Új hozzászólás Aktív témák

• ett

aktív tag

Sziasztok!

Csatlakoznék én is, bár nem vagyok nagy gyűjtő. Azért akad pár telefon nálam is.
    Van egy 6310i-m és szegény már nagyon rosszul néz ki, el van repedve az előlapja, ezt leszámítva egyébként tökéletesen működik. Gondoltam veszek másik előlapot rá és már kész is. Elkezdtem nézegetni, de elég drágán találtam. Mivel nekem melós telefon ez, egyáltalán nem érdekel hogy néz ki, csak ne legyen törött. Kicsit karcos, kopott nem számít. Az utángyártottakkal nincs jó tapasztalatom. Úgyhogy maradt az hogy veszek egy komplett telefont pár ezerért aztán kész. Alkatrésznek is jó lesz a többi része. Találtam is egyet, de az üzlet nem jött létre. Az emberke nem volt megbízható. Na de csakúgy kíváncsiságból szétnéztem az oldalon és találtam egy 7110-est, képek alapján korához képest elég jó állapotban. Meg is vettem, 6000 ft-nak megfelelő euro volt szállítással együtt. Kibontottam a csomagot, meg is lepődtem. Nagyon jól néz ki, a flip alján van a két sarokban kis kopás, meg a telefon bal felső sarkában, plusz a kijelzőn néhány kisebb karc. Ezt leszámítva szuper. Öröm bódottá. Csakhogy 4.88-as szoftver van rajta, magyarul sem tud, bár az nem zavar.
    Tudtok valakit aki megcsinálná nekem 5.01-esre a szoftverét?

Új hozzászólás Aktív témák