- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1262 üzenetére
Hú de piszkosul fiatalok vagytok. Az én első telefonom gimi 2 osztályában vettem magamnak (!).
És azóta már legalább 10 telefonom volt, most meg már meló+egyetem. -
akos3
addikt
válasz
Badman 4ever #1246 üzenetére
myV az a menő! istenem mit nem adtam volna 8.ban egy olyanért
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1246 üzenetére
Meg is vetted?
Na és milyenek az első benyomások? (bár ezt inkább a saját topikjában beszéljük meg.) -
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1228 üzenetére
Én mondtam.
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1226 üzenetére
Hát ez attól függ mennyit telefonálsz, mennyit nyomkodod. Én elég szadista felhasználó vagyok, nálam eddig minden telefon 2 napot ment. Egyedül ez a nyamvadt céges 2330 bírja 3 napig. Amúgy napi 1,5-2 óra beszéd, sms, naptár, nyomkodás, fényképezés a normám.
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1222 üzenetére
Hát izéééé
....ő 6230i-ről akart váltani, ahhoz képest iszonyat gagyi. Sagem után nagyon jó lesz, hidd el.
Nekem amúgy az akku nem tetszett benne, nekem gyenge volt.csoda120: a biztonsági őröknek is van internet elérésük? Nem semmi, és akkor ki vigyáz a biztonságra ha te fórumozol?
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1220 üzenetére
Húúú ez se mai darab
A 2730-al jól jársz, 2700-m volt, jó kis telefon.
Bár nehezen képzelem el, hogy 5 év múlva ezeket emlegetjük retroként. -
csoda120
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1217 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- E-book olvasók
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest