- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
novinyul #14950 üzenetére
hát nem tudom, használtam e61 előtt 6310i-t, és frankón megijelsztett az egyszólamú csengőhang... de valahogy ez olyan, hogy pl régen f0stam a Symbaintól, mert nem értettem, most meg már mind3 telefonom azt használja. teljesen hozzászoktam. el se tudom képzelni, milyen lehet ha nem fut egyszerre a névjegyzék, sms, zenelejátszó...
Mivel ragaszkodom a Noiához, nem vágyom androidra. meg a másik, hogy ebben áll a pénzem, eladni nem akarom, mert szeretem őket, szóval pénz nem lesz új telóra. de nem s kell, ezek is jók nekem. meg amúgy is, nem szoktam mobilnetezni, csak mobilról Wlanozni. nem fogok azért fizetni, ami van ingyen is (na j, nem mindenhol, de tudom a helyeket arra amerre járok, ha meg nem, akkor keresek egy mekit vagy burgert, ott van úgyis free wifi.mondjuk ezen nem segít sokat, hogy facebook-függő vagyok
na nem úgy, hogy minden pillanatom kipost-olom, természetesen nagyon figyelek a privacy-ra(mi ez magyarul? adatbiztonság? valami ilyesmi...) csak csekkolom, hogy ha jön üzenet, stb, akkor képben legyek.
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #11881 üzenetére
Kívánom,hogy nyugid legyen
Gratula az EF81-hezMostanában én is kezdek ráfüggni a kis Siemensekre
Nemrég vettem egy full dobozos SL75-öt,annyi a baja,hogy szallagkábel hibás
(#11883) pszili8 Gratula hozzájuk!A Z1 nagyon baba
Szombaton kimentem a zsibibe!Termés:
8800 dokkoló:500ft
Lelakott,kijelző törörött,de működő E50,Hibátlan házas (sehol sincs megrepedve,leszakadva a gumi) angol menüs 5210: 1200ft -
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #11876 üzenetére
Aztaaaa
Mi történt?Téged is lehet látni ebben a rohanó világban?!Lehet gratulálni!Van 2db Samsung A800-asom.A régire még lehet emlékszik is valaki,az amelyik külföldi függős.Szereztem egy hibátlan állapotút,de a kijelző csak világított.Na mondom a kettőből 1-et és királyság.Igen,csak a vége nem hapy end,ugyanis nem tudtam a nyitómehanikát szétszedni és addig feszgettem,hogy teljesen elszakítottam a jó szallagkábelt
Már így utólag jobb lett volna,ha a kopottas házban hagyom és csak az alaplapot cserélem ki
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #7482 üzenetére
Mégegyszer köszi szépen
Nem tudom honnan szerváltad,de lehet nem is akarom tudni
Olyan retkes volt
Ilyen koszos elhanyagolt,lepusztult telóval még nem is találkoztam a régebbiek közt sem.Elég hanyag gazdája lehetett
A 7650 meg mintha próbálna bekapcsolni,de csak becsíkozódik a kijelző
R310 meg takarítás után is ragadA 6680-at szívem szerint használnám,de féltem
-
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #2291 üzenetére
Én is egyetértek
Köszike
Igen a 7600-nak eléggé megörültem és még nem is volt sokba.Poton 1000ft
6800 meg elég nagy álmom.Nem is igazán konkrétan ez a típus hanem magának ennek a szériának a kialakítása.Számomra egyszerüen gyönyörű és hihetetlen leleményes(6800,6810,6820,6822,E70)
Nálam most Novinyul a király
Milyen volt a nyaralás?
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #2265 üzenetére
Köszi szépen.
Ezt már biztos,hogy nem oda fogom vinni.
A 9210-et pedig visszaviszem és nem hagyom ennyibe.Amúgy még a 2-es gomb főlé rányomtak egy jó nagy karcot is..#2266) Stimpy001 Köszike
Gratula a 3110-hez olyat még nem is láttam,pedig állítólag elég elterjett volt régen.Legalább volt egy jó napja...
Újabb probléma
: ma kaptam postán egy N-gage QD-t.Már van egy nekem,de az hibás,legalábbis régen nem tudtam bekapcsolni...Na az a lényeg,hogy amit ma kaptam annak elég ramaty a háza,gondoltam lecserélem arra ami nekem már régóta megvan.Lecseréltem,erre fel bekapcsol,de csak fehéren világít a kijelző,illetve világítanak a gombok.Gondoltam megnézem a másikat is és kiderült,hogy az is működik,de ugyanez vele a gond.
Szerintetek ez mitől lehet?
Amit ma kaptam postán az eddig tuti jó volt mert kipróbáltam.Házcsere közben mit ronthattam el?Még arra is gondoltam,hogy az akksi lehet a baja,mert BL5C akksival kaptam,de gyárilag pedig BL4C való bele,de az sem oldotta meg a problémát. -
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #2263 üzenetére
Örök hálám mester
Egy kis olvasni valót is beleraktam plusz nálam kicsit előbb van a karácsony (csomagolás)
Ma beszereztem egy 7600-át.Amikor bekapcsolnám illetve töltőre raknám akkor csak egy tized másodpercre felvillan a kijelző és ennyi.Gondolom SW baja lehet.Szerintetek orvosolható vagy végleg halott a kicsike?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #2215 üzenetére
Majd évek múlva kapsz VIP jegyet a kiállításra
Azt hittem,hogy eddig csak nekem fordult meg ez a fejemben
ezt nézd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest