- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozso
őstag
sziasztok
ismét kérném a segítségeteket a hirdetésemben lévő cuccok pontosabb beárazására (én hasraütés-szerűen írtam egy árat...egyelőre jegeltem is)Dell szerver dual S370 alaplap (valószínű egy Dell PowerEdge 1400-ban volt) nem tudom tesztelni!
Nem szabványos lap, sima házba nem lehet beszerelni a mérete miatt, nehéz meghatározni így az értékét : 4-5000 Ft, vagy megegyezés a vevővel, ha ki tudja próbálni.A lapban van egy P3 1Ghz proci, pontos típusa SL5QJ Coppermine-T (tehát nem sima Coppermine mag! ez állítólag ritkább, de majd Te megerősíted/cáfolod)
Sima Copper proci, csak kupakos mint a Tua, pld nekem is van egy hasonló - [link] - ritkább mint a sima, ez felfele, a 133 FSB lefele viszi az árat, a 100- asok értékesebbek, főleg a ritka 1100/100 verzió. Ezt kb 6000 Ft- ra saccolom.1db. SCSI Fujitsu MAT3147NP 146-GB Ultra320 SCSI NHP 10K
kb 5000 Ft
1db. SCSI Seagate Cheetah 10K.7
kb 5000 Ft
Az SCSI vinyókhoz megvan az eredeti kábel (ami a szerverben volt), és tegyük fel hogy működnekAmi nem szerepel a hirdetésemben, de kíváncsi lennék az árára:
Tape Drive, típusa: STD2401LW
Sacc ez is - 8000 Ft, 20-40GB kapacitás, nemtom lehet-e kazettát kapni hozzá, illetve ha van hozzá, akkor(kipróbálva is) többet érhet.
Köszönöm!!![ Módosította: DarthSun ]
Új hozzászólás Aktív témák
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest