- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is, bár nem vagyok nagy gyűjtő. Azért akad pár telefon nálam is.
Van egy 6310i-m és szegény már nagyon rosszul néz ki, el van repedve az előlapja, ezt leszámítva egyébként tökéletesen működik. Gondoltam veszek másik előlapot rá és már kész is. Elkezdtem nézegetni, de elég drágán találtam. Mivel nekem melós telefon ez, egyáltalán nem érdekel hogy néz ki, csak ne legyen törött. Kicsit karcos, kopott nem számít. Az utángyártottakkal nincs jó tapasztalatom. Úgyhogy maradt az hogy veszek egy komplett telefont pár ezerért aztán kész. Alkatrésznek is jó lesz a többi része. Találtam is egyet, de az üzlet nem jött létre. Az emberke nem volt megbízható. Na de csakúgy kíváncsiságból szétnéztem az oldalon és találtam egy 7110-est, képek alapján korához képest elég jó állapotban. Meg is vettem, 6000 ft-nak megfelelő euro volt szállítással együtt. Kibontottam a csomagot, meg is lepődtem. Nagyon jól néz ki, a flip alján van a két sarokban kis kopás, meg a telefon bal felső sarkában, plusz a kijelzőn néhány kisebb karc. Ezt leszámítva szuper. Öröm bódottá. Csakhogy 4.88-as szoftver van rajta, magyarul sem tud, bár az nem zavar.
Tudtok valakit aki megcsinálná nekem 5.01-esre a szoftverét?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest