- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
A 6210-nek emlékeim szerint nincs a panelra forrasztva a csengője,még van is nekem sztem.
DonPityu: pánikolás helyett inkább pucold ki a 1011 töltőcsatiját,nagy eséllyel korrodálódott már ez a röpke 20 év alatt. -
pszili8
aktív tag
Akkor te sem ma kezdted,én is akörül kezdtem gyűjteni,minden egy Nokia 6210-el kezdődött.Sajnos mostanság nincs rá keret,sokszor gondolkozom azon,hogy eladom az egész gyűjteményt.Ez a pixelhiba kiakaszt,2 hete még használtam is az r380-at,semmi baja nem volt,feltettem a polcra azóta hozzá sem nyúltam.A múlt héten meg mondom átnézem azokat a telókat amiket rég piszkáltam 5 hibátlan ericsson t10-ből 2 indult be,szétszedtem kipucoltam őket most megint mennek.
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
draco31 #14981 üzenetére
a szalagnál a magyar árakat néztem,kicsit túloztam,de gyanúsnak tűnik az ember,lehet nem is eredeti 8800,meg a galaxy magában ér annyit mint a 6303.Vonzóan hangzik,de az ilyen emberekkel nem szoktam üzletelni.Gondolom még akksi sincs egyik telefonhoz se,de nem lehet tudni.
-
pszili8
aktív tag
válasz
draco31 #14975 üzenetére
Ha elcseréled szerintem felszállsz a szopórollerre.A Nokia 8800 nem olyan egyszerű mint a többi,egy szalagkábel kb egy tízes,utána imádkozhatsz,hogy ne legyen más baja.Egy szalagos 8800 szvsz egy tizest sem ér max,ha nagyon szép állapotú,esetleg van hozzá doboz is nem cafatokban.
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #14648 üzenetére
vaterán is lehet venni...
-
pszili8
aktív tag
válasz
Polarstar #14532 üzenetére
Ismerem az embert,forintb*szó 8k egy Nokia 6310 előlap nála
Area51: Parancsolj,itt nézelődj. Egyébként errefelé is általában ez a 3310 kaliberű gépek vannak,meg van sok érdekes,de én csak a ritka/értékes telefonokat veszem meg,+ ez nem olyan mint a vatera itt akármilyen szarul néz ki egy telefon 95% hogy hibátlanul működik is.Általában megvannak kikhez megyek nézelődni,de ez most pl új árus volt aki az R380-at árulta.Van olyan eladó,aki csak az után rakja ki a telókat,hogy én lecsekkoltam
Bruszli: nekem volt egy MPX200-am karcmentes volt,de nem kapcsolt be csak bevillant a Moto felirat és off.Kb 2 hónapja eladtam vaterán és írt a vevő,hogy köszöni hibátlanul megy a telefon,valami kondi ment ki benne ami MPX betegség
Nekem a Windows Mobile korszakban volt egy E-ten M500,naggyon menő volt 2006-ban,utána volt egy Fujitsu-siemens t830,ezek után váltottam egy Nokia 6300-ra. -
-
pszili8
aktív tag
Úristen,életjelek a topikban
Nekem holnap jön a 6630 prototípus ha minden igaz,már nagyon várom.
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Kellene nekem egy Ericsson R520m firmware,az egyik karcmentes újraindulgat/lefagy,nincs szívem szétkapni,de ha nem találok szoftvert az lesz...Valaki tud segíteni?
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #13949 üzenetére
Gyári minden,nem új,de szép állapotú.A telefont magát Vandaru-tól vettem,szép volt alapból,csak nagyon koszos,le kellett pucolni.Az R520-as nem pakkban volt,csak 2db-ot árult egyszerre az eladó,még nincs nálam.1 éve alig találtam most meg lesz 3db,ráadásul 2 féle színben.Közben megjött a 2110 dokkoló is.
-
pszili8
aktív tag
A mai estém a retromobilok jegyében telt,már rég volt ilyen..Befejeztem a Nokia 1011 felújítási prrojektet az eredmény,nekem nagyon tetszik,itt jegyezném meg,hogy maradt 2 db az egyik hibátlanul működik,eladóak.Holnap jön a gyári dokkolóm a Nokia 2110-hez,nem a nagy akksitöltős,vettem vaterán 2db gyönyörű R520-ast a héten még az is jön.Lesz egy eladó R520 is
Ja és a hétvégén kapott rózsaszín s5230 már 2 napja bírja nálam,még nem dobtam ki az ablakonMár nem akarok kínai ájfónt ez is van olyan.
-
pszili8
aktív tag
válasz
narancsnn #13917 üzenetére
Én most ~90db nál járok(tavaly ~200db volt),új telefont nemigen vettem mostanában,a meglévőket csinosítgatom,vagy cserélem szebb állapotúakra.Én is nagyon szeretnék már egy vitrint,nem szeretem törölgetni a polcot.Tavaly volt egy gyönyörű vitrin a vaterán kör alakú,körbe üveg ,üveg polcokkal,a teteje és az alja szép fából volt,változtatható színű világítással,sajnos nem volt rá pénzem.
Nálam azért is állt le a gyűjtés,mert elkezdtem komolyan gyúrni,az is viszi a lóvét szépen,dehát egészség mindenekelőtt. -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13897 üzenetére
Az se rossz de a 8810 az igazi
Az előlapot holnap feladom,bocsi de semmi időm nincs
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #13868 üzenetére
Nekem kifejezetten az iphone utánzatok tetszenek,a tudása nem fontos,nem akarom ezzel kínozni magam arra ott van a SGS.Telefonként használhatók-e,érintőt milyen gyakran kell cserélni?(számomra ez is rejtély,hogy csomó érintőhibás telefon van,vagy szarul érzékelnek, a motorola accomplim meg ezer éves rezisztív,tök kényelmesen kezelem ujjal is pedig nem kicsik az ujjaim)
Lehet,hogy most hanyagolva lesz ez az iphone téma,hétvégén kapni fogok egy Samu S5230-at ráadásul pink -
-
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #13839 üzenetére
Az s25 az egyik kedvenc siemensem,am tök durva,ha a Siemens S10-et nem töltöm akár egy évig akkor is bekapcsol és az akksi maxon van.
Valakinek van 6210-be kijelzője? A szürkémbe kellene,van a kijelzőben egy csík,el akartam adni,de annyira ritka szín,hogy inkább nem. -
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #13735 üzenetére
Tuti,hogy nem én bontottam mindkettőt.Basszus volt egy dobozos 3660-am,nem működött a teló ezért eladtam,most jól jönne neked...
Allando:az 100%,hogy akksi hiba,de közbe látom megoldódott.Scirocco akkut vegyél bele azzal többet bír.
Minolta: ha lesz hedvig nagytételben feltétlen szólj -
pszili8
aktív tag
Két X-esek lettek a szépségeim,a Motorolát nem bekapcsolva fotóztam mert nincs több simem.Illetve ajánlanám a többi gyűjtőnek is,hogy raktározzon régebbi simekből mert az új simem nem ismerik fel ezek a régi telók
KÉP -
pszili8
aktív tag
Ez aztán a gyűjtői darab!!
Kár hogy nincs keret...
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13629 üzenetére
Nokia 5210,egy helybeli srác,de nem válaszol e-mailre,telefonra,a másik eladás Sony J7 meg egy J70,ezzel a vevővel volt dolgom,akkor is egy hónapig húzta,most inaktív,a 3. delikvens egy nokia 6020-at vett tőlem,igaz ez még csak 4 napja nem ír(128 értékeléssel
),ja meg van egy telóm amire licitáltak,de még az aukció indulása után nem sokkal,van egy tippem,hogy ez se fog menni...Érdekes most volt egy olyan üzletem,h vasárnap leütötte,tegnap kártyámon volt a lóvé,én küldtem is tegnap és mindenki örül ennyi lenne...
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13626 üzenetére
Most éppen 3-an
Én meg írogathatok neki,de nembaj megkapják a jutalmukat
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13619 üzenetére
Pár telefonja tőlem van,párszor hívott is,ha mondjuk 5k-ért hirdettem valamit akkor neki 2k-ért kell,most meg eladja 15k-ért
-
pszili8
aktív tag
Kb szerintem csak neked van ehhez töltőd...
-
pszili8
aktív tag
Ezt nem hiszem el!
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #13167 üzenetére
Látom már megelőztek,de a sima N95-nek nincs védőplexije,kijlzőt könnyen be lehet reccsenteni.Én is imádtam annak idején,gyönyörű telefon volt,de a hátulja az valami iszonyat gagyi műanyag.10 hónap alatt 2 hátlapot használtam el,a pöckök miatt.Nagyon vigyáztam rá,tokban hordtam,így az előlap nálam nem kopott.Ilyen színben volt.és ilyen állapotban is kb:
Többért adtam el mint amennyiért vettem,ja és a doboza is nagyon tetszett: "Here is your Nokia N95" -
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #13158 üzenetére
Nem tudom sajnos.Ma elmentem nagy vigyorral,hogy megveszem a Google Nexus S-t a Media Markt-ban,bemegyek a telefon 79990Ft,mondom mi a f*sz múlt héten még 69990Ft volt,megkérdeztem a srácot,hogy miért,a válasz : népszerű volt mostanában ezért felemelték az árát.
Ígyhát nem lett Nexus S-em
-
pszili8
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13149 üzenetére
Köszi! BB.ből akkor is marad még 2db egy 9000 és egy 9700,meg egy ős BB 6230,egyébként szvsz a BB-ből 8800-ás sorozat a valaha gyártott legszebb.Még lesznek ezeken kívül is eladók,csak nincs türelmem annyit feltenni,meg lefárasztanak az emberek a "remek" üzleti ajánlataikkal. Venni akarok egy Google Nexus S-t,vagy egy Galaxy S-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest