egy mai laptop ami 3-4 órát bír az ilyen akksival egy hétig(!)folyamatosan üzemel,az akku maga kisebb ezáltal több cella fér bele,brutál lesz.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10918 üzenetére
Timeport P7389/V50/V3688
Csoda120: nem veszed drágán.8850 alkatrészek vannak a legapróbbaktól kezdve. -
pszili8
aktív tag
Kemény betűbillenytűzet->[link]
-
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #10838 üzenetére
Itt rakják össze Magyarországon,és jó magyar szokáshoz híven a dolgozók haza is visznek párat míg nincs nyoma sehol,ezekben nincs Imei matrica.Blackberry-s ismerős mondta,csak BB-vel foglalkozik.A BIS/BES szolgáltatás iszonyat jó dolog sztem,asszem a T-nél 2000Ft havonta.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #10831 üzenetére
De csak azért ugrottak rá mert 1ft-ról indul,ha már 500 Ft lenne nem kéne senkinek.Nálam állandóan rinyálnak,hogy megvesz tőlem egy 500Ft-os telefont aztán mittomén van neki valami apró jelentéktelen hibája ami nem befolyásolja a működést és veri a nyálát
Mos is árulom a 9110-et nemrég még 10k körül árulgatták,én 5k-ért árulom és nem kell senkinek,ill hívtak rá de ilyen 2000Ft-os ajánlatokkal. -
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #10827 üzenetére
Ki volt az az idióta aki elvitte a B&O-t?
Csoda120: Régebben én is csodálkoztam ezen a hirdetésen,lehet mindháromra rámegyLáttam már pár terméked,engem már majdnem minden nap felhív valaki ,hogy látta a termékem vaterán,adom-e olcsóbban.
Pastika: Szép darab,grat.Egyébként úgyanúgy néz ki mint a 9000,csak ennek már nem trackballja van,hanem érintőgombja.Én most 9000-en gondolkozom,nem akarok sokat költeni,de most várok,mert lehet h lesz egy iphone 4 utánzatom,vagy meizu m9 kínából. -
pszili8
aktív tag
válasz
bjnoklovas #10819 üzenetére
Kell rá UltraMP3 vagy hasonló zenelejátszó program,simán nem játsza le.
-
pszili8
aktív tag
nem rossz->[link]
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #10757 üzenetére
Ebben mi az érdekes?Az ilyen pakkok titka hogy van benne 1-2 érdekes(itt a ringo az,esetleg a Bosch 608,de az valószínű B-Free függő az enyém is az
)ezek nélkül a pakk értéktelen lenne ezért nem adja külön,és lehet,hogy nem is működnek.Én ennyi pénzt biztos nem adnék néptelefon alkatrészekért,de te tudod.
-
pszili8
aktív tag
Fejlemények:ma megnéztem egy Pana G50-est,de sajnos elég kopott volt,és otthagytam,6k-ért adta volna,vaterás.A nagy ritkaság amit találtam vaterán ez lett volna,ha nem viszik el.Egy kis történelem a Technophone-ról:1985-ben alakult a cég,az Ericsson főmérnöke otthagyta a céget,mondván ő jobbat fog csinálni.Még '85-ben meg is alakult a cég,Angliában volt a cég központja,és ott is gyártottak,nagyon kicsi telefonokat csináltak(abban az időben kicsinek számított),az aukcióban szereplő telefonok '90-esek(!) és akkor akkorák voltak mint a 3évvel később kijött GH198-asok.A céget '91-ben a Nokia felvásárolta.
-
pszili8
aktív tag
Facsavar beficcen a 8910-be:[link]
Húú olyan ritkaságot találtam vaterán,hogy csak na.Mondjuk itt nem nagyon foglalkoztok nagyon retrokkal,de ez egy darab történelem,mérnöki csoda.Ha megnyerem megmutatom,de biztos,hogy senki nem látott még olyat.
-
pszili8
aktív tag
Én is vennék már vmi okosat,most dilemmába vagyok egy BB 9800-al.De a szívem még mindig a galaxy s-hez húz,csak lemegy az ára,ha jön a 2.Ha sok pénzem lenne akkor Iphone 4,eddig nem tetszett annyira az iphone,de ez a 4 legalább jó anyagokból van,szép jó meg minden
-
pszili8
aktív tag
Kár ,hogy nincs hajtépős szmájli,most beraknám,vaterán kikészít milyen emberek vannak,kár,hogy pozitív értékelésre nem lehet válaszolni.
-
pszili8
aktív tag
Voltam piacon,megérte,vettem egy dobozos 3660-ast,meg egy gyönyörű 9110-et CBR-5 gyári tokban.
-
pszili8
aktív tag
Azért a Siemens A50 ott figyel
Ezt csekkoljátok! -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10435 üzenetére
Nem tudom a pontos típusát,de ha kék vagy narancs átlátszó előlapos akkor érdekel.Úgy néz ki mint az Audiovoxom,nézd meg az oldalon.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10433 üzenetére
Az Acer érdekel,ha az amire gondolok.
-
pszili8
aktív tag
válasz
DjCsabiC #10430 üzenetére
Sajnos elég nehéz már 8110-hez akkut találni,legalábbis itthon. Olvasgattam a Club Nokia újságokat és azt írják a 8910 természetes titán,és fekete színben kapható,a 8910i mattfekete színben kapható.Idéznék a 8910i leírásából: "A Nokia 8910i azok számára született,akiknek a stílus az első.Minden más csak másodlagos,legyen szó akár kezelhetőségről,vagy árról.Nekik viszont keresve sem tudnék testhezállóbb választást találni.A 8910i tökéletes kiegészítője bármelyik méregdrága öltönynek"
-
pszili8
aktív tag
Ma történt velem egy érdekes dolog,vaterán egy srác leütötte a 6510-em szerdán,fel sem vette a kapcsolatot velem eddig,de ma már pozitívval értékelt.Legszívesebben most adnék neki egy +-t aztán visszaraknám a telót,csak ugye a jutalékot ki kell fizetni...
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10329 üzenetére
Az újat ingyen kaptam,most vettem alkatrésznek egyet az volt 210Ft,ennyibe van,
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10271 üzenetére
Nofene,ezt nem tudtam!
Bruszli: épkézláb akksi alatt azt értem,hogy legalább 2 napot bírjon. -
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #10267 üzenetére
Wow az se rossz,nekem a t39 csak egy épkézláb akksi kéne,nem zavar,hogy nem karcmentes,de jó lenne.Az a csere megéri amennyiben a t68 sima ericsson.Nekem a szomszédom még ma is T68-at használ,arra fáj már a fogam.
Anevemearl: IMEI-ből hogy deríted ki a telefon típusát?Tudtommal semmi köze nincs a telefon típusának az Imeihez. -
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #10265 üzenetére
Sztem ilyen ritka telefonnál mindegy,ha kopott is,gondolom nem sokért vetted.Nekem szürke t28-ból van egy dobozos karcmentes példány is.
Ma megnézték az 5140i-met amit vaterán leütöttek,fóliás a kijelző,tök jó állapotú,egyedül a töltőcstinál hiányzik a gumi,erre a csávó elkezdi alázni a telefont,hogy milyen szar állapotú,meg 5000Ft rá egy előlap,meg így szar úgy szar.Alkudni is akart mikor 5-en licitáltak rá...
-
pszili8
aktív tag
Ezazz nekem is lesz bézs T28-am!
-
pszili8
aktív tag
válasz
tschyllagh #10199 üzenetére
Ahhoz sima T6-os csavarhúzó kell.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #10179 üzenetére
Parancsolj!
Ma kaptam(sima 6610): -
pszili8
aktív tag
Írt egy srác,hogy érdekelné a 8850/8910/8910i lenne cserébe egy kitűnő állapotú Motorola V360 cserbé,de esetleg egy Samu D900-at is fel tud ajánlani,erősen gondolkodom rajta.
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10133 üzenetére
Azám,nem is akármilyen!
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10131 üzenetére
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10128 üzenetére
Nem foglakozok már vele,csak akkor ha a rendőrök nem foglakoznak vele.Ez a kerékkiszúrós dolog,meg nagyon gyerekes bosszú.Nem kell ide bosszú,megkapja ő a rendőröktől,a tűzoltókat ismerem ők is tanúskodnak
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #10122 üzenetére
Ma beszéltem a környékbeliekkel,kiderült pár számomra is újdonság,ha ezért nem ítélik el őket akkor semmiért...Kiderült a cukros dolog(azoknál dolgozott akiknek belerakta a cukrot a traktorjába)azért rúgták ki mert ellopott 40k-t,egy másik szomszéddal azt játszotta el,hogy a Démász jutalmat adott(100k-t) aki lebuktatott valakit aki lopta az áramot.A szomszédnak előadta,hogy kirúgta az asszony engedjék oda,oda is engedték,ott lakott pár napig kikötötte a villanyórát a körből(nem mérte a fogyasztást,visszament az asszonyhoz és felnyomta a szomszédot a démásznál.700k büntetést kaptak.Van tanú aki előtt röhögve mondta,hogy de jó,hogy leégett a tanya.Tisztán látszik,hogy gyújtogatás volt,2szoba teljesen ép amin nincs ablak,egyik szobában csak egy fotel égett el,arra dobhatta a gyújtós,belül vannak az üvegdarabok.Erre azért csak lép vmit a rendőrség.A környékbeliek rettegnek,holnap megyünk a rendőrségre.
Anevemearl: Nem hinném,hogy jó ötlet ilyeneket csinálni,mert az ilyen lazán elmegy és átvágja a torkodat... -
pszili8
aktív tag
válasz
arkades #10119 üzenetére
Nem általánosítani akartam,csak érted,katona volt,most házakat gyújtogat,mindenkivel kib*szik,erre gondoltam gondolhatod milyen állapotban van...
Na de térjünk vissza a telefonokhoz!Új szerzemények,de az ezüst már el is kelt,de van egy szebb "i"-s
Bakker van egy Sagem MW3026 Load-a-game telefonom,és 1k-ért nm kell senkinek a vaterán,pedig nagyon ritka és szép is,csak sajnos d2 függő.Szerintetek kifüggetlenítik ezt még valahol,a kedvenc függetlenítős oldalam megszünt -
pszili8
aktív tag
válasz
arkades #10113 üzenetére
Nem ez természetesen nem igaz,puskát nem viszünk,de úgy szeretnék elbeszélgetni vele,hagy egye a bűntudat.Egyenlőre még gondolkozunk mi legyen.Sztem lehet,hogy a szomszédok helyettünk is helybenhagyják,mert mindenki utálja.Aki lakott tanyán tudja mit jelent a tanyaszomszédi viszony,de innen nem hinném,hogy sokan tudják...
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #10109 üzenetére
Ez egyértelnmű,minket egyből lecsuknának....az a történet lényege,hogy munkások béreltek házat a gyújtogatótól,több mint 100k-ért,de egy 10nm-es lyukért,ezután tatám kiadta nekik a tanyáját ingyen,csak az volt a feltétel,hogy tartsák rendben,ez így is volt szépen kipofozták meg minden,de ugye a gyújtogatónak fájt az a kiesés(ma 3 ember előtt kijelentette,hogy szerencse,hogy leégett a tanya,mert legalább hozzá mennek az albérlők).Egyébként hál istennek menthető,statikailag rendben van.plafont kell csinálni,padlót,falat vakolni,meg elektronikát újra megcsinálni(megolvadtak a falban a vezetékek).Ami a legfájóbb hogy a takarmány,vetőmag odaveszett(megfőtt a krumpli a zsákban).
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #10106 üzenetére
Van a számláján az emberkének,egyik szomszédjának a traktorjába beleöntött 1 kg cukrot,meg a szivattyúba is,sokan félnek tőle,már összeszedtem 5-6 embert meglátogatjuk....Élete végéig nem fog nyugodtan aludni,börtönbe juttatni úgysem lehet,viccjáték az egész rendőrség.Vannak olyan barátaim akiknek el sem mertem,mondani mert ha megtudják akkor addig verik a fószert amíg mozog.
-
pszili8
aktív tag
Gratula ligeti,minolta! Azt a q-t azé szemügyre veszem majd! A html arra utal,hogy ez volt az első telefon ami a weblapokat úgy jelenítette meg mint gépen..
Velem ma sajnos csak rossz dolog történt,felgyújtották papám tanyáját,ami az élete értelme volt,tudjuk ki tette,de a rendőrség jó magyar szokáshoz híven tehetetlenMi a francnak kell rendőrség???Már a f*szom qvára kivan velük!
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #10042 üzenetére
Én is a Fujira esküdtem amíg egy szakértő el nem magyarázta miért jobb a Sony,mert e kettő között vacilláltunk nyáron faterral.Fater Sony H55-öt használ,imádom azt a gépet,nagyon tetszik,sok mindent tud,az intelligens fotómóddal még egy "favágó" is remek képet tud vele készíteni,2010 legjobb fotógépe volt,de most a Nikon is megteszi,meg van egy Canon A 460 is.
Úristeeeen Ericcson Hedvig idevelee,ennyiért ajándék!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged