- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman83
tag
Gyerekek! Van egy kis gyűjteményem, fiatalságom legszebb darabjaiból,
Most EGYBEN eladó lett... Tudom, hogy ez nem hirdetési topik, de ha már így alakult, szeretném, ha olyan kezébe kerülne, aki tudja értékelni hogy mik ezek, és nem kutyasétáltatós telefonnak vesz meg... Gondoltam, itt találom az illetőt, és nem az apró rovatban...
Szóval akkor mesélek.- Siemens SL45
Tudjuk mi ez... Benne még a gyári 32mb-os MMC.94 rongyomba volt.
Használt de nem leharcolt állapot, az eleje nagyon szép, antennája se törött, de az akksi 10 percet bírt, amikor utoljára feltöltöttem, szóval az cserés... Most töltőn van, talán reggelre megnyikkan, minden esetre telefonáltam vele, működik a mai napig, szekrényben meg nem romlott el, csak az akksi halt ki.
2db hálózati töltő és egy autós töltő, valamint gyári headset jár hozzá!!! Független, eredeti borostyán ledes...- Nokia 8310
Olcsón megúsztam, alig 70 ezerből.Mai napig használtam cseretelefonnak, amikor adtam-vettem a sajátomat, szóval mindennapi használatra alkalmas!! Használt, de kultúrált állapotú kék-fehér elő-hátlap, illetve egy új, utángyártott de kifejezetten "élethű" piros-szürke ház, valamint töltő jár hozzá. Független, magyar...
- Motorola V60
Használtan vettem, 60-ért.Az alu-titán házas flip-es státusz vas, szintén használtam még fél éve pár napig, szóval tip-top. Magyar nyelvű, független, DOBOZOS
, töltővel és leírással...
- SonyEricsson T68i
Az első tényleg színes itthoni gép SE változata, használtan csak 50 volt.Ez egy kopottas, de elfogadható állapotú, oldalsó csúszkája lötyög, joystick is megvan, csak pl az akksiról az SE felirat lekopott, stb... Angolul tud de független! Töltőm nincs hozzá külön, de adok egy donort még az Ericsson változatból, harcos állapotú narancs házzal akksi nélkül.
Töltést vesz, de állt egy éve, lehet edzeni kell rajta, hogy virítson, de valahol van fotóm, hogy szuperál, szóval nem halott a szerkezet csak állt és most fél óra töltés után se pörög... akksi a bánata, biztos.
- Motorola F3
A legendás kőbalta, E-ink kijelzős csoda.T-mobile függő, töltővel kínálom, vegyes körettel. A kijelzőn van egy karc de alapvetően nagyon kulturált állapotban van, 1-2 hónapja még másodtelefon volt, hibátlan, hetet elmegy az akksija.
- SonyEricsson K600i
Az első SE videotelefon, előlapi kamerával. Ugyan az, mint a K750, csak fix 32MB memóriával, fix fókuszos kamerával és 3G-s. Dobozos, minden tartozékával, még a Saturnban vettem 0-osan, jelenleg használatban van, hibátlan. Pár év használat után persze vannak rajta karcok, de nem a kutya szájából esett ki, 2 napot elmegy az akksija is.- Nokia 3210
Nagyon szép, elölről.A hátlapon van egy kis repedés. Töltést nem vesz, de próbálkozhatsz, mert adok hozzá akksit. Megboldogult nagypapa tulajdona volt, vannak persze rajta karcok de elölről tutkós, szerintem gyönyörű vitrin töltelék lehet.
És egy gurmé fogás a végére:
Nokia Medallion 2
- színes kijelzős medál, amire infrán küldhettél pár a képet... 75 rongyért.Voltam olyan állat, hogy hordtam is, a medál szép, de a bőr nyakpánton látszik hogy használva volt. Adtak hozzá óraszíjnak való bőrpántot is, na az tip-top! Persze hogy mutatta az időt. Meg persze hogy a töltő csipesze is megvan. kb 3 éve hordtam utoljára, most pihen a töltőn, de passz, hogy magához tér-e, műszaki baja semmi.
Na aszongya, nézzük az cehhet:
SL45 3e, 8310 3e, V60 4e, T68i 2e, F3 2e, K600i 5e, 3210 0,5e, medallion 1,5e.
Az összese: 21.... Na jó, legyen 20.000 HUF.
Apránként eszembe sincs kiárulni, szükségem van most egy korszerű telefonra, ami persze 2 év múlva annyit fog érni, mint ezek közül bármelyik...... tehát tessék jól járni.
Most nincs még egy órám fotózni, aki komoly érdeklődő, jöjjön el, és nézze meg a portékát, igyekeztem mindent leírni, hazudozni nincs okom, mert megnézed és ugyanezt fogod látni. Alkut nemár...Budapesten vagyok, érdeklődni privátban lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest