- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
Üdv, mesterek!
Mennyit érnek az alábbi videokártyák?
# ELSA GLoria Synergy-8 Compaq -->Csak tipp, kb 3ezer Ft... (nem nagyon látni a piacon, nem tudom mekkora rá a tényleges kereslet, illetve hogy az embereknek mennyit érhet meg)
# GeForce 3 Titanium 200 gyári Siluro hűtéssel -->1500-2000Ft
# GeForce 4 Ti4200 --> Ez gyártó/ pontos modell függő is... 2-5ezer Ft közöttKöszönöm a segítséget előre is!
[ Módosította: bacsis ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bacsis
Közösségépítő
válasz zsolti1debre #1497 üzenetére
Ezzel meg kell várni frescho-t, ő majd tud pontosabbat mondani... de hogy nem PC alapú (x86 alapú) az tuti.
Viszont ha az adott ország belpiacos cumója esetleg, akkor ne remélj érte hű de komoly összegeket... -
Konflikt
addikt
errol mi a tippetek?
ebay 4-5e Ft.
ahhoz kepest h a PCI-x-es Adaptec 2100S SCSI kartyan SD RAM slot es egy forasztott Intel 100MHz CPU figyel rajta, nem sok.[ Módosította: bacsis ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
snake1977
őstag
Sziasztok, kérnék szépen egy árazást, szép állapotú hálózatfüggetlen Sharp GX25 Ferrari limited edition telefonra, gyári töltővel, jó akkuval. [kép] [kép] [kép]
Köszönöm.Szia!
Reális árnak 20.000 Ft-ot mondanék érte.
Üdv
[ Módosította: Bowser ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Sega Hang On, 1985 arcade gép.
Teljesen működőképes, 20 ft-ossal működik. Jelenleg poros belül, a külsején vannak kopások (kocsmai gép volt). a műszerfalon a plexi repedt.
Hiányok: a kormányról a bal oldali kormánygumi, belülről a pénzbedobós résznél az éremvezető mechanika és az éremgyüjtő doboz.
Szándékozom rendberakni az eladás előtt (plexi csere, kiporolás, az élek lefóliázása. A festét lehet, ogy így hagyom a retro hangulat miatt.Köszi!
Szia!
Kisebb felújítás után 180-200.000 Ft-ra mondanám. Elég ritka "holmi"
[ Módosította: Bowser ]
-
Salmi
tag
Sziasztok,
beárazást kérnék alábbi Gameboy játékokra. Normál állapotúak:
- Warioland
- The Legend of Zelda Oracle of Ages (német nyelvű)
- Pokémon kék (német nyelvű)
- Pokémon piros (német nyelvű)Köszi
[ Szerkesztve ]
-
snake1977
őstag
Sziasztok!
Erre kérnék egy beárazást:XBOX classic, crystal házban, 1 contorller szintén crystal burkolattal, és egy Logitech controller, gyári 8GB merevlemez. [kép] , [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Bowser
aktív tag
válasz Mr Bond 007 #1486 üzenetére
Szia!
Kapásból így a pakkra mondanék 22-28.000 Ft-ot
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Mr Bond 007
őstag
Üdv!
Van egy Sega Master System II konzolom dobozával beépített Sonic játékkal 2 kontrollerrel hibátlan állapotban + Thunder Blade játékkal, és egy Sega Light Phaser (annak már lehet nincs meg a doboza) stuki és hozzá egy Assault City játékkal. Mennyit érhet ez most? -
flymi
addikt
Az alábbi tételekre kérnék szépen külön egy-egy árat:
VGA:
Abit ATI Radeon RX600XT
ATI Radeon X700SE 256MB V/D/VIVO
ATI Radeon 9100 64MB V/D/VO
ATI Radeon 9250 128MB V/D/VO
ATI Radeon 8500LE
ATI Rage 128 Pro Mac -> Teszteletlen!
Matrox G550 G55+MDHA32DBRAM:
PQI 4x512MB DDR 400MHzSzia!
A Radeon 8500LE az megér kb 1500Ft-ot, a többi mind egytől egyig az 500-1000Ft-os kategória (A RAM-nál a 4db-ra értendő az 500-1000Ft)[ Módosította: bacsis ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #1480 üzenetére
Köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Mennyit érhetnek ezek a hardverek?
alaplapok:
# MSI K8N Neo4 -->kb 3 ezer Ft
# ASUS A8N SLI (SLI kártya benne van)-->kb 4 ezer Ft
# WinFast NF4SK8AA (SLI kártya benne van)-->kb 4 ezer Ft
proci:
# 939-es X2 4200+-->kb 2 ezer FtMás jellegű, talán nem is retro - van 2-2 neoncsövem, 1-1 Revoltec gyújtóval együtt, amolyan tdizájn cucc. 2 kék, 2 UV. Ezek így gyújtóval, kábellel, kapcsolóval mennyit érhet?
Ez nagyon alku kérdése, kb 1-2ezer Ft
Köszönöm az árazást előre is!
-
MolnárKrisz
csendes tag
Sziasztok!
Ezekre a videokártyákra szeretnék egy árat kérni:
- Inno3D Geforce FX5200 256mb AGP passzív -->sör/csoki-500Ft kaliber
- ATI Radeon x800 Pro 256mb AGP ---> 3-5ezer Ft
- ATI Radeon 9600 Pro 128mb AGP ---> 500-1000Ft
- Gigabyte Geforce 7600GS AGP Passzív --->1500-2000FtKöszönöm!
-
iday
aktív tag
Sziasztok.
Asus TUSL2-C alaplap, és Intel Celeron 1100A/256/100/1.475 Tualitin procival.
3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szerzett egy ilyet: [link]
Elvileg működik, de tippem sincs hogy mennyit érhet.
Szeretnék kérni rá egy baárazást.
Szerintem ez már retronak számít.Szerk - frescho: Határeset. Szerintem nem elég öreg, de bacsisnak biztos más a véleménye. Az értéke is ezt tükrözi, még nem elég értékes. Ha nem működik, akkor 4-5k körül már lehet hasonlót kapni. Működőképesen a configtól függően talán elmegy a duplájáért. De ha el is szeretnéd adni, akkor 8k-ért akkor hirdetném meg a helyedben, ha megvan hozzá telepítő, egér, billentyűzet és működőképes.
Szerk - bacsis: Teljesen egyet értek frescho kollegával
[ Módosította: frescho ]
-
envagyok
veterán
Sziasztok
ATI Radeon 9800XT - hibátlan állapotban mennyit érhet?
Köszönöm
Kb egy 8ezer FT-ot
-
holly1231967
újonc
Sziasztok!
Csak kíváncsi vagyok mit érhet ez a masina:
Enterprise 128 Mintha most lett volna kicsomagolva először. Mindene hibátlanul működik.
Gyári doboz Nem makulátlan, de elviselhető.
Táp
Kábelek: magnó, tv rf,
Basic cartridge
Demó kazetta
Paradise Software (erre a régi tulaj zenét vett fel rá, ha valakinek van kedve helyre állítható)
Omega kazettás magnó Mint a gép, nem használt,m mindene hibátlanul működik
Jotálási jegy Bár már nincs rá garancia!
Bolti blokk
Kézikönyv
Egér vagyis patkány ( sajnos görgő nélkül )Képek a következő linken:
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerk - frescho: A dobozos gép 30.000 fölött elmegy ha felteszed licitre. Ilyen állapotban simán fölé fog futni, lelkesedéstől függően 40-ig is elmegy. A magnó 4-5000 körül érhet. Az egér jó kérdés, nem láttam hasonlót, kb. a magnó árába saccolom. Az egész könyvvel együtt 45-60 közötti összeget érhet, de az utóbbihoz kis szerencse is kell.
[ Módosította: jim bcs ]
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #1473 üzenetére
Hát szomorú vagyok.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv ismét!
Találtam egy ilyen IBM DJAA-31700 vinyót:
HDSentinel nem tudja mire vélni, így csak annyit tudok róla, hogy indul, formázható, másolni tudok rá, és róla is. Milyen értéket képviselhet?
Köszi a segítséget előre is!
Eljutottunk oda, hogy értéke továbbra is minimális de legalább eladható... kb egy 500Ft
-
csabyka666
veterán
Köszi az árazást! A héten szerzek egy SIM-et, és kipróbálom azzal, hogy a GSM része is rendben van-e.
Magyar nyelvet nem találtam benne, sőt, igazából állítási lehetőséget se, ez nem csökkent az árán, ugye?
-
Bowser
aktív tag
válasz csabyka666 #1467 üzenetére
Szia!
Akksi miatt kb 15-20.000 Ft
-
energy4ever
addikt
Sziasztok!
Ide lettem iranyitva a konzol vearazos topikbol! [link]
Erre kernek arat:
1. kiadasu WII (GC portos), hazilag matt feketere fenyezve(igenyesen). Tap, sensor bar, av kabel, tarto allvany. Doboz nincs.
Fekete utangyartott Remote(jo minosegu) /+csuklopant+fekete tok/ (2db)
Fekete utangyartott Nunchuk(jo minosegu) (3db)
Wii Remote Plus Bowser Limited Edition, dobozos, garancias! ((uj ara 15K))
Xbox Classic 4db +USB porttal az elolapon, ledjei kekekre cserelve, kikapcsolhato HDD leddel.
Tap kabel, AV kabel, gyari S kontrollerrel ami USB-sre lett atalakitva(ez a gep USB-s, igy ezzel is, es PC-vel is megy!)Koszi elore is!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Mennyit érhet egy független Nokia 9110 (Nokia 9110i Communicator)? Jó állapotnak örvend, a kijelző ép, nem csíkoz, nem lötyög. Akksi veszi a töltést, de érdemben használni pár percig lehet csak. Töltőm is van hozzá.
Ebayt néztem, de csak a szokásos káosz - 1-2.000-től a 60-70.000 forintig vannak árak.
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Abit K8N sli alaplap mennyit érhet? --> kb 5ezer Ft
(#1466)
Illetve egy thermaltake sonic power passzív cpu hűtő. --> kb 3-5ezer Ft[ Módosította: bacsis ]
-
pomorski
őstag
Sziasztok (ismétcsak)!
Van néhány scsi cuccom, melyek az alábbiak:
1db 9GB-os IBM Ultrastar vinyó (07N4220) 10000rpm kb 1000Ft
2db 18.2GB-os IBM Ultrastar vinyó (07N3110) 7200rpm kb 1500Ft/db
1db Adaptec AHA-2940 Ultra/Ultra W vezérlőkártyám kábellel együtt 1000-1500FtA cuccok így néznek ki: kép1, kép2, kép3. Mind működőképes. Mennyit érnek? A hardveraprón meg sem próbáljam eladni ezeket sem?
Köszi ezt is, meg az előzőt is!
-
pomorski
őstag
Köszi az előző beárazást (#1460)!
Újabb kérdésem merült fel...
Előkerült egy ramaty állapotban lévő IBM Personal Computer 300PL gép. Sajnos táp nincs benne, de pl. SCSI kártya és SCSI vinyó igen. Fotók róla itt találhatóak. Szerintetek mennyit érhet ez, ha egyáltalán eladható? Vagy kuka?
pfffffff..... Vatera 1ft-tól... max 1500-2000-be fog megállni
-
Sanchez638
addikt
Üdv árazók. VLB monitor vezérlők milyen árba mennek? S3, Trident stb.
Számom az adatlapomon.
-
Bowser
aktív tag
válasz De La Vega #1458 üzenetére
Szia!
Xperia Pureness: Ez nem retro. Kb 100.000 Ft a ritkasága és különlegessége miatt. Kicsit alááraztam de nem vagyok benne biztos, hogy ennyiért is akár elkelne. Nincs rá kereslet. Ráadásul hiányzik az egyik gombja.
Sony CMD-MZ5: Az állapotára való tekintettel kb 10.000 Ft
Ericsson R250s Pro : Kb 12-14.000 Ft
GF-768: 4-5.000 Ft
PF-768: 5-6.000 Ft
GF-788: 5-6.000 Ft
T10s: 4000 FtT18s: 4000 Ft
A1018: 6500 Ft
GA628: 6000 Ft
R520m: 14.000 Ft
R320s: 12-14.000 Ft
T20s: 5000 FtJ7: Kb 7-8.000 Ft
J70: 6-7.000 Ft
J5: 5-6.000 Ft
CMD-C1: 7000 Ft
CMD-Z7: 12.000 FtR380s: Kb 18-20.000 Ft
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Került hozzám egy P4-es komplett PC, ami hibátlan,és annyira tiptop patent állapotban van, hogy nincs szívem szétbontani. Ha nem lenne már 2db S478 retró pc-m, egy VGA csere után megtartanám.Típus Medion MT6 MED MT250
Ház: pipec, szinte újszerű állapotban lévő Gyári medion, előlapon lehúzható rész mögötti kártyaolvasó, video hang be-kimenetek,, FDD
CPU : P4 3GHz HT
CPU hűtő Gyári Medion házból kifelel fújó
Alaplap MS-7042 socket 478 VIA PM800/PT800
VGA: MS-.... Geforce FX5200
RAM: 1GB DDR-400
Hangkártya: Creative CT5803
HDD: IDE 160GB 100/100 336 napot ment összesen
ODD: 2DB IDE DVD író-olvasó
TÁP: FSP 350W
Oprendszer Windows XP Home Edition
Így egyben mennyit érhet?
[kép]
[kép]
[kép]Köszönöm
-
De La Vega
csendes tag
Sziasztok,
Pár telefon lenne itt ami korábbi gyűjtemény részét képezték. Raktári darabok többségük soha vagy csak keveset használt. Ha túl hosszú lenne a bejegyzés akkor szétszedem. Doboz nincs hozzájuk.
Ericsson-ok GF-768 , PF-768 , GF-788 , T10s ,
T18s , A1018 , GA628 , R520m , R320s , T20s
Sony részleg : J7 , J70 , J5 , CMD-C1 , CMD-Z7
Köszönöm
Richard
I have nothing to declare except my genius
-
jim bcs
nagyúr
válasz csabyka666 #1455 üzenetére
Van 3 Topikgazda, légy oly kedves hagyd rájuk azt ami rájuk tartozik és lehetőleg ne offolj!
Köszi!
(#1457) Tehát még egyszer, van 3 Topikgazda!
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
pinktemplar
újonc
Sziasztok!
Erre a konfigre szeretnék árat (nem igazán értek hozzá, szóval bocsi ha valami hülyeséget írtam)
1. cpu
AMD Athlon II X4 631 Llano 32nm technology2. ram
4 GB DDR3 @ 664MHz3. alaplap
Gigabyte GA-A55M-DS24. videokártya
1024MB ATI AMD Radeon HD 6600 Series5. merevlemez
465 GB SAMSUNG HD502HJ
698 GB Seagate ST3750630AS6. optikai meghajtó
TSSTcorp SH-D163BA csavar a dologban annyi, hogy egy 5-6 éves amortizációval kéne számolni, ez egy "kölcsönadott" gép amit most fizetne ki az új tulaj... ha ez túl nagy kérés természetesen a jelenlegi érték is sokat segít !
Szia! Ez még nagyon nem retro gép... De azért megpróbálok segíteni, ez így egybe kb 30ezer Ft
-
frescho
Topikgazda
válasz zsolti1debre #1452 üzenetére
Nagyon függ attól, hogy mi van meg hozzá. Eredeti monitor, magnetofon, vagy házilag gyártott kiegészítők. A táp ugye a monitorban van. Ha részleteket adsz meg, akkor talán tudok valamit tippelni, de az csak irányár, mert ritkasága és a kereslet ingadozása miatt nagy a szórás, kicsi a minta.
https://frescho.hu
-
zsolti1debre
tag
válasz csabyka666 #1450 üzenetére
egy mukodokeps brg abc80 mennyit er?
-
Tothg86
tag
Sziasztok
Mit er manapsag ket par 64 mb-os (4*64mb) 800 mhz-es Samsung Rambus?
Koszi![ Módosította: bacsis ]
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #1449 üzenetére
Köszi! Aha, van rajta 8088 / 80286 kapcsoló, ha arra gondolsz. Kitakarítom, meglátjuk, mire megyek vele.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Van egy retro mechanikus billentyűzetem. Egyelőre annyit foglalkoztam vele, hogy AT->PS/2->USB átalakítóval rádugtam a notira, kicsit nyomkodtam, működni látszik. Ha képvisel még valami értéket, akkor foglalkozok vele tovább is, pucolás címszó alatt. Szóval mennyit érhet a képeken látható mechanikus billentyűzet?
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Köszönöm!
-
Zoltan89PC
csendes tag
Helo segítséget kérnék egy Retro notebook beárazásában, vagy ha nem tudsz akkor útmutatást.
Adott egy 1996 os Tökéletes állapotban lévő
Hewlet Packard Omnibook ct800 as kis gép, gyári töltőjével.
Pentium MMX 166Mhz
48MB Edo RAM
4GB HDD
Win 98 rendszer.[ Módosította: bacsis ]
Zoli
-
csak hogy Bacsis ne unatkozzon a hétvégén se:
ezeket kellene belőni külön külön (egybe tudom mennyi, most vettem a héten)AMD R80286 proci, két érintkező sérült -->Kb 2-3ezeret ér egy ilyen, de ez sajna némileg sérült.. igaz a tetejét nem mutattad, hogy az mennyire kopott... De kb így azt mondom rá hogy olyan ezer Ft
Cyrix FastMath 82S87-NP-SV, tesztelt működik, kerámia tok -->Ez kb 6-8ezer Ft-ot is megér
64Mb SD RAM, kétoldalán tele chipekkel, 100MHz, teszteletlen, Hyundai (nem ezt kapod szülinapra) --> Ha működik, ha nem, ez értéktelen
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbiakra kérnék árat:
HP Vectra VL series 4 5/100: Pentium 100 SY007 (magas bordával, amire a tápja kerget levegőt), 80 MB RAM (4x16+2x8), integrált S3 Trio64 (az asszem ehhez való két bővítő hely üres), SB CT4170 Vibra 16XV, Seagate Medalist ST3321A 3,2 GB, CD író, kis floppy, saját fekvő házában, jó állapotú saját tápjával
+14'' 1024x768 TFT, Unikey KWD-820 bill, Genius görgős ősegér, A4Tech őshangfalpár
(+ rajta néhány régi demo, jó pár játék, meg 12 Terror News )
--> ez kb egy 8ezer Ft-ot ér megPhilips G7000 alias Magnavox Odyssey
Doboz nélkül, két játékkal (2 játékosos síelős, meg egy Pac-man), de sajnos vagy a játékoknak nincs hangja, vagy a gépnek..
-->Ezt valamelyik kollégámra bíznám, hogy árazza beSocket 370 Celeron 400 proci átalakítóval egy Intel SE440BX-2 lapban, 384 MB RAM (256,64,64), Ati Rage IIC AGP, Realtek ethernet, valami CD olvasó, kis floppy, meg egy Quantum Fireball CX 6 GB, meg egy 400W Codegen
(L:1)-->Kb egy 3ezer Ft(/L)AMD Am5x86-75-->1500Ft
AMD Am486DX4-100-->1500Ft
Intel 486DX4-100 SK051-->1500Ft
Intel P166 SY016-->1500Ft
AMD K5 PR166-->1500FtGus 2.4 doboz nélkül, eredeti lemezeivel, de nem mind jó, netről szedtem hozzá drivert -->15ezer Ft
meg "ha megtalálom" jelleggel érdekelne egxy GUS PnP Pro, x MB memóriával -->10ezer Ft
Analog Devices AD1812JS SoundPort -->500FtMatrox G200, Savage 4, Matrox Millenium II, ezek gondolom sörcsoki -->nagyjából igen
InnoVision Mighty 3DII V3/12MB + átvezető kábel -->10-12ezer Ftilletve 386/480 lapok ha működnek? -->Nagyon tágak a határok, 1500Ft-5000Ft között
Előre is köszi!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
bacsis
Közösségépítő
Most én is kérdeznék
Befektetési jelleggel beszereztem sok-sok éve Amigára erdeti dobozában a Street Fighter-t, a doboz tartalma: leírás, maga a játék erdeti floppy lemezen, éééés ajándék kitűző is meg van hozzá erről beszélünk doboza használt állapotú de nem leharcolt.. .képvisel ez már értéket?Nem képvisel értéket. Mivel sokat adtak el belőle piacon 500-1000 között kifogni szerencsétől függően. Még ebay-en sincs értéke, 10-15EUR-ért már szépet, komplettet kapni, a szállítás többe kerül. Rakd fel a polcra, ott jól néz ki
[ Módosította: frescho ]
-
Bowser
aktív tag
válasz De La Vega #1441 üzenetére
A Coleco Vision alapgép szép állapotban, doboz nélkül kb 25-35.000 Ft között mozog.
A játékok darabját 4-5.000 Ft-ra mondanámRonam:
Szia!Boy and his Blob: 10-12.000 Ft
Super Mario Bros 3: 25.000-30.000 Ft körül. Sokat befolyásol a doboznak az állapotaNincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Koltozesnel talaltam itthon 2 NES kazettat, egy Super Mario 3, A Boy and his Blob. Megvan mindkettonek a doboza is, bar kicsit mar gyurottek. EU verziosak, szerintetek mennyit erhetnek? Elore is koszi!
-
kiry
csendes tag
Sziasztok, egy gyönyörű alaplaphoz jutottam, mennyit érhet?
alaplap: GA-8KNXP
A plusz panelen levő táprásegítője is megvan, eredeti Gigabyte P4 Titan címkéjű ventillátorokkal.
Kösz!
-
De La Vega
csendes tag
Köszönöm az előbbi beárazást (PSOne)
Lenne egy másik gép ami talán már elég Retro.
A gép egy Colecovision model. Hiánytalan állapotban bár doboz nélkül. Nem sérült nem igazán látszik a kora.
cc 1983 (UK)Két cartridge van hozzá.
Ez a gép lenne : [link]
Játék : Smurfs
Játék 2 : GorfKöszönöm
Richard
-
Bowser
aktív tag
válasz De La Vega #1439 üzenetére
Szia!
Retronak retro, de mégse az az igazi retro kategória mint mondjuk egy NES vagy SNES.
Itthoni árnak én 30.000 Ft-ot mondanék.Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
De La Vega
csendes tag
Sziasztok,
Egy dobozos nem használt új PSOne ra szeretnék beárazást kérni. A készülék nem használt csak a doboz lett kinyitva. A doboz állapota is kiváló. A gép az első (fekete dobozos) sorozatból való. A kora körülbelül 15 év lehet talán picit több. Nem tudom mennyire retro kategória. Itthon ilyen állapotban ilyen verziót nem találtam. Ha tudnátok segíteni az árazásban megköszönném. Az általam kiírt ár úgy tűnik nem a legjobb.
Itt található : [link]
Nagyon köszönöm
Üdv
Richard
-
bizoonik
tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs a típusokról, öregebb a cucc mint én. De az a kérdésem, hogy ez így ér valamit egyáltalán?
Alaplap
[kép]
Compaq alaplap Socket 5 foglalattal + egy vagy bővítőkártya (függőlegesen) amin mindenféle hatalmas csatik (PCI-E elődök gondolom) vannak.CPU
[kép]
Intel Pentium i75 (A8050275 SY005)LAN kártya
[kép]Elvileg minden rész működik. Köszönöm a segítséget előre is!
Sajnos gari nincs már rájuk.
-
Sanchez638
addikt
válasz Sanchez638 #1436 üzenetére
Agp felületű, az lemaradt.
Viszont itt a következő:
His Ati Rage128 Pro Ultra 2005-ös gyártású, fekete nyák, vékonyka kivitel. Ez mennyit érhet?
Előre is köszönöm.
2005-ben gyártottak még ilyent? mondjuk attól még nem ér többet egy 500-1000Ft-nál
Számom az adatlapomon.
-
Sanchez638
addikt
Üdv, egy Sapphire 4670-es kártya 1GB GDDR2-es memóriákkal, mennyit érhet?
Előre is köszönöm.
Számom az adatlapomon.
-
valaki654
tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni a konfig beárazásában?
Alaplap: MSI MS9105 Pro266TD Master-LR
Processzorok: 2x1,4 Ghz Pentium III Tualatin
Hűtés: 2xThermaltake full réz proci hűtők
Memória: 4x512 MB DDR333 Samsung
Videókártya: Sapphire ATI Radeon HD3650 AGP 512 MB GDDR3!
HDD: 2x160 GB Western Digital IDE 7200 Rpm
Hangkártya: Valami noname PCI foglalatos, XP alatt működik
Egyéb bővítőkártyák: Realtek LAN, USB 2.0, SATA RAID mindegyik PCI-os
Tápegység: Cooler Master RS-500-PSAP-J3
Ház: Régi Compaq álló házKöszönöm a segítséget előre is!
Szia! Olyan 20-25ezer Ftba kéne hogy gondolkodj
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #1422 üzenetére
Áhh, na én meg csak az eredetit néztem...
Köszi!
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #1432 üzenetére
Benéztem, bocsi, tényleg.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!Beírom újra, mert valahogy elmaradtam... AOpen AX4SG-UN lapnak van retro (tuning?) értéke, vagy kilós példány ma már...?Köszi a segítséget előre is![ Módosította: jim bcs ]
-
envagyok
veterán
Sziasztok
VGA
Sapphire Radeon X1950 PRO AGP 512MB mennyit érhet manapság?[ Módosította: bacsis ]
-
Sanchez638
addikt
Üdv, egy DFI Lanparty NF2 Ultra B mennyit érhet?
Előre is Köszönöm.
Számom az adatlapomon.
-
zso73
veterán
Sziasztok
Asus P7H55D-M pro --> kb 13ezer Ft
I5-760 --> kb 8-10ezer Ft
8GB Kingstone DDR 3 1600 Ezeknek jól felment az ára, kb 12ezer FtEzt szeretném megtudni, hogy mennyit érhet ? Érdemes bajlódnom vele még ? Viszi a legtöbb játékot még.
Ez minden, csak nem retro
De azért megpróbáltam segíteni... jó árban amúgy simán eladható[ Módosította: bacsis ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
bacsis
Közösségépítő
Szia!
Furcsa kialakítás... ilyent még nem is láttam, fizikailag eléggé túl nyúlik.,... még arra tudok gondolni, hogy nyomtatóba való memória
de javaslom gyere át a retro topicba több szem többet lát alapon biztosan pontosabban be tudjuk neked azonosítani[ Szerkesztve ]
-
r0b3r
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a következő alkatrészek értéke felől, csupán csak tájékozódási szinten, nem eladási szándékból.
S3 Trio 64V2 1Mb PCI ez a 0-500Ft között van
PCB8910B Citygate D10 9041EK 8bit ISA -->erről lövésem sincs micsoda
EV-3DFX-4 Voodoo 1 4Mb PCI + átkötő kábellel kb 5-7ezer Ft
Nvidia Quadro NVS 280 16Mb PCI + Y kábellel a kábel miatt megér egy 5-öst
Adaptec AVA-2903B PCI SCSI kártya + kábel kb 1500Ft
AdvanSys Side-2930C PCI SCSI kártya + kábel kb 1500Ft
HP SureStore Tape 5000 SCSI + 12db 2-4Gb kazetta nem igazán keresik, szóval nem hinném hogy 2-4ezer Ft-nál többet érne
Matsushita Ls-120 LKM-F434-1 belső A drive IDE + 1db 120Mb-os lemez kb 1500Ft
Western Digital Caviar 14300 ATA-66, IDE, 5400Rpm, 4,3Gb Hdd, 1999.05.11 kb 500Ft
2001-es IBM Netvista 6579 PIII-1Ghz, 256Mb, 10,8Gb Hdd, floppy, Cd-Rom, szép állapotban, 2001?? kb 4-5ezerFt
1990-es Dell SYS 325D 80386DX-25, 8Mb, Conner CP30084E 85Mb Hdd, nagy floppy, szép, hibátlan állapotban na ez simán megér egy 10ezerFt-ot is
2000-es Dell M770 CRT monitor a 386-oshoz Sajna az iylen monitorok nem képeznek nagy összeget..
van aki még fizet is érte csak vidd el.. szóval kb 0-500Ft körülGericom Hydro-Speed 2000 laptop, 12,1", AMD K6/2-500, 256Mb, 6Gb Hdd, Cd-rom, floppy, töltővel, táskában, alján repedés, de működik, akku kuka kb 5000Ft
1991-es kicsi, kompakt 286-os, külső táppal, Headland HT12A alaplap, AMD N80L286-16/S processzor, 2Mb Ram, integrált Hercules és VGA vezérlő (Trident TVGA8900C), Seagate ST351A/X 43Mb Hdd, 1,44Mb floppy, kissé viseltesebb és sárgább a háza mint a többinek, de épp felújítás alatt van.
[felújítás_előtti_képek_a_retro_topicban]
-->Ez simán megér 8-10ezer Ft-ot megint
A végére ugyan nem kimondottan retro, de mivel egy általam épített cnc marógéphez pont ilyet vadásztam sokáig, ezért kincsként kezelem és kíváncsi lennék a jelenlegi értékére.Cherry G84-5400LPMEU-0 / 01 XS Trackball PS2 billentyűzet, Made in Germany, helyenként iparinak írják, beépíthető, szép, hibátlan állapotban, dobozában. -->kb 3-5ezer Ft
Köszönöm a segítséget!!
-
flymi
addikt
Az alábbi kártyák mit érhetnek?
GeForce 7900GS AGP kb 6-8ezer Ft
GeForce 7900 GTO kb 3ezer Ft
nVidia Quadro FX 3000 AGP kb 6-8ezer Ft[ Módosította: bacsis ]
-
rukka
tag
Na most teljesen megkavarodtam mert kerestem laptopba való edo ramot és amit találtam az egyáltalán nem így néz ki, hanem szinte ugyanúgy mint a mostani ramok, csak a pin szám és kiosztás más. Ez van nekem, és a korábbi posztban említett Satellite Pro őskövület befogadja 128mb ramnak. Szóval valaki hozzábbértő meg tudná mondani nekem hogy ez micsoda plíz, köszönöm!?
Ehhez képest egy laptopba való 128 edo ram a google szerint így néz ki: [link]
-
csabyka666
veterán
hmmm.. esküszöm beáraztam... úgy látszik elmenteni/elküldeni már nem sikerült, bocsi
NA szóval ez egy aránylag jó kis deszka, igaz a S478 most van a mélypontján, tényleg cska a különlegesek, extra jó tuning lapok érnek komolyabb összeget.. ezt úgy 1500Ft körülre saccolnám
-
pomorski
őstag
Szia(sztok)!
Mennyit érhetnek ezek?
-
rukka
tag
Sziasztok,
erre kérnék egy árazást aki tudja. Köszönöm!
1. Toshiba Satelite Pro 480CDT laptop mennyi lehet most? Hiánytalan, töltő van hozzá. Jó állapotú ház és képernyő (Active matrix, nem DSTN). Windows telepítve. 233Mhz Pentium MMX proc, 32mb Ram, 10X CD olvasó, alapfelszereltség. Amúgy szinte semmit nem lehet csinálni vele, bár csatlakoztatni lehet de a netet nem viszi, office meg régi Duke Nukem 3D szintű játékok mennek rajta.
Egy ilyet láttam viszonyításnak https://www.jofogas.hu/budapest/Elado_Toshiba_Satellite_pro_laptop__Gyujtoknek__Hibatlan_74606187.htm
ez reális?
2. laptopba (a fentihez hasonló korúba) való 128 MB EDO DRAM 3.3V
-
jim bcs
nagyúr
Tisztelt topiklakók!
Most mi is elmegyünk karácsonyozni, így a topik 12.24.-étől - 12.27.-éig zárva tart, topiknyitás 27.-én este.
EZÚTON KÍVÁNUNK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK MEGHITT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT!
Üdvözlettel: az Ármesterek
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
madmaxxx
senior tag
Beárazást kérnék az alábbi hardverekre GYŰJTŐI szemmel, a segítséget előre is köszönöm!
Alaplap:
ASUS P4T + Intel Pentium 1.7GHz (s423) -->kb 5ezer Ft
Intel PBA 634468-605 (socket5)-->kb 2,5ezer Ft
FIC PA2010 (socket7)-->kb 1500ezer Ft
Kontron 40GCMK090 (s478-s479) + Intel Mobile Celeron 370 processzor-->kb 6ezer Ft
? alaplap + Cyrix 6x86 -->nagyon tág fogalom... de átlagba egy ilyesmi kb 3ezer FtVideokártya:
VESA LOCAL BUS:
ASUS G-MIO 470 Rev 1.42B (hibás képet ad vagy nem indul) -->sajna ez így akkor semmit
Cirrus Logic CL-5426-80QC-A-->kb 1,5ezer Ft
Lightspeed Tseng ET4000/W32P 50/50 1.0-->kb 3-4ezer Ft
AT&T WDC WD90C33-ZZ-->kb 1,5ezer Ft
ISA:
Headland HT208/C-->kb 0,5ezer Ft
VGA Ultra Tseng ET3000AX-->kb 3ezer Ft
ACUMOS AVGA-->kb 0,5ezer Ft
UMC UM82C865F PT-606G-->kb 0,5ezer Ft
Realtek RTVGA_V2-91024_B-->kb 0,5ezer Ft
Cirrus Logic CL-GD5422-80QC-D-->kb 0,5ezer Ft
Sonica Tseng ET3000AX-->kb 3ezer Ft
PCI:
Cirrus Logic Horizon+ (2db)-->kb sör csoki kategória
Mtrox MGA-MIL/4I -->kb 1ezres
Hercules Stingray 64-->kb 7-8ezer Ft
S3 Vision 968-->kb 1000Ft
Cirrus Logic CL-GD5430-1MB-0-X-->kb 500Ft
AGP:
nVidia FX5200 128MB-->kb 500Ft
3D Prophet 4500 (2db)-->kb 3000Ft
3D Prophet 4000XT-->kb 3000Ft
3D Prophet II MX-->kb1000-1500Ft
Matrox G4+M4A16DG -->kb 2000-3000Ft
Matrox G2+/MILA/8D/CPO-->kb 1500Ft
Radeon 7500 64MB-->kb 1500Ft
g-Force 2 MX 32MB-->kb 500FtHDD:
Quantum BIGFOOT 4GB IDE -->kb 1500FtHangkártya:
Creative CT1748A
Creative CT2502-SD Q
Creative Sound Blaster 16 CT1748A
-->Ezeknek biztos hogy ez a "CT száma"? mert így nem tudom beazonosítani, így azt mondom kb 1-4ezer Ft között, de pontosabb CT szám vagy kép kellene
Creative Sound Blaster CT4170
Creative Vibra16 CT4180-->kb 500Ft
Addonics A151-A00-->kb 500Ft
Crystal CS4236-KQ JYS001 V1.1-->kb 500Ft[ Módosította: bacsis ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
iday
aktív tag
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
AOpen AX4SG-UN lapnak van retro (tuning?) értéke, vagy kilós példány ma már...?
-
Sanchez638
addikt
Üdv, itt a Soyo SY-5EH alaplap. [link]
Mennyit érhet?
jahh, hogy Super Socket7 lapról beszélünk ez egy 2500Ft-ot simán megér[ Módosította: bacsis ]
Számom az adatlapomon.
-
MolnárKrisz
csendes tag
Sziasztok!
A következő videókártyákat szeretném beáraztatni:
Gigabyte GV-N62256DP2-RH
MSI FX5200-TD128LF
Ati Radeon 7000 64MDDR
Inno3D MX400 64MB
MX440-T8X
MX440SEN(43H)(DDR64M)TV
A4-S3S4SD-A7_L
G FX5200 128MB DDR TV
Gainward G431110LP0B4 GeForce Fx5200 128mb
Sapphire Radeon 9550 128MD DDR V/D/VO
Ati Radeon HD3850 PCIe
Gigabyte GV-N210TC-512I (ez annyira nem retro)
Köszönöm!
-
Sanchez638
addikt
Üdv ismét. Ezek mennyit érhetnek?
- Elsa Winner II A32 (S3 Savage 4 Pro) kb egy 1000-1500Ft
- SOYO Socket 7 lap -->Ebből azért volt egy pár, de kb egy ezres
- Abit VH6T kb 2-2,5kElőre is köszönöm.
Számom az adatlapomon.
-
flymi
addikt
Mibe kerül ma egy működő Sapphire Radeon X1950 XTX?
Szia! ha "sima" akkor egy 8-12körül, ha a master Edition akkor 12-15
-
Sanchez638
addikt
Üdv, mennyit érhet 2DB Opteron 270? Előre is köszi.
Szia! Ezek gombokért mennek, kb 1-2ezer Ft/db[ Módosította: bacsis ]
Számom az adatlapomon.
-
haxxika
senior tag
Sziasztok,
Túrkálás után találtam 2db VGA-t ami érdekes lehet:
1) ASUS 3DP-V3000 --> ez megér egy 2-3ezer Ft-ot
PCI csatis, illetve egy két dolgot sikerült kiderítenem róla de kb árat nem. Nem tudtam még tesztelni2) MSI MS-8830 --> Ez viszont sajna semmit
AGP csati, szintén nem tudtam még tesztelni.Amennyiben több infó szükséges róla szívesen küldök még képeket!
Köszönöm a segítséget!
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Abit AW8-D, és Pentium 945 procira kérnék egy árat.
A lap csiribiri hankarija nincs meg.
KÖszi[ Módosította: bacsis ]
-
csendes tag
Üdv.
Előkerült néhány alaplap:
-Matsonic MS7177CT 500Ft
-ECS P6S5AT A DDR RAM+S370Tualatin miatt ez megér egy 1500-2000-et
-ASUS A7V133 1000Ft
-EPOX EP-8KHA+ 500FT
-Intel D815EEA2500Ft
-Fujitsu Siemens S26361-D GS 500Ft
-ASUS P4R800-VM500Ft
-Matsonic MS8147C v1.0 500Ft
-ECS P4M800PRO-M v1.0A500Ft
-ASRock P4Dual-915GL1000Ft
-ASRock K7S8X rev3.01500Ft
-ECS P4S5A/DX+500Ft
-ASUS P4S8X-X rev1.01 500Ft
-FIC VL-6011000Ft-1500Ft
-FIC VL-6091000Ft-1500Ft-Creative CT2980 kb 2ezer Ft
-P3 SL43E kb 1500Ft
-Cel. SL2WN valamelyik alaplaphoz grátisz(#1404)
Tételesen szeretném beáraztatni.[ Módosította: bacsis ]
Csak a Windows 7 :)
-
félisten
Helo!
Ezeket szeretnem elpasszolni, lehetoleg olyan szamara, aki hasznalja is, hogy ne a kukaba keruljon:
- ASRock K7S41GX 1000Ft
- Barton 2500+1000Ft
- Socket A huto | Primecooler Hypercool 4 <- nem A legszebb, de mukodo allapotban, tartalek ventivel. ajándék a procihoz
- 200W-s ATX Codegen tap 1999-bol | hibatlan, puposkondi mentes ez kb veszélyeshulladék kategória... lényegében értéktelen
- SB Live! 500Ft
- SB Live! 5.1 1000Ft
- SB128 (Ensoniq AudioPCI)500Ft
- Diamond Monster Sound MX300 na ez már értékesebb a gyűjtők számára egy 5-6-7ezret megérhet
- tobb db. IDE-s DVD iro 0-csoki/sör-500Ft körüli árkategória
- ATX-es Gigabyte s775 alaplap + 2GB DDR2 + Celeron E1200 + Zalman 12cm-es huto | scak egyben, mert sufnituniinggal van a huto rogzitve, es a szetszedese + ujboli osszerakasa csak barkacs hajlammal lehetseges talán egy 5-ös
- regi, de jo allapotu, nagyon massziv, es jol szerelheto ATX haz | azt hiszem ASUS 500Ft kb
- 5-6db 8cm-es venti 3/4pines vegyesen. Markas gepekbol bontva. 300-500Ft körül
- AMD HD 2400 PCI-e kartya 2ezer
- 160GB Seagate winyo 7200rpm | 100/100 2ezer
- 250GB Seagate winyo 7200rpm | 100/100 3ezer
- Compaq mATX haz | kopott, es par helyen rozsdas, de muhelybe, vagy hasonlo helyre meg jo lehet. Jelenleg teljesen meg van tisztitva. kb semmi-sör/csoki kategória
- 5-6db IDE winyo kabel 100Ft/dbNem feltetlenul penzt akarok ertuk, ezert arazas mellett / helyett olyan tipp is erdekelne, hogy hol lehet szukseg ezekre (korhazak, raszorulok, vagy csak elavult gepparkokhoz alkatresznek, stb.).
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest