Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racer77
tag
Na kitoltam a gamét, nálam tökéletesen futott, win7 64biten, 9.9 diverel és XP Sp3on valami régi 8.x driverel is. Coopba toltuk haveral, GTA4 cdkeyt használtunk. Grafika szép, kicsit egyszerűsített a Resi 4hez képest, irányítás is könnyebb, nem értem hogy miért nehéz meg fura ezt irányítani itt egyeseknek. Kb az első 1óra után már reflexből ment minden mozdulat.
10/8 ,mert majdnem fele olyan rövid mint a 4ik rész és sok lehetőséget még kihagytak belőle és kicsit egyhangú volt néhány rész, még mindig A Resi 4 az etalon bárki bármit mond! Viszont egy szép élvezetes, optimalizált játékot kaptunk, az idei játékok között nagyon jó. -
Taifa Díaz
őstag
ATi kártyával játszók számára is van megoldás a meg nem jelenő videóbejátszásokra: Disable Catalyst A.I. a Catalyst Control Center 3D részén. Viszont ezt bekapcsolva számítsatok némi fps-csökkenésre
A partra érve úgy berántotta a 4870-esem, hogy netovább 
-
mad1
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Nem rosz az az ati,csak a driverei nem naprakeszek.
-
LLKobe
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nekem 9.9 van, NFS-vel abzolut semmi gond, RE5-nél meg néha feketség van videók helyett, de úgy láttam ez nV kártyákon is van...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közbe már megvan és nyomatom tovább

-
bagyulajuve
addikt
Gyönyörű a játék, de az irányítás nagyon nem bejövős, ami miatt valószínűleg hamarosan meg is szabadulok tőle. Nem tudom, de csak engem idegesít, hogy az emberke nem középen van? Már találkoztam ilyennel Gears of War, Cold Fear meg biztos volt még jó pár, s egyik se nyerte el a tetszésemet.
-
Sirandrish
legenda
Wesker után Jillel mi van? a csajos megfogja..én elkapom..nyomogassam az F-et..az F majd kiszakad a helyéről de folyton csak elrúg magától..
-
Ateszzero
őstag
Ha többször indítod el a Launcher-ben a gamepad settingset el lehet csípni.
Én már beállítottam és megy mind a két analóg, de egy percnél tovább nem bírtam.Inkább maradok az egérnél.
Akármilyen gyorsra is teszem nekem lassú.Az egeret meg oda teszem egy másodperc alatt ahova akarom.Igaz egérnél meg hátradőlni nem tudok a fotelben, de hát valamit valamiért alapon kibírom.Szerk.:Ja, egyébként már nekem is csinálja a fekete képernyőt bejátszásoknál.
-
LLKobe
veterán
Látom ez a gamepad kezelés rendesen el lett cseszve. Ha a launcher-ből akarnám konfigolni a gamepadot (logitech rumblepad 2), nemes egyszerűséggel kifagy
De ha kihúzom a gamepadot az usb-ből, akkor nem
Izgi. Ha pedig megy is, a jobb oldali gombát nem lehet életre kelteni. -
atesz1974
tag
A lánfűrészes makesszal párszor megszívtam, a csajszinak meg ráadásul közben elfogyott a lőszere, azért adtam neki, inkább a játék végén mondja, hogy: "Oh my Good".... majd adok én a kis csöcsöskének.....
Jó lenne valami ADULT befejezés is nem? 
Egyébként frankó a game, én egy AMD X2 4800+ (s939-el), 2GB RAM-mal, meg 8800GT OC-vel nyomom, 1280x960-ban max grafon 4x -es AA-val mint a vízfolyás.
-
BalaNce87
addikt
Az irányítás elég konzolos, ha nem ilyen lenne nagyon könnyen le lehetne ölni az összes nigát, de így nehézkes elbánni velük, nyilván ezért is lett ilyen az irányítás. Bár az kicsit faxság hogy egy átlag emberbe (hiába zombi) elég sokat kell lőni én azthittem egy fejes ki is csinálja őket, de még a sörétest is kurva jól bírják, sőt még ha belevágok 10X a macsétával az se gáz.
-
athomi
veterán
Batman után elég gagyi az irányítás és a mozgás.
-
Nálam egy idő után valamiért a fílmek alatt nincs kép miért van ez? DX10 és DX9-be is, ha újraindítom a gémet akkor jó lesz egy ideig aztán megint nem jeleníti meg őket a hang meg megy.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor eppen rug akkor lehet eltalalni sorettel.
-
Ateszzero
őstag
Most csináltam a Jeep-es részt amikor a hátuljából kell a motorosokat szórni.
Hát ezt nagyon élveztem, lesz még benne ilyen rész?
A robbanások nagyon szépen meg lettek csinálva,és ahogy kilősz egy motorost az meg viszi a másikat,ezt nagyon eltalálták.Főleg ha tettek volna még alá egy kis Blade féle zenét.Az nagyon durva lett volna.Azt már nem merték.
Na megyek vissza.Adok az érzésnek. -
Alister71
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy a demókat DX10 miért nem látom? Ha olyan a kedve látom, de van mikor fekete kép és csak a szöveg olvasható. Ez bosszant keményen, de még nem jöttem rá mi okozza a hibát.
-
Alister71
nagyúr
Jó a gém, de a régi Resident Evil fíling nekem teljesen eltűnt, ami még a Code Veronicából sugárzott. Ez átment kemény hentelésbe, amit lehet élvezni ugyan de nem az igazi.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kessel

-
Sirandrish
legenda
valaki megtudja mondani hogy Wesker cimbit hogy kell legyőzni?
Kicsit uncsi már a mozgása
-
dunc
nagyúr
Most megy a hamachi,és a game is!
dunc1977 név
killer1977 jelszó -
--Disztroj--
senior tag
-
dunc
nagyúr
Nem tudom néztétek-e? De rengeteg extra van,új ruhák szürők stb.....Érdemes többször kiprobálni,kereke vállalkozó szellemű embereke,ami kiprobálná co-opba hamachin keresztül!
-
ktomek
aktív tag
Könyörgöm, mondja el valaki, hogy hogy lehet offline profillal játszani e LIVE-al! Ha lekapcsolom a netet, el sem indul a live "connection error"...

-
dunc
nagyúr
válasz
SalvadorLynx
üzenetére
Késöbb iszonyat kialakul,fejbe lövőd addig ameddig megszédül és akkor odamenni,és F akkor kap egy horgót,és ezt 5X kell eljátszani(normálon)
-
SalvadorLynx
aktív tag
Teljesen egyetértek abban, hogy horrorjáték műfajához képest félelmet egyáltalán nem képes kelteni a játék. Ez a karakterhez túl közeli nézet - legalábbis nekem az, ugyanúgy közeli mint a batmanben - egy lassabb ilyesztgetősebb játékhoz lenne ideális. Az irányítás és kamerakezelés ehhez a tempóhoz nehézkes. Az idei évben TPS műfajban nekem az etalon még mindíg az x-men wolverine. Pörgős akciók, élvezetes gyilkolás, a jó kamera nézet és kezelés megfelelően áttekinthetővé tette a teret.
De RE5 sem rossz, de egy kicsit két szék közt a földre.
Amúgy a láncfűrészes tagokat, hogy a nyavajába lehet kinyírni? -
chungee
addikt
Akinek van GOW cd kulcsa, az télleg fel tud menni LIVE-ra coop-zni. Eredetinek látja. Tegnap este vmi német sráccal toltuk. Így nem kell vacakolni a hamachival.
A játékkal kapcsolatban pedig naon pörgős lett a 4-hez képest. Ez nekem nem tetszik. Mert átváltozik lassan hack&slash-é a RE
A 4-ben sem használtam egér patch-et, vagyis használtam, de csak a lövőgombok miatt. Szal bill.-vel céloztam a 4-ben, annyira volt nyugis a gém. Itt most fejveszve még tölteni (élet, töltény) sem tudok normálisan. Hozzászoktam a nyugis RE félinghez. A 4 még elment, de ez nekem már sok. És persze szintén hiányzik az a sötét atmoszféra, ami a félelmet kelti mint a 4-ben. Itt olyan "vidám" minden, mint a búcsúba 
De összességében télleg yó a gém, a fiatal adrenalin pumpáló rétegnek tökéletes. Én öreg vaok már ehhez

-
Ateszzero
őstag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Nekem is ugyanazt csinálja (logitech dual action) ,de nem találtam rá megoldást.Esetleg ha valaki átírná a config file-t, vagy be lehetne egyénileg állítani.
Nagyon tetszik a játék.
A hangulat, a zene, a grafika nagyon szép.Legalább is ennek a játéknak több is mint elég.
Nem tudja valaki hogy a kincseket amit találunk mire lehet használni?Gyűjteni kell?Eladni tudom csak. -
--Disztroj--
senior tag
a bill egér kombó tényleg elég korrekt az elődhöz képest, viszont én mégis gamepaddal tolnám kényelmesen, viszont a jobb analóg bárhogy is állítok bármit, teljesen elcseszett (a jobbra-balra a játékban a fel-le nézés :S
van valami gyógyír erre?
(logitec cordless rumblepad 2)
-
ktomek
aktív tag
Bocs, én ezzel a játékkal akarok játszani, de kissé offtopic a problémám... egész pontosan offline:
Tudja-e valaki, hogy hogy tudok Games for Windows - LIVE offline profilt létrehozni? Régebben XP-n volt ilyenem...csinált magától a live, ha nem volt netem. Most viszont én offline szeretnék játszani a Resident Evil-el, de minden áron a neten akar bejelentkezni...

-
Sirandrish
legenda
Kérdés: a talált kincseket nem lehet kombizni mint a 4be?
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha jol emlexem lehet allitani mikor inditod a gamet,hogy ne gyogyitson teged.
-
Sirandrish
legenda
Ez egy hihetetlen bitang játék!
Elvittem éni azt hiszem chapter2-3ig...eddig minden tetszett benne..csak a csajos ne nyomná belém az életet az első karc után![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keIdor
titán
Aki tolta Xbox-on is elmondhatná mennyit változott a grafika... érdemes-e még egyszer nekiesni?
-
Nagyon tetszik a game pláne a grafika miatt eszméletlen jó a motor.

-
dunc
nagyúr
Üdv az a teherautóból szökött denevérfejű undormányt,hogy célszerű kifilézni?

-
mad1
veterán
Ha valaki tolja,irja mar meg pls hogy pcn egeres celzas van e benne,vagy joyyal kell szenvedni mint a 4ben?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Victoriuss
üzenetére
Szerintem megszokás kérdése. Én nekem pl. baromira bejön, ha lehetne futni benne lövés közben, akkor az egészet megette volna a fene. Így legalább van kihívás.
-
CarajoEsp
senior tag
Énis a két föld alatti pályát szoktam csinálni, azzal szép summát össze lehet szedni. Azthiszem még 9 vagy 10 achi van hátra, de ebből kettől még elég sokáig ki fog tartani és az is biztos, hogy nem ma fogom megcsinálni a Mercenaries pályákat A-ra.
Egyébként baromi jó játék, Co-op-ban, most már vagy 20 órám nekem is bennevan, ha részenként nem is a legjobb játék, összességében nagyon el lett találva. -
_ak_
addikt
Érdekes, h valahogy a konzolos játékok nem pörögnek annyira, mondjuk a pc-s stuffnál egy csomó hsz arról szól, h: miért nem megy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár most 30 óra játékidő után már én sem tolom mindennap, pedig hol van még a 100%.
Weskerrel meg a mercenaries módba lehet menni, feltéve ha unlockolod, tehát az adott staget megcsinálod A szintűre.
-
mad1
veterán
Eleg sullyedt szaga van itt a topicnak.De az meg milyen mar hogy amig a pc jatekok kozott volt sokkal jobban porgott.Majd ha kijott a pc s verzson.
Bar nekem eleg volt 2x vegigmenni rajta 1ellore.
Kar hogy nem lehet atvinni majd a menteseket,Mert nem szivesen kezdem nullarol...
Apropo weskerrel hogy lehet lenni? -
_ak_
addikt
Cheat nincs az exchange pointokra, ellenben a 6-2 pálya 4-5 perc alatt végig vihető és proffon 2500öt ad. A BSAA emblémák lelőhelyeit meg könnyen megtalálod a youtubeon.
amúgy ajánlom a www.gamefaqs.com oldalt. ott ha rákeresel az re5-re nagyon sok leírást találhatsz vagy keress valahol egy olyat, h re5 official guide, abba is megtalálhatsz mindent.
-
CJ3
senior tag
Sziasztok
Az a baj hogy ha feltubingolod a fegyvereket akkor is kellenek azok a pontok amiket a pályák végén kapsz és pl a magnumot ami nagyon nagyot sebez 15000 pontért lehet megvenni h aktiválhasd a végtelen löszert kb ehhez mégegyszer végig kell vinned a pályálak
tehát nincs valami cheat hozzá vagy valami mert ezt igy nagyon nehéz lesz. Jah és nincs valami térkép ahhoz hogy azokat a kék BSAA meg stb jelvényeket hol találom le kell öket löni és 30 van össz belölük. -
CJ3
senior tag
Áhh én ezt nem értem mondom ujra kezdem a csajjal normal modban és hiába kapcsolom be végtelen töltényt ugyan ugy számolja valaki tudja miért???
-
CJ3
senior tag
Na sikerült végigvinnem huh hát megszenvedtem mire rájöttem
Most ujra lehet kezdeni és van egy olyan menüpont ahol szintén pontokat lehetett gyüjteni és különbözö dolgokat lehet aktiválni az mi lenne??? Ilyen kis kék kristályokat vagy miket kellett volna gyüjteni nem arra gondolok mikor küldetés közben lehetett találni aranyat érméket gyémántokat.
És itt az a grafikai dolog nekem a Horror-t engedélyezi meg ilyen különbözö jelvényeket meg nem is tom azok mik lennének tudja valaki? -
CJ3
senior tag
Abba segítsen valaki lécc hogy az utolsó pályán hogyan ölöm meg azt a Wislert t vagy kit mikor elénkugrik és ordítja h Chris! és a szivénél van az a sárga kő meg ilyen szörny karmai lesznek azzal mit kell csin mert nekem is mindig elfogy a töltény?

-
Apone33
őstag
Hello
Tud valaki esetleg kódokat a játékhoz? mert a f***om tele van már azzal hogy állandóan elfogyik a töltényem főleg akkor amikor jön egy zombi láncfűrésszel a kezében, persze a közelharc az nem a legjobb vele szembe. Vagy esetleg van vele szembe valami hatékony megölési módszer?
előre is köszönöm

-
mad1
veterán

Ti talalkoztatok ezzel a jelenettel?Mert nekem nem remlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A partra érve úgy berántotta a 4870-esem, hogy netovább 

Izgi. Ha pedig megy is, a jobb oldali gombát nem lehet életre kelteni.
maradok a konzol verziónál, nem akarok az ATi miatt szenvedni most ezzel... NFS is állítólag bugzik rendesen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)