Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zorzy4
üzenetére
18e-ért volt fent, eredetileg én egy E51-ért mentem fel pestre, ezt meg munkatársam mutatta meg neten és kért, hogy hozzam el neki. Boltba kipróbáltam, nézegettem, úgy nagy dolgot nem találtam rajta, elhoztam, odaadtam a munkatársamnak, aztán 2 nap után kérdezte, hogy nem érdekel-e engem, mert neki túl bonyolult a menüje, mondta 14-ért odaadja, pont akkor kezdett recsegni a 6230i, úgyhogy mondtam a gyereknek, hogy érdekel. Az E51-ből meg nem lett semmi mert az eladó állítólag nem kapta meg az sms-t amit írtam neki, és ott vártam rá hiába. De még mindig szemezek vele.
MurdR: Keserves, főleg a pénztárcámnak

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óvodások homokozója
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest