Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz MurdR #37431 üzenetére

1) telefon
    2) SMS
    3) jó lenne, ha tudnék vakuval valahogy világítani a sötétben - néha jól jön
    4) nagyritkán egy kis mp3 nem hátrány (meg hozzá egy jack csati)

Háát, internetezés.. nem egy életcél. Azért Wi-Fi nem ártana, ha minden kötél szakad és valamit nagyon meg kell nézni neten / már nagyon unatkozom - ellenben a napi szintű, aktív böngészés egyáltalán nem szempont.

A QWERTY-t csípem. Geek-feeling. Nem abszolút must, de előny. (De pl. az is, hogy ha valamilyen módon nem-konvencionális a készülék; vadító szín, valami flip etecera - lehet kombinálni.)

A megbízhatóság (és korrekt akksi) kifejezetten fontos, nem szeretnék fagyogatni, random kikapcsolgatni, random hálózatot keresgélni. Arra kell a készülék, hogy stabilan elérhető legyek minden nap (szóval elsődleges telefon). Meg persze a telefonhívások hangminősége és hangereje korrektes legyen.

Keret max. 12-13k, eBay refurbished dolgokat nézek leginkább, megbízható eladóktól. Persze, ha valaki itthoni gyűjteményéből adna el egy fullzsír darabot, az is simán szóba jöhet. :))

Ugye eddig leginkább a Nokia E63 és az N95 volt a górcsövem alatt (ezekről is jöhetnek még a benyomások, infoból sosem elég), a netes utánanézés után talán kicsit inkább az E63 felé húzva. Meg ugye az előbb rákérdeztem a BB Torch 9800-ra, mert specifikációk alapján érdekesnek tűnik; elviekben némileg erősebb a HW, mint az E63-ban, van QWERTY, de flipes is és touchscreen is van, árban pedig nagyjából azonosak. Viszont alapvetően nyitott vagyok a jó megoldásokra (most pl. éppen a Motorola XT316-t és a Motorola KRZR K1-t nézegetem).

Új hozzászólás Aktív témák