Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Mennyit érhet egy PCI6859 lap egy Cyrix MediaGX GXm-266GP 2.9V processzorral, 2 db válogatott 128 megás SD rammal, hűtővel?
Minden kivezetése megvan (VGA, hang, game, ps2, lpt, 2 db com)
Ritka cucc : 15-20 000 Ft kbÉs egy 694D Pro, 2 db P3-750-es procival, hűtőkkel, megtakarítva, régi beton paszta eltávolítva, frissen pasztázva? Természetesen mindkettő agyontesztelve.
15 000 a lap + 2x5000 Ft a procik.[ Módosította: DarthSun ]
-
-
ui.: azt még elfelejtettem, hogy a Samsung 386 gépben:
PS/2 billentyűzet + PS/2 egér csati van,
van soros port is, teszteltem, működik,
van integrált 512 kB VGA (letiltható akár)
82385SX cache controller, elvileg 16 kB cache, de nem tudom hol lehet ellenőrizni,
fizikailag benne van a proci mellett, az ami igazából nagyobb mint a 386SX.Nehéz beárazni, mert brand gép, 20-25 000 Ft- al érdemes próbálkozni.
[ Módosította: DarthSun ]
-
Sziasztok!
Szeretnék beárazást kérni egy Samsung Deskmaster 386s/20n gépre:
386SX 20 Mhz
387SX FFU [kép]
8 MB RAM (tesztképen még többet ír, de cserélve lett 1 MB-os modulokra)
alaplap [kép] (FPU is van azóta benne)
egy teljesen jó táp, kondik bemérve [kép] [kép]
Jó állapotú házban [kép]
teszt [kép]
Floppy és HDD nincs benne, csak tesztre volt, működik a vezérlő és a gép teljesen jó.Előre is köszönöm.
-
Compc
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az Abit cuccaimra szereték kérni egy beárazást!
Mind tökéletesen mükődő, hibátlan darab!
Ezenkivül mindegyik laphoz, amelyiknél nincs feltüntetve, még jár min. 256MB Ram.
Előre is kösz
MBO:
- KV7, S462, + Athlon Xp 2000+ (A címke szerint KD7A, aktív hűtő, SATA nincs), +Hátlap!
7000 Ft, proci : 3000 Ft
- KV7, S462, + Athlon Xp 2400+ (Passzív hűtő, 2xSATA, 4x USB) +Hátlap!
8000 Ft, proci : 3500 Ft
- AV8, S939, +Athlon 64 3700++Hátlap!
9000 Ft, proci : 4000 Ft
- WX6, S370, + Celeron 533, 256MB ram+Hátlap!
4000 Ft, proci : 2000 Ft
- VT6X4, Slot1, +Pentium 500MHz+Hátlap!
5000 Ft, proci : 6000 Ft
- SA7 V1.2 S478, + Pentium 3GHz+Hátlap!
3000 Ft, proci : 4000 Ft
- IS7, S478, + Pentium 3GHz+Hátlap!
15 000 Ft, proci : 4000 Ft
- VA-10, S462, + Athlon Xp 2500++Hátlap!
4000 Ft, proci : 4000 Ft
- VH6T, S370, +Tualatin Pentium3 1200MHz, +Hátlap!
9000 Ft, proci : 4000 Ft
- VP6, Dual S370, +2x 1GB Pentium3, 4x512MB Ram, Hűtő +Hátlap!
15 000 Ft, proci : 4000 Ft / db, 4x512 RAM : 3-4000 FtVGA:
- Abit R9600XT
6000 Ft
- Siluro Fx 5600 DT 256MB V2.0
6000 Ft
- Siluro GF4 Ti4200-8X 128MB
6000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
Boy72
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Mai szerzeményre szeretnék beárazást kérni:
Creative Labs Blaster Extreme 8 MB 3Dlabs Permedia2 AGP videokártya - CT6620[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Előre isa fáradozást!
Viszonylag ritka már, de megvallom nemigen tudom mennyiért mehet, sacc/kb 10 000 Ft- al lehet próbálkozni.[ Módosította: DarthSun ]
-
Pethai
újonc
Kedves DarthSun,
Ezt szeretném beáraztatni:
NVIDIA GeForce2 MX 400 64 MB (aktív hűtéssel)
Előre is köszönöm.
-
gozso
őstag
sziasztok
ismét kérem szíves segítségeteket a következő 5,25" floppy drive beárazásában:
Teac fd-55br-528-u
Panasonic ju-475-5 AKO
3-4000 Ft / dbköszönöm
-
husztiimi
csendes tag
válasz
husztiimi #2777 üzenetére
Hello,
a múltkor beáraztad nekem a bontatlan 5.25” floppi lemezemet. Mennyiért adható el a használt floppi lemez? (Használt 5.25” lemezről fotót nem mellékelek.)
Ez jóval kisebb értékkel bír : kb 100 Ft / dbÉs ezek mennyit érnek?
Asus A9550/TD/128M/A (működik) [kép]
Úgy látom hogy ez 128bites modell, így 4000 Ft, a lepusztult 64bitesek csak 2000 pénz.
ATI Rage Turbo Pro (működik) [kép]
1500 Ft (mivel AGP, a PCI ér többet ezen időszakból)
IOMEGA ZIP-meghajtó (ez is működőképesnek látszik) [kép]
Erre amolyan saccom van : 15 000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
husztiimi
csendes tag
Hello ismét,
van egy tök jó állapotban lévő ASUS TUSL2-C alaplapú konfigom, procival, videóvezérlővel, hangkártyával, tápegységgel, 32MB SD-rammal és igen megkímélt állapotú korhű házzal, egérrel, billentyűzettel. (Sajnos a két optikai meghajtó nem működik, így csak optikai tuning funkciót lát el.) Mennyit érhet ez a komplett gép? Az alaplapnak az ebayes ára elég vad...
képek: [kép] [kép] [kép] [kép]
Az Ebay ár egy dolog, ha itthon akarod eladni kb 25 000 Ft a konfig, bár tényleg az ár jelentős részét az alaplap teszi ki.[ Módosította: DarthSun ]
-
Boy72
csendes tag
-
Pethai
újonc
Sziasztok,
Ezekre kérnék szépen egy beárazást:
HP P6B580
4000 Ft
TL- WN350GD
2000 Ft
Sund Blaster SB0220
5000 Ft
Asrock Alivenf4g-DVI
4000 Ft
Mercury KOB kt266a
8000 Ft (Via chipset/Win98 támogatás is)
KOB P4M266a NDSMx
8000 Ft (Via chipset/Win98 támogatás is)
Mercury PVM266aM-L
2000 Ft
Mercury PVM266aM-P
2000 Ft
ASUS P4S800D-X
7000 Ft
ASUS A7V8X-X
7000 Ft
ABit AB-BD7-II
2000 Ft
APCB M6 94V-0 AGP, VGA, aktív hűtéssel
1000 Ft
Előre is köszönöm.[ Módosította: DarthSun ]
-
Halihó!
Próbáltam itt visszakeresni, de nem igazán találtam külön rá árat.
2,5" IDE laptop HDD árak milyen árban mennek mostanában?20 / 30 / 40 / 50 / 60 Gb?
Illetve IBM nagyobb értéket képvisel mint a többi? Vagy HDD-nél annyira nem számít?Köszi előre is!
2-3000 Ft kb mindegyik.[ Módosította: DarthSun ]
-
husztiimi
csendes tag
Hello ismét,
egy jó állapotban lévő (a neve asszem Chieftec Bravo midi torny) mennyit ér mostanság?
-
-
-
Sziasztok.Szeretnék egy két beárazást kérni ha lehetséges.Egy 9GB-os SCSI hdd.Kb.Mennyit érhet ha működik.Akitől szereztem azt mondta hogy ment.Sajnos kábel hiányába nem tudom kipróbálni.Adtam neki tápot szépen felpörög.Előre is köszi szép estét.
-
zsolti1debre
tag
sziasztok,
az alábbi cuccokra kérnék árazást:
ddr2 „tuningramok”: kép1
2500-3000 Ft/db. azért az 1066- os már nem annyira gyakori.
rambusz ramok:
4x64mb, 1500 Ft/db
2x128mb, 2500 Ft/db
4x256mb, 3000 Ft/db
asus p4t-e rambusz alaplap (hátlappal, kompletten): kép2 (sajnos újabban nem indul el) - 15 000 Ft, hibával, ha nem indul, alacsonyabb ár(2000 Ft), vagy megegyezés a vevővel.köszi
-
husztiimi
csendes tag
Hello,
bontatlan dobozú 5.25" lemez mennyiért adható el?
Netet böngészve a kislemez 7000 Ft/doboz, a nagylemez már ritkának látszik újonnan, ez alapján 10 000 Ft- ra taksálom.
-
b0bcat
addikt
Sziasztok!
Erre kérnék beárazást:
ASUS Terminator K7 retró barebone konfiguráció
Igazi ritkaság, és talán a legapróbb barebone rendszer a maga idejéből, ennek ellenére egész jól bővíthető (2 PCI sín, 2 optikai meghajtó hely).
Újonnan vásároltam, azóta csak memóriát bővítettem benne, és merevlemezt cseréltem. Kifogástalanul működik, és 10/9 esztétikai állapotban van. Windows XP SP2 van rátelepítve, ami hasít rajta. :)
Részletes adatok:
• AMD Duron 950 proci (Socket A, Athlon-t is fogad)
• VIA KL133A chipset
• 256 MB SD RAM (max. 1 GB-ig bővíthető)
• 2x 5,25" és 1x 3,5" bővítőhely
• ASUS CD-író (IDE)
• WD 40GB merevlemez (IDE)
• floppy meghajtó
• beépített CF kártyaolvasó
• előlapi hang kivezetés
• 4 x USB 2.0
• integrált hang
• integrált S3 Savage VGA (8-64 MB)
• integrált 10/100 LAN
• PCI csatolós telefon modem bővítőkártya
• speciális tápegység (165W)Előre is köszönöm!
Frappáns kis gép, bár nem biztos hogy sok vevő versengene érte,
20-25 000 Ft- al próbálkoznék első körben.[ Módosította: DarthSun ]
-
Sziasztok!
Palm m105 - működik minden, szerencsére 2db AAA elemmel megy.
Érintőceruza megvan, de semmi más, pl.: adatkábel.Előre is köszönöm!
Csak saccra tudok tippelni : 10 000 Ft
-
efemm
tag
válasz
partizanka #2772 üzenetére
-
király76
csendes tag
válasz
király76 #2754 üzenetére
üdv
ezt a retro félkonfit szeretném beáraztatni
alaplap p6zx2 + hátlap
7000 Ft
proci celeron 333mhz
4000 Ft
memoria 2x256 mb
4-5000 Ft
videokártya tornado geforce2 mx 64bit 64mb
3500 Ft
hangkártya ct4520
20 000 Ft
3000 Ft
2000 Ft
ezeket szeretném beáraztatni
köszönöm[ Módosította: DarthSun ]
-
gozso
őstag
kérem segítségeteket a következő beárazásában:
ATARI STMI egér.tesztelni nincs lehetőségem
Köszönöm
Mivel a csak soros portos géphez jól jöhet, és ma már nem éppen gyakori, 5000 Ft.Ellenvélemény: Atari ST egér, így koszosan 5k. Letakarítva, tesztelve 7.5k
[ Módosította: frescho ]
-
Pethai
újonc
Sziasztok,
Ezeket szeretném beáraztatni:
AMD K6-2/300AFR komplett RETRO gép:
VIA 598MVP 586B alaplap
32 MB SD ram
AMD K6-2/300AFR processzor
MITSUMI CRMC-FX162N CD-ROM
1.44 floppy drive
CMI8330A hangkártya
ATI AMC PN 109-52800-01 videokártya
Ház + AT táp+ Altrix billentyűzet
+ Genius golyós egér (ezt valaki megpákázta)Bekapcsol, működik, HDD nincs hozzá.
Kb 20-25 000 Ft a konfig, az alaplap értékesebb, a 300- as procival relatíve kisebb teljesítményű SS7 kategória.Egyéb kártyák:
ATI Radeon 9600 Pro 256MB (aktív ventilátorral)
6000 Ft
Ati Radeon HD 5450 1 GB (passzív hűtéssel)
5000 Ft
GAINWARD GeFORCE 7600GT 256MB (aktív ventilátorral)
7000 Ft
Conexant HSFi CX11252-11 PCI-FM56K-RWS-1
Sör-csoki[ Módosította: DarthSun ]
-
-
leweegee
aktív tag
válasz
cskamacska #2763 üzenetére
Köszi a plusz infókat, valóban a kijelző mai szemmel nézve elég érdekes, igazi retro érzés.
DarthSun: Köszi
-
Sziasztok.
Ennek a hangkártyának az értéke mennyi lenne?
SOUNDFORTE SF16-FMP-03
Előre is köszönöm.
Valamiféle Creative klón. Állítólag : FM szintetizátor OPL3 DXP44Q (YMF289) / WavTable SoundForte SF32-WTS-01
Ez alapján megérhet kb 10 000 Ft- ot.[ Módosította: DarthSun ]
-
cskamacska
addikt
válasz
leweegee #2762 üzenetére
Kiegészíteném azzal hogy a kijelző 12,1 colos 800x600 felbontású "transmissive passive matrix LCD" pontosabban HPA(nem TFT!) panel, videokártya integrált az MVP4 chipsetben Trident Blade3D éppen valami random művésznéven, hangkártya AC'97 CODEC a VT82C686A déli hídra kötve, mégpedig Analog Devices AD1980. Alaplapi L2 PB gyorsítótár elvileg van 512KB terjedelemben, de erre rá kell nézni.
A K6-os notik relatíve ritkák, pláne ami egyben van, a videokártya szerencsére nem Chips and Technologies, Silicon Motion, Neomagic, vagy még korábbi Trident borzalmak egyike, hanem ami már megüt egy Trio64 szintet 2D-ben és Voodoo 1 szintet 3D-ben, 686A elvileg(ha BIOS-ban le nem tiltották) tud SoundBlaster emulációt DOS alatt (OPL3 FM és MIDI nyilván nem lesz), de sajnos a kijelző inkább DSTN származék mint TFT.
-
leweegee
aktív tag
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket ismét, az alany egy fujitsu-siemens liteline 325a laptop, amd k6-2+ 500 mhz mobil proci 256 mb sd ram és trident cyberblade i7 videókari, 20gb hdd, van benne kisfloppy és cd rom is, valamint usb, soros, párhuzamos port és vga kimenet, állapota újszerű.
Túrtam a netet de nem sok nyoma van. Köszönöm szépen előre is.[ Módosította: DarthSun ]
-
-
Sziasztok.Szeretnék kérni egy beárazást.Előre is köszi szép estét.
Kb 8000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
Köszi
-
-
Sziasztok! Szeretnék beárazást kérni erre az ESS hangkártyára: [kép]
ESS AudioDrive ES688F + Yamaha OPL & DAC, tekerős hangerő szabályozó, TDA végfok,
szóval minden ami kell, kitűnő állapotban. Kék védőfólia még rajta volt a fémen.
Különlegessége, hogy DOS-on driver nélkül is megszólal rajta a Prince of Persia midi zenéje és hangjai. Jumper van rajta bőven, minden manuális, nem PnP.
10 000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
Sziasztok.Szeretnék kérni egy beárazást.Bocs a kép minősége miatt és hogy nem írtam le paramétereket csak most kukáztam a szekrényemből.A videokártya működik azt tudom a többit nem tudtam kipróbálni.Előre is köszi.Szép estét.
4000 Ft **** 7000 Ft
2000 Ft **** 1000 Ft
1000 Ft **** sör-csoki[ Módosította: DarthSun ]
-
király76
csendes tag
üdv
ezt a 3/4 ed konfit szeretném beáraztatni
alaplap : asus p28 + hátlap
proci : pentium ii 300mhz 80522PX300512EC sl2ha
memoria :2x128mb
1x 256mb
hangkártya : ct4520
videokártya : diamond a90 16mb
köszönöm
minden hibátlanul müködikdiamond a90 16mb : 7000 Ft
A többi az előző hsz- ban beárazva.[ Módosította: DarthSun ]
-
király76
csendes tag
üdv
ezt a 3/4 ed konfit szeretném beáraztatni
alaplap : asus p28 + hátlap
P2B lesz az : 10 000 Ft
proci : pentium ii 300mhz 80522PX300512EC sl2ha
8000 Ft
memoria :2x128mb
1x 256mb
5000 Ft
hangkártya : ct4520
20 000 Ft
előreis köszönöm[ Módosította: DarthSun ]
-
-
Sziasztok.Nem igazán jövök rá hogy mi ez.Ha ér valamit kb. mennyit?Nézegettem google-ba de nem igazán jöttem rá.Előre is köszi.
-
-
Sziasztok.Van pár darab optikai meghajtóm.Szeretném beáraztatni.Korához képest nagyon szép állapotba vannak.Tökéletesen olvasnak.Ha esetleg az írás is ok. akkor mennyit érhetnek?Ui:Ezen kívül még majd kettőre szeretnék árat kérni ha lehetséges.Előre is köszönöm.Nagyon szuperek vagytok.
-
cskamacska
addikt
válasz
partizanka #2742 üzenetére
Üdv!
Különvélemény: Normál esetben elvinnék ennyiért, sőt, elvitték volna 2 éve is ennyiért, de az elmúlt kb 5 hónapban mióta újra rendszeresen retrózom, 2db MVP3 AT, 1db MVP3 mATX, 1db ALi V ATX, 1db ALi V AT deszkát leszámítva CSAK Acorp 5ali61 Super Socket 7 alaplapot láttam eladósorban, de úgy 8-12 darabos nagyságrendben.
És ez csak annyi amennyit én láttam-követtem Hardveraprón - Vaterán - ritkábban Lófogáson kazuár böngészéssel, máshol lehet még ennyi előkerült.
Tehát nem a lappal, nem feltétlenül az árával, hanem a piaci "dömpingjével" lehet a gond. -
partizanka
csendes újonc
Hellooo
Csak kiváncsiság, van egy eladó supersocket7 deszkám, egy 5ali61 én 10k-ért adnám de valamiért nem repül rá senki, túláraztam?
-
gozso
őstag
sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni
hozzám került egy (szerintem) komplett 286-os gép
hirdetem, szeretnék megszabadulni tőle (ha gond hogy átlinkeltem, kérek valakit szedje ki, és feltöltöm ide a képeket)
megközelítőleg mennyit érhet?más: szeretném megkérdeni bacsis-tól, hogy az oldalán szereplő billentyűzet milyen márkájú? a fent említett 286-al jött, de nekem semmiféle felirat nincs rajta)
Bacsis nem szokott erre járni mostanában, a weboldalán kérdezd meg tőle sztem.
köszönöm szépen
-
Köszönöm szépen!
-
Sziasztok.Szeretnék egy beárazást kérni erre a fél konfigurációra.Szép állapotba van.Előre is köszönöm.
A proci 60Mhz -es.
Gyűjtői, ritka cucc már a Socket4 : 60 000 Ft
-
partizanka
csendes újonc
Sziasztok! Most látom csak hogy van ilyen topik?😅
Tudnátok nekem beárazást adni két szerintem ritka PCI VGA karira?ATi 3D Rage II 4mb tv out
Diamond Stealth 2500 2mbMindkét kártya kifogástalanul működik
-
Köszönöm!
-
-
Köszönöm a beàrazàst.Mèg egy kèrdèsem lenne.Bàr nem pc.Lenne egy vadonat új Commodore 1541-II floppy meghajtó.De tènyleg új csak egy lemez volt benne az is kipróbàlàs erejèig.Mèg a szaga is új.Ez kb. Mennyit èrhet?Mègegyszer köszi.
-
Sziasztok.Komplett gèpbe volt.Mennyit èrhet?Vagy mennyièrt lehetne eadni? ISA Sound Card Media Vision PAS Pro Audio Spectrum 650-0091-03A Thunder Yamaha hangkàrtya
Előre is köszi.[ Módosította: DarthSun ]
-
envagyok
veterán
Vadonatúj bontatlan dobozos képcsöves monitorok értéke érdekelne:
Samtron 78E
Samtron 78DF
Samsung Syncmaster 793SKöszönöm.
-
Sziasztok!
Jelenleng mennyiért reális egy Soltek SL-75FRN-RL alapap? s462 nForce 2-S, IDE Raid-el és LAN-al? Ahogy nézem ez a legritkább verzió, általában háló és raid nélkül készült. Más esetben vagy raid, vagy LAN, a kettő együtt ritkán fordult elő.
Magát az nForce2-S-t relative kevés lap használta.
Szépséghibája az egyik memória slot pinjein égésnyomok találhatók, instabillá téve ezt a foglalatot.[ Módosította: DarthSun ]
-
efemm
tag
válasz
creatorium #2727 üzenetére
Floppy vezérlő az IBM PC 5150 gépekhez eredetileg, vagyis minden pc-hez, amin van 8 bites ISA csatlakozó. Így néz ki gépen belül. A belső csatlakozója szokásos 5,25"-ös drive-okhoz. A külső 37 tűs csatlakozója valami spéci ibm csoda külső floppy-hoz, neten van ilyenről fotó. Olyat is találtam, hogy házilag hogyan lehet a 37 tűs csatlakozóhoz 40 tűs 3,5"-ös floppyt csatolni, a tű kiosztások elérhetők.
Wikipédián a "Floppy-disk controller" szócikknél ennek a fotója szerepel. -
creatorium
tag
Sziasztok!
Erre kérnék egy árat, de az is jó lenne ha megtudnám mi is ez pontosan:kb 4000 Ft (XT- be is pakolható, amiatt).
-
envagyok
veterán
Sziasztok!
Commodore128 szép állapotban dobozával táp nélkül teszteletlenül mennyit érhet?
Köszönöm!Nincs egyértelmű válasz, de megpróbálok közelítő összeget mondani. A C64-nél sokkal ritkább, a teszteletlenség le, a doboz felfelé húzza az árát. Attól is függ melyik fajta:
A simánál, ha venni szeretnéd 20-ért jó fogást csinálsz, ha eladni, akkor 40-ért árulni fogod. Szerintem annyit már nem ér táp és tesztelés nélkül. Ha le tudod tesztelni, akkor a 40-et simán megéri.
A 128D beépített floppyval többet ér, de ugye az is teszteletlen, olyan 10-15k-val emelném az előző árakat.[ Módosította: frescho ]
-
leweegee
aktív tag
válasz
DarthSun #2723 üzenetére
Ja nem panasz gyanánt írtam, elfogadom ha ennyi az annyi.
Egyenlőre csak a készletek feltérképezése zajlik, eladás előtt majd tesztelem/kitakarítom/pasztázom/új cmos elem stb. és úgy lesznek meghírdetve valamikor. Sok a cumó lassan haladok, a legfinomabb áruk (486/p1 laposok) meg egyenlőre hozzáférhetetlen helyen vannak elzacskózva.
Na majd egyszer én is leszek nyugdíjas, sok - sok szabadidővel.
-
válasz
leweegee #2722 üzenetére
Extra gyorsaság : szimplán korai(-4 év) nyugger vagyok, és bevállaltam, ráérek, bár most egy vízkár miatt intenzív helyreállítás van, de mindegy is, a bűnbarlangban a számítógépközpont nem ázott el.
Mondjuk ez a mobil Duron egy szöget ütött a korszakban, csak desktop vonalon volt hasonló procim, megpróbálhatod magasabb áron is, hátha ráharap egy középretró-kedvelő -
leweegee
aktív tag
Sziasztok!
Ismét a segítségeteket kérném.
Azáldozat egy Acer aspire 1300 laptop 1.2Ghz AMD duron mobile procival, 512Mb sd ram, S3 savage4 16Mb videókarival, Via KN133 chipsettel, és 15.0 XGA kijelzővel. Makulátlan állapot, töltővel akku nélkül.
Köszönöm
Hát itt sok jót nemtudok mondani. A full konfig ára max 8000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
2009-ben vettem Ebay-ről egy új Yamaha Audician 32 Plus ISA hangkártyát.
Még akkor beletettem a 486 DX2-es gépembe kipróbálni, tökéletesen működött/működik.
Sajnos azóta sem volt időm bekapcsolni, így azóta a gépben pihent, gondoltam eladom, hátha valakinek örömet okoz még. Nem sok esélyét látom, hogy mostanában elővenném a retro masinát nosztalgiázni.Tehát erre szeretnék egy árat kérni: Yamaha Audician 32 Plus
Előre is köszönöm!
Penge, nekem is van egy hasonló, ami elég értékes ISA hang cucc, a Tiéd dobozos, emiatt...
9000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
VViki82
újonc
Üdvözletem.
A Videoton legkorábbi pong játékára, a kis szériás sportron-ra szeretnék beárazást kérni.
Sehol nrm találtam eladót.
Köszönöm szépen.[ Módosította: frescho ]
-
Boy72
csendes tag
Sziasztok!
Egy konfigurációt szeretnék beáraztatni.
Sapphire 9100IGPAS4-A38, S478 alaplap,
S478-s 3GHz processzor,
3x1GB Kingmax DDR1 400MHz memória,
Sapphire HD3650 AGP-s videokártya,
IDE, SATA hdd,
SATA vezérlő kártya,
Képeken levő házban táppal, optikai meghajtókkal, floppy-l.
Nem igazán találni a lapról infót.kép, kép, kép, kép, kép, kép, kép, kép, kép, kép, kép.
Fáradozásotokat előre is
Kb 15 000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
Sziasztok!
Mennyit lehet kérni NEC 424260-70 ns FPM SOJ RAM-ért? 2 db van.
Úgy nézem kevés az FPM a SOJ ramok között, a legtöbb az EDO.
Ezt a típust konkrétan ajánlják, hogy Gravis ACE vagy MAX-ba való (readme.txt).
Amúgy régebbi PCI vagy VLB VGA kártyákba is ilyen kell.
700 Ft /db[ Módosította: DarthSun ]
-
cyraxthehero
újonc
Köszi a beárazást, DarthSun!
Arra lennék még kíváncsi, hogy mennyit ér külön egy teljesen szektorhibamentes seagate st-225 20mb hdd 8 bit isa mfm vezérlővel, valamint mennyit ér egy szintén hibamentes Fujitsu m2624fa 520mb scsi merevlemez, mert ebayen nézve pár eladól iyen 100-200 ezer ft közt árulja, nyilván ez túlzás, de pár, aki 20 ezer körül adja, ez már földre szállottabb ár, de a valós értékét nem tudom. Tényleg ér ennyit? Vagy pár db kék Mátyás király portrénál ne becsüljem többre?
- st-225 20mb hdd 8 bit isa mfm vezérlővel : a 8 bites kártyával XT- be is pakolható, hát olyan 7000 Ft kb.
- Fujitsu m2624fa 520mb scsi merevlemez : 10 000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
-
t1csi
csendes tag
Kedves DarthSun!
Nem eladni, hanem venni szeretnék egy Toshiba Libretto U100-ast. Szinte gyári állapot, jó akksi, jár hozzá a dokkolója is és táska. Az ebayen van egy ezzek az ajánlattal szinte mindenben megegyező hirdetés: https://www.ebay.com/itm/186392245583?_skw=toshiba+libretto+u100
Véleményed szerint, magyar forintban mennyi a legalacsonyabb, de még korrekt ár érte?
Köszönöm előre is!
T
-
Sziasztok!
Ismét köszönöm az előző beárazást.Van sok újraírható CD-RW lemezem 650 és 700 MB-osak,
keveset de használt, vastag tokban, mennyit érhetnek?Ha jóállapotúak és régi típusok, akkor kb 2-300 Ft / db. Retró meghajtókban nagyobb valószínűséggel használhatók. Az új árak alapján. A használt státusz lefele, a régi pedig felfele viszi az árat.
-
Sziasztok!
Köszönöm az előző gyors beárazást.Van 2 ritka "IBM" matricás, 4 MB EDO RAM-om [kép] [kép]
Fém csík és alatta szigetelő, az egész leöntve műgyantával. [kép]
Mennyit érhet ez?
(OFF)Már hirdettem és közben kiderül, hogy ritka, lehet alul áraztam, de még senki nem írt szóval nem vita tárgya.(/OFF)
-
Sziasztok!
Mennyit érhetnek ezek a működő VGA kártyák?
Trident 9000B 512 kB
4000 Ft
Trident 8900C 1 MB
6000 Ft
Trident 8900CL 1 MB
6000 Ft
utóbbihoz megvan az eredeti Trident feliratos VGA BIOS is.Továbbá segítséget szeretnék kérni az Acer 286 mini PC árazásával kapcsolatban,
Lehet többet vagy kevesebbet is írni, lehet csak épp nincs meg rá a megfelelő vevő és akkor inkább várok, de ha az ár valóban sok lenne azon elgondolkozom.
Látni, hogy a szükséges XT IDE-t is kedvezménnyel számítottam bele, amiből jó párat eladtam a kiírt áron is. Szóval lehet külön a gépet is beárazni XT IDE nélkül, de figyelembe kell venni, hogy az erősen ajánlott bele, mivel a BIOS csak néhány korabeli HDD közül enged választani és azokat meg inkább hagyjuk.Már régóta hirdetem, szerintem alul árazva, de nem igazán jelentkeznek érte, 1-1 alkudozó akad, na és itt kérnék egy kis segítséget, hogy mennyi lenne reálisan kis hazánkban e gépnek az értéke?
20 000 Ft sztem is kb, de 3 dolog : lepedő lap sok hibalehetőséggel a DIP mem IC- k miatt, idővel gyakran kontakthiba - 1MB RAM kevés a 286- ba(pld HMA DOS rezidens rész), SIMM RAMos kis lap jobb - van aki viszont ezt kedveli, de ezesetben meg kell találni a vevőt, lehet hogy olyanok nézték, akiknek már van hasonló lappal konfigja. Szóval az eladás általában többesélyes, szerencse is belejátszik.[ Módosította: DarthSun ]
-
WOLFPUNTO
csendes tag
-
Boy72
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Képeken látható 2db Seagate ST-157A merevlemez beárazásához kérek segítséget.
Xp látja, megnyitható saját gépben, mappák is nyithatók, szöveges fájlok olvashatók.kép, kép, kép, kép, kép, kép, kép.
Fáradságotokat előre is
Nagyon retró, de sajnos nincs XT támogatása.
A korabeli 286/386 gépekhez kicsit erősebb HDD- ket szoktak társítani a retrózók, 100MB vagy nagyobb méretben.
5000 Ft / db kb.
Pld az
ST351A/X
XT támogatással, no az sokkal drágább...[ Módosította: DarthSun ]
-
cyraxthehero
újonc
Üdv itt is mindenkinek!
Kérdésem az lenne, hogy mennyit érhet a turbo xt-mGép:
XT ház-táp
made in taiwan ROC(gyártó=?) 1986 turbo XT alaplap 640 k ram
made in taiwan ROC(gyártó=?) óriási mono videokártya+ lpt
seagate st-225 mfm hdd+ wd 8bit isa vezérlőkártya
made in taiwan ROC(gyártó=?) floppy vezérlőkártya+ 360k 5.25 meghajtó + egy utólag bepakolt 3.5 fddA gép annyira korai felépítésű, hogy smd ic nincs isbenne, mind DIP furatszerelt cuccos az egész
40 000 Ft kb+Walters ősi PC/XT billentyűzet
Már ritkul ez is : 15 000 Ft
+forefront vm-1400 narancssűrga 12" mono monitor
Ezt nemigen tudom, de kb 8000 FtHa segítenek a képek akkor fotózok párat
-
Bile Demon
őstag
Sziasztok!
Mennyi az eszmei értéke egy GTX 690-nek ?
Combos kártya, ezt is nehéz beárazni, kb 30-40 000 Ft körülire taksálom.
-
Boy72
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Videoton CGA monitor beárazásában kérnék segítséget.
Képen látható.Előre is köszönöm a fáradozást!
25.000 és 40.000 között. A képen nem látszik jól milyen a képe, mennyire van szép állapotban.
-
Venyera7
senior tag
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mennyit érhet ez most jelenleg ?
Pontos Model: N650Ti PE 1GD5/OC [link]Nem volt szétszedve soha, gyári MSI csavar matrica is rajta van, konkrétan ilyen állapotban van mint amit a netes képen láthatunk, doboza nincs meg.
Köszi előre is a választ
Kb 5-6000 Ft[ Módosította: DarthSun ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest