- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

meroly veterán No megjött a két új dummy is 
 6101 & 3200Meg itt egy kép a híres négyesről  
- 

csoda120 aktív tag Ajándék értük  
 Hát ja.Néha még én is ledőbbenek,hogy 250ft és működik 
 Már nem férek a szekrényben,nem tudom,hogyan oldjam meg 
 Dobozba rakni nem akarom őket,de üvegajtó nélküli polcra sincs kedvem tenni őket,mert könnyen porosodnának
 Te dummy telefonokat gyűjtesz?Muti képet róluk.
- 

csoda120 aktív tag Gratula az új szerzeményeidhez  
 Az se most volt mikor a 3200 60k-ba került
 Még olcsóbban megúszod mintha rendes játékot vennél neki!Na meg kettő az egyben,játék a gyereknek meg az apukának is Én meg az előbb raktam össze kettőböl egy működőképes Sony Ericsson T100-at.Most meg a T68i pihen előttem darabokban,nem veszi a gombokat.  
- 

csoda120 aktív tag Nyugi,nem vagy lemaradva semmiről,még beszerezhetsz egyet  
 Szerinted én miért járok a zsibire? 
 Nekem anyira nem kell megnéznem a telefonokat,esetleg csak amiatt,hogy van-e már nekem ilyen 
 Amúgy ma elég drágák voltak az árusok. 
 500-1200ft között akarták adni darabját az olyan telefonoknak amilyeneket én is vettem.
 Szerinted menyiért vettem a 6db-ot? 
- 

csoda120 aktív tag 
- 

csoda120 aktív tag 
- 

csoda120 aktív tag Próbáltam már,de semmi  
 Szerintem az alaplapon lehet valami gikszer 21éves vagyok.2000-be kaptam az első telefonom,egy siemens A35-öst.Azóta ugyanaz a számom.És ezeket a telefonokat gyúztam a 10év alatt.siemens A35--Ericsson A2618--siemens A50--nokia 3410--siemens A60--Motorola C385--nokia 7650--Nokia 3510--motorola E398--nokia 3650--Sony Ericsson K510--Sony Ericsson K700--nokia 6230--nokia N70--nokia E50 
- 

csoda120 aktív tag A volt tulaj,akitől vettem őket,ő azt mondta,hogy az egyik nem ismerte fel a SIM kártyát a másiknak pedig elvan szakadva a szallagkábele.Ő megpróbálta összehozni a kettőt,és azóta az egyik be se kapcsol a másik pedig csak világít.Mikor megvettem őket én is foglalkoztam vele,hogy kettőből egyet,szét is kaptam őket,kijelzőt cseréltem(6600),de semmi,így utána le is tettem a megcsinálásukról.Hard reset alatt mit értesz? 
- 

csoda120 aktív tag Nem sok,de van működőképes telefon a gyűjteményben  
 Abban viszont igazad van,hogy 2000ft nem ér annyit 
 Lehet odaadom mamámnak a 3310-est apának pedig a 3410.Van telefonjuk,de újabbak és kisebbek a kijelzőn a számok,ezeken legalább jobban fognak látni mindent. És még családban is marad És még családban is marad 
- 

csoda120 aktív tag Az a poén az egészben,hogy modemes Pannonos internetem van és ahol én lakok ott 30kb/s a maximális sebesség amivel nekem eddig jött!Munkahelyen pedig akár 2Mb/s!!!Úgyhogy emiatt sokszor már alig várom,hogy jöhessek dolgozni  Vigyázzon mindenki magára Vigyázzon mindenki magára![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Amúgy telephelyen vagyok,1-2 óránként körbemegyek és kalap kabát Amúgy telephelyen vagyok,1-2 óránként körbemegyek és kalap kabát 
- 

csoda120 aktív tag Még most is dolgozok,biztonsági őr vagyok   ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Majd holnap reggel végzek. Majd holnap reggel végzek.
 Elvileg lesz még egy úgyszintén igencsak előnyös cserém,de még nem akarom elkiabálni Ez az akkus megoldás nagyon komoly    Badman 4ever:de rég láttam már myV55-öt,még nagyon régen sógoromnak volt,jó kis teló  
- 

Badman 4ever őstag Köszönöm, nagyon szeretem, jó telefon, sok mindent megélt már, de ez a képen is látszik a sok karcolásból és kopásból.  
 Épp most olvasgattam a fórumon róla és írtad is pár helyen, hogy volt 2700-asod, de nem tetszett neked, ezért nem ajánlod a 2730-at, akkor, hogy is van ez? Klikk!   
- 

csoda120 aktív tag 
- 

tolts.hu őstag Tényleg jó. 
 Bár engem csak a nokia része érdekel a gyűjtésnek. 
 Ebből is csak a működő, új előlapos, és természetesen olcsón összerakható.
 A következő darab egy 3100 lesz, 1000Ftért veszem, és van rá egy fölös szürke fóliás nokia csomagolt előlapom.
 A többi darabot is 500-1000ért szereztem, plussz az előlapok is ennyik voltak. 
- 

csoda120 aktív tag ezek szerint igen  
 Még egy ok,hogy ez az igazi 
 Én is rákerestem,mind eladva...
 A telefonguru-t nézegesd ott előbb utóbb felbukkan egy!Amúgy meg a puding próbája az evés!Veszel egyet,próbálgatod és ha mégse jön be akkor meg továbbadod.Ha ennyire nincs belőle,akkor nem lesz nehéz túladnod rajta,ha mégse jön be.
- 

- 

csoda120 aktív tag Ezt írta róluk a srác: 
 Van egy 1995-ös Vodafone-os (06-60!!!) csodatelóm. Féltégla nagyságú és súlyú, antennás csoda. Természetesen monokróm.
 Továbbá:
 SE Z530i -szalagkábel + kijelző hiba-
 Sagem my215X -kijelző+ház szar-
 Nokia vibrafon (3220) -gomb nincs, kijelző pixelhibás-
 SE K750i lestrapált ház.Plusz még mástol veszek egy SE K700i-t meg Siemens S55-öt meg majd szerintem hétvége körül kerülnek hozzám a cserés telefonok A gyűjtöláda után még nem érdeklődtem  
- 

csoda120 aktív tag Én nem az őrült szót használnám,hanem inkább a fanatikust  
 Ha lett volna egy 6650 abba a bizonyos dobozba,akkor biztos felkapod és kirohansz veleMartOOn jaja,én elképzelem,ahogy mutogatjuk egymásnak,hogy ezt nézd és ezt és ezt...Reggel meg mikor jönnek a rendőrök és raknak be a rendőrkocsiba,csak annyit mondunk,hogy azt az egy fóliás 7650-est,csak azt had vigyem magammal  
- 

Sikerült kiderítenem,miket adtak le a Pannon régi telefon megvásárlása akciójában. 
 Siemens C35,C45.Volt valahol C25,C55.Talán egyik játékospolcban még megvan.
 Én szeretem a régi mobilokat,de nem gyűjtőm,mert nem tehetem meg.
 De egy jó 6310,SE T38 vagy ez a pici kihajthatós telefon tetszik Se R320.Siemens Sl45,Me 45,Me 65.
 Remélem vannak ilyen telók Nem vagyok biztos a típusnevekben. Nem vagyok biztos a típusnevekben.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

6310 vagy 6310i?