Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mad1
veterán
Igazabol le kell löni a vegtagjait,utanna eleg neki a langszoro...de ha a vegtagok megvannak,vagy ujraregeneralodnak,nem fog meghallni.akarmeddig loheted.Persze el lehet vele lenni ugy is ahogy te mondod,csak az hosszabb ido.Most nehez fokon nyomom minden fegyver a plafonig tunningolva.Kedvencem a sniper,meg a shotgun.

-
CJ3
senior tag
válasz
Lotusomega
üzenetére
Add a csajnak a lángszórót te meg lödd azt a gedvát
Én is elvoltam egy ideig vele mert én lángszóróztam és hiába töltöttem már a löszerek is elfogytak majd a kis csajszi megoldja a dolgokat
-
-
tiv83us
veterán
Egyelore meg csak konzolon fellelheto a jatek, ugyhogy atsuhant a topik a konzol jatekok koze.
ps: Akinek van kedve Coop-ba jatszani /360-on/, az vegyen fel, gamertagem az adatlapomon. Mar kicsit kikeszit ez a AI.
Most a 2-3-nal jarok, de elorol is elkezdem szivesen barkivel, mert ott van a jatek a szeren
-
Live ra elő vagytok fizetve? hétvégén jött az isteni fény hogy kéne live

-
mad1
veterán
válasz
Lotusomega
üzenetére
Pedig azt langszoroval kell
Ha eppen nem a kabinos,de az elobb van asszem a 2.chapterben. -
gaby666
tag
már nem emlékszem! -
Lotusomega
senior tag
Nem tudja valaki hogy chapter 5 ben , amikor jön az a nagy gedva sok kukacos szörny , ahol van lángszóró, ott hogykell kinyírni? Mert mindig mikor lángszóróval lövöm , és utána kilövöldözöm a keléseit, utána mindig regenerálódik és nem tudok vele mit csinálni.
Előre is köszi.
-
Állítolag:
"- Az első végigjátszás után grafikus szűrők, végtelen lőszer, alternatív ruhák, és egy „arcade mode" válik elérhetővé."
Mit érthet a grafikus szűrők alatt ilyen opcióval te találkoztál?
-
Jah tom kolegámnak wii je van, mindig meséli éppen mire flashelt rá
, vagy mit vár éppen wii re .
Én amit várok DE NAGYON:
Gow 3 at ,HALO 4 et, Bioshock 2-t , darksiders wrath of war (vagy ha ez nem lesz jó akkor egy kurva jó god of war koppintást akarok)
Amugy resident...:
2. főellenség zümi névre hallgató... sokkal nehezebben akart meghalni mint más társai:S nem is értem..
easy-n meg kicsit vicces hogy 3. részig nagyon meghalni nem lehet...
Akartam kérdezni hogy a felütést vagy az elrugást mire adja be? ha lebénítod mint pl térden lövés?
Ez meg kicsit vicces...
http://www.gamestar.hu/resident-evil-5-launch-party-magyarorszagon.htmlui..: miért a pc-s gaméknál van ez a totyik?:

-
Amúgy azért vannak vicces részek is... pl egy ogrét bettenni a chapter 3 végére
lol kicsit...Residentbe ogre
már már vártam gyalogkakukkot és Donald kacsát is zombi jelmezbe ,de sehol

jah a sima emberek meg full penge 2 koppintás ... maradjunk annál hogy szinte az egész game koppintás ...
Gaménak jó csak resident nek nem, nincs meg az a feeling mint pl a RE2. be amit rommá játszottam ,hogy para ... Na vajon mi van a másik szobába ?
-
Tegnap megnéztem este még megnéztem a residentet és én sem jöttem rá hogy hogyan kell az inventoryt használni , (ha rájöttél értesíts )... de kérdem én ha nem lehet használni akkor minek van?

Annyit még hozzá fűznék amit nem tárgyaltunk ki, hogy ennek a résznek vajnyi kevés köze van residenthez
.De amúgy nagyon jó game... -
Nemtom azt még nem próbáltam,de majd írok ha kipróbáltam 3 chapter után nekem is betelt az inventorym (shootgun, két gép pityu meg pisztoly meg távcsőves puska) sajna ma meg holnap meg hétvégén sok időm nem lesz gamézni mert nem leszek otthon
max vasárnap este!
Viszont nagyon örülök hogy végre van egy jó game boxra ennyi fos után...) Gow 2 óta nem volt semmi értelmes...

-
mad1
veterán
Az inventoryba be lehet rakkni-tarolni a cuccokat?mert nekem sehogysem sikerul...Ha veszek valamit akkor azt berakja,de tarolni nem tudtam.
Jah a hohert 1 raketaval darabokra szedtem,kaptam is egy 5rugos aranygyurut tolle.
Csak a tunning shotgunom banta,mert igy a legelejen eleg keves a cash.
-
3. chapternél tartok hát iszonyat game... toljátok ... totál rá kattantam......

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
valaki help

-
legelején demóba volt az a baltás gyilkos
akkora mint egy tank ... azt ki kell nyírni vagy el kell futni ....? egyáltalán merre fussak, mert mind a 3 ... aztán 4 (felül) oldaról zombi áradat van és hiába írtom fél órát a nagy muksóval nemtok mit kezdeni
-
dunc
nagyúr
Üdv kiprobáltam x360 on a RE5 demot,hát szép meg minden akció is rendben van,de a hangulat nem jön be,anno a RE2 mennyivel jobb volt élveztem minden percét,ez az új vonal ami a 4-től indul,és amit az 5 is követ már nem az igazi sajnos,biztos rendbe lesz a történet,és a megoldandó puzzle-k jók lesznek,de nagyon örülnék egy régi izgalmas zombis résznek,addig is beszerzem a re2-öt pc-re és lenyomom mindkét karakterrel......
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
En mar 2x vegigvittem a demot,es hat kiba jo,csak action verzio.

-
Sirandrish
legenda
egy Ismerősöm egy másik forumon kipróbálta a demot...tőle idézném e kis szösszenetet...
Mivel ő konzolon tesztelte így lesz 1-2 dolog ami minket nem érdekel de mivel nagy valószinüséggel konzolport lesz ezis így ezt is bemásolom..Irányítás
Mindenkinek nagy fájó pontja. A demóban alapból "type-d"-re van állítva és talán ez áll legközelebb az előző rész gombkiosztásához (az irányítást levetítem a Dual Shock-ra, hogy ne kelljen képeket keresned, hogy hol az "A", vagy a "RT" gomb az X irányítóján).
Bal analóg karral lehet Chris-t mozgásra bírni és a "type-c" és "type-d" beállításokkal jobbra-balra mozgatva nem fordulni fog, hanem OLDALAZNI. Ez sokkal jobban hiányzott az RE4-ben, mint hogy mozgás közben is tudjak lőni. Jobb analóg karral nézelődünk föl-le, valamint fordulunk balra és jobbra.
Érthetetlen módon, de a futást a jól megszokott "négyzet"-ről átrakták az "X"-re és sajnos mindegyik beállítási típusnál ott van, nem lehet rajta változtatni. Ennek értelmében az akció gomb pedig átkerült a "négyzetre". Rendre összekevertem a két gombot, mivel reflexileg a RE4 beállításaira vagyok ráállva, de röpke fél óra és megszokható (de remélhetőleg beraknak majd egy olyat, hogy "type-RE4"
A "kör" gomb kapta ama nemes feladatot, hogy azon által kommunikáljunk Shevával három szó erejéig ("gyerünk", "támadj", "fedezékbe"). A gombot lenyomva indulásra buzdítjuk a hölgyeményt, míg nyomva tartva és a D-padon a fel-le gombokkal hozzányomva támadásra, illetve menekülésre.
A "háromszöggel" érhetjük el mind Chris, mind Sheva inventory-ját. Megnyomva a játék nem vált át menüre, a képernyőn egyszerűen megjelenik két darab, 3x3-as blokkrendszer. A bal oldali Chris tárgylistája, míg a jobb oldali a fertőzött falusiaké (vicceltem, Sheváé. jó reggelt!) Mint írtam 3x3, azaz 9 darab blokk az inventory, egy tárgy egy blokk, mint a klasszikus részekben. Ugyanazokat a műveleteket végezhetjük el, amiket már megszokhattunk, de pluszba ott van még, hogy átadhatunk és átvehetünk tárgyakat a hölgytől. Ez jól jön, ha pl. egy olyan fegyverhez vettünk fel lőszert, amihez a fegyver Shevánál van, ekkor vagy a lőszert adjuk át, vagy a fegyverét vesszük el. Továbbá a 9 blokkból 4 darab hozzá van rendelve a D-pad négy irányához és az ezekbe helyezett tárgyakat játék közben a megfelelő irányt lenyomva Chris azonnal eléri. Mivel a játék nem "pauzálódik" az inventory előhívásánál, ez nagyon jól jön, ugyanis így azonnal, egy gombnyomással átválthatunk egy másik fegyverre, a gránátra, vagy éppen a gyógyításra, nem kell a tárgylistában kotorászni.
Az "R1"-el egy minitérképet hívhatunk be a képernyő jobb felső sarkára, az "R2"-vel pedig azonnal láthatjuk, hogy partnerünk merre is van, ha netalán bajban lenne.
Minden más maradt. "L1" kés, "L2" fegyver elővétel, hozzájuk nyomva az "R2"-t vághatunk, lőhetünk, dobhatunk, "X"-el újratölthetünk, stb... Aki játszott az RE4-el, az "otthon" lesz.Extra támadások
Az RE4-ben is volt már lehetőség, hogy bizonyos helyzetekben az ellenfeleket felrúgjuk, eldobjuk. Bevált módszer volt a lőszerspórolásra, hogy az elől haladó parasztnak ellőttük az egyik lábszárát, amitől az letérdelt, majd ha közel futottunk az "X"-et lenyomva egy forgórúgással 10 méterrel hátrébb küldtük. Erre itt is megvan az esély, sőt mivel sokan támadnak ránk egyszerre szinte kötelező. Hatásosabb módszer, mintha mindenkit sorban szitává lőnénk. Egy ilyen akciónál Chris fogja szétgyúrt karját és olyan sallert ad szegény busmannak, hogy csoda, ha felkel (rendszerint fel is kell). De ha hátulról akciózunk, akkor hősünk jó udvarlóként elcsavarja az ellenfele fejét, reccsenésig (Merc. HUNK, valaki?). További jó dolog, hogy most már alkalmunk nyílik a földön fekvő, de még nem halott ellenfeleket ily módon megtaposni és ezáltal kivégezni (hmmm... koppintás Izsáktól?) Sheva hiába végzi jól a dolgát, néha bizony ő is nehéz helyzetbe kerül, de gyorsan odafutva hozzá és a "kör" gombot megnyomva a rámászott támadókat egy ütéssel leverhetjük róla. Fordított esetben ő se habozik rajtunk segíteni.A Partner
Shevával nem volt komolyabb gond! Csupán egyszer-kétszer fordult elő, hogy a mesterlövész puska célkeresztje és a láncfűrészes feje közé belógott a buksija és mire elment onnan, már nem maradt idő lőni (illetve nem mertem). Amúgy végzi a dolgát rendesen. Öli a támadókat, felveszi a cuccokat, segít ha ránk másznak, gyógyít ha a halálunkon lennénk, stb... Ritkán került szorult helyzetbe, vagy halálközeli állapotba (abba is csak akkor, ha a közelében lévő hordót kilőttem). Nem lesz vele gond egyszemélyes játéknál. Nem idegesít, nem kell pátyolgatni, kivéve ha valamit nagyon rosszul csinálsz.Apró negatívumok
Vannak. Nem is kevés, de ezek olyan dolgok, amik nem mennek a játszhatóság rovására, inkább csak olyan dolgok, amiket korábban más játékokban jobban megoldottak.
Ilyen például az, hogy az utcákon lévő növények előtt egy láthatatlan fal van, nem lehet hozzájuk közel menni (jelzem, ezen nem én akadtam ki, hanem a társaságomat "élvező" kollégák
, tehát nincs kölcsönhatás a növények és Chris között, mivel nem tud belemenni a susnyásba. De kérdem én, hogy minek is kellene belemenni, ha egyszer tisztán látható, hogy a növények mögött egy méterre ott a fal? Ez egy olyan dolog, amin csak az Uncharted és TR Underworld rajongók fognak kiakadni, egészségükre!
Nem zavaró, viszont nagyon ronda az, ahogyan a halottak "elfolynak". A test szemmel láthatóan elsorvad, miközben beteríti a bugyborékoló masszaeffekt. Inkább tűnne el akkor, amikor nem arra nézünk, vagy amikor már messze vagyunk a hullától...
Elég viccesen néz ki az is, amikor a gyógyítást magunkra nyomva Chris nemes egyszerűséggel arcon fújja magát, vagy Shevával egymást lefújják a zöld gázzal.
Nagyon sok poligonátlógás van. Például az RE4-hez hasonlóan átlendülhetünk kerítéseken, kitört ablakokon, stb... Na most, ha minden a fizikai törvények szerint történne, akkor egy ilyen kitört ablakon való átlendülésnél Chris úgy pofára esne, hogy az ellenfelek is felröhögnének, ugyanis a lába beakadna a falba. De a játékban egyszerűen csak átmegy a lábfeje a falon. Vagy volt olyan, hogy egy nagyon közel került ellenfél hasában eltűnt a fegyverem, vagy egy láda szétvágásánál a bozótvágó áthaladt Sheva mellkasán is, persze a csaj meg sem érezte. Szóval van pár ilyen dolog, ez van. El kell siklani felettük. Nem tudsz? Te bajod! ;)Stb...
A grafika gyönyörű! Az a motor hajtja a játékot, ami a Dead Rising-ot, a Lost Planet-et és a Devil May Cry 4-et is hajtotta, persze azóta "enyhén" feltuningolták. A hangokra/zenékre sincs panasz. A játszhatóság is okés, aki anno sz@rrá tolta a RE4-et, az hamar kiismeri a dolgokat, a régi rutinok egy része itt is jól működik, ugyanakkor izzadni is fog, mert nem lesz sétagalopp. Akik viszont eddig csak Dark Sector-t, Gears of War-t, vagy éppen a Dead Space-t nyomták, azok szenvedni fognak (hehee!), mivel mozgás közben nem lehet célozni és mire kidolgozzák a taktikákat, kialakítják a rutinokat, addig párszor el fognak hullani.
"Meg kell tanulni játszani!"Még sok dolgot írhatnék, de már így is sokat koptattam a billentyűzetet.
Végezetül annyit, hogy a Resident Evil 5 nem fogja megváltani a világot, nem lesz mérföldkő, ahogy az előző része. Aki a messiást, vagy újítások garmadáját várja, az bizony csalódni fog és nem is kicsit. Nem lesznek csoszogó zombik, vagy állandó félelemérzet.
Viszont egy nagyon jó játék lesz, amit élvezet lesz tolni mind single-ben, mind coop-ban. Lesz látvány, izgalom és anyázás.
Ha a fotelhez láncol és előjön a régi "na még egy pályát/helyszínt megnézek!" érzés, akkor már meg fogja érni az árát. -
Bordoi
őstag
Uraim Sirandrish első hozzászólásával bővült a topik.
-
Makaveli
senior tag
Köszönjük szépen modi bácsi

Mod.:

-
Makaveli
senior tag
Könyörgöm, ne nyissunk már topicot ide, mikor úgyis tudjuk, hogy nem lesz PC-re...
Kérem áthelyezését Konzol topicba.Amúgy irtó nagy játék lesz. Tuti megveszem. Amúgy 10-15 zombi ellen hogy lehet kikerekedni egy Desert Eagle-el???

-
west
őstag
-
Arbiter
tag
amúgy óriási game lesz.
bár én jobban örülnék ha visszatérnének a klasszikus re játékmenethez(1-2,) -
Arbiter
tag
szerintem nem is fog jönni pc-re.
de ha nem jön akkor sztem el is adom a gépem és veszek helyette egy ps3-at. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
nincs ebben semmi extra, a konzolban több a lóvé, momentán ez dominál sajna

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát akkor ezt se nagyon várd, PS3-ra jön ki először aztán lesz csak talán PC-s, olyan 2010-re talán DX12-be nyomhatjuk majd

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
nagy biza, addig hogy ne unatkozzunk, nyugodtan kidobhatnák pc-re a konzolos verziókat

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
kösz a linket 
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
írni azóta sem tanultál meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
ohhooooooooo
Mit találtam?
[link]
2006os a hír
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
egy linket bedobhatnál nyugodtan erről hadd okuljunk mi szegény tudatlanok

-
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
hógyne lehetett volna, nem is tudtam, hogy Te egy látnok vagy, ha követted az eseményeket akkor azért hitetgettek rendesen, visszaszálálótól kezdve mindent nyomtak a parasztoknak, hirtelen most meg elég nagyot ugrottak, mivel 2008 február vagy március volt a legutolsó dátum, ezek után örülhetünk ha 2009 év végére kijön

-
-
Zenty
őstag
''A legfontosabb: azt híresztelik, hogy a PS3-ra és Xbox 360-ra készülő epizód legkorábban 2008-ban fog csak megjelenni, a felesztők ugyanis a 60 frame per szekundumos képfrissítési értéket célozzák meg, aminek eléréséhez bizony időre van szükség.
Egyéb dolgok is szóba kerültek, melyekről bár korábban is hallottunk, nem árt átismételni őket. A RE5 környezete rendkívül interaktív lesz, és komoly hangsúlyt kap az időjárás változása is - azon belül is a hőmérséklet, a hidegebb, illetve melegebb levegőnek ugyanis lényeges kihatása lesz a játékmenetre. Az aprólékosan kidolgozott elemek közé sorolhatjuk még a karakterek arcizomzatát, amelyek a haj és bőr realisztikus mivoltával párosulva az érzelmek teljes skáláját képesek lesznek reprodukálni és kimutatni.''
gamer365.hu -
Stingie
tag
Sziasztok,
elkészült az első nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülő Guide belső tartalmával kapcsolatos bővebb információt [link], a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, előrendelni/megvásárolni pedig jövő hét elejétől Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. [link] (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belőle szállítmány.
Köszi a figyelmet! -
Utolsó dátum 2007 február 25, kíváncsi leszek mennyit fog csúszni

-
AlyArkhon
őstag
Igazán kircsi ezt tudni , hogy jön az 5.-ik része a gaménak , PS-en kitoltam az eddigi részeket legalább 2-szer , sőt haverom ebben a pillanatban is azt nyomatja ( RE 4 + PS2 ) ....

-
Ubisoft, a 4-et az adja ki PC-re a Capcommal kézenfogva, a H5-öt ugyebár szintén az Ubi csinálta, bár tutira nincs köze egymáshoz.Na és ha még megnézzük azt is hogy hány egyéb Resi is kijött, bár a Heroes-hez meg kiegészítőklettek csinálva.
.Mindegy lényeg mindkét játék király 
-
Djuree
félisten
5

Még a 4 sem jött ki (pc-re)
-
Grandi
aktív tag
-
válasz
axel_foley
üzenetére
De az a számláló áll most is 417 nap van rajta
.De felette van hogy 2007 február, az nem rossz talán még jövőre átrakják pc-re is 
-
axel_foley
tag
ugy lászik még odébb van. találtam egy számlálot:
[link]
itt azt mondják, hogy még 417 nap.
amugy valoszinüleg egyszerre jön ki PS3ra és X360ra. -
Úgy látom ez eddig az én topicom, senkit sem érdekel a Resident Evil 5???Ez ahogy elnézem tartja a lépést a Heroes-el, bár ebből azért jöttek még ki egyéb részek is, na persze hogy konzolokra, miért is jönnének PC-re abban nincs akkor pénz

-

A Resident Evil-sorozat számozott részei ezidáig mindig tiszteletüket tették számítógépen is, erről kár is vitát nyitni. Bár a portolás minősége mind a négy darabnál megkérdőjelezhető volt (az első például csak 3DFX kártyával volt hajlandó futni, a második billentyűzetről hajmeresztően volt csak irányítható, a harmadik minden tekintetben elavultra és grafikai bugokkal alaposan megtűzdeltre sikerült, míg a negyedik nem olyan régen durrant a köztudatba, hogy bárki is elfelejthette volna), azt hiszem, hőbörgés helyett inkább kalapot kell emelni a kiadó/fejlesztő Capcom irányába, amiért a sok ipargyáros szerint már haldokló PC-piacot minden alkalommal újra és újra ámulatba ejtette -– hiába a rossz átirat, ha maga a játék zseniális, ezt már a GTA negyedik része is megtaníthatta a nagyérdeművel. Ráadásul most már látni a fényt az alagút végén –- abban pedig csak reménykedhetünk, hogy ez nem egy száguldó vonat, hanem a kijárat fénye lesz. A Capcom mostanában minden címét nagy buzgósággal portolta át PC platformra, DX10 támogatás és hihetetlen maximalizmus kísérte az összeset -– arról már nem is szólva, hogy a cégnek volt köszönhető az első, valóban nagy publicitást nyert DX 10-es játék, az Xbox 360-on sikert aratott Lost Planet.
A világ most éppen lélegzetvisszafojtva várja a gigantikus anyagi és szakmai elismerést jelentő Resident Evil-széria ötödik darabját. A negyedik, bár PC-re sajnos még nem az új Capcom-féle szellemben készült el, szinte minden platformon hatalmas anyagi és kritikai siker volt, így nem csoda, ha a játékosok szerte a világban a körmüket tövig lerágják a készülő folytatás kapcsán. Bár kipróbálható demó a két új generációs konzolra már megjelent, és a vélemények elég vegyesek (sokan inkább Resident Evil 4,1-nek tartják, sem mint igazi ötödik résznek), annyi biztos, hogy ha már csak a nagy előd szintjét sikerül tartani, ismét jó pár "Év játéka" díjat besöpörhet majd az Afrikában játszódó ötödik felvonás. Bár nem egyszer már lehetett hallani kósza pletykákat arról, hogy a Capcom PC-re is elhozza az akció-kalandot, hivatalos megerősítés ezidáig nem érkezett -– most sem, bár egyre inkább szaporodnak a jelek. Pár hete a Capcom megjelenési listáján bukkant fel a DX10-es Resident Evil 5, amelyet aztán olyan gyorsan távolítottak el, hogy csak úgy porzott, most pedig egy külföldi játékmagazin kotyogta el magát, miszerint érkezik a kultikus széria legújabb darabja, méghozzá 2009 júliusában. Szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt, mi pedig reménykedünk benne, hogy ez most tényleg így van!
[ Módosította: Bordoi ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én is elvoltam egy ideig vele mert én lángszóróztam és hiába töltöttem már a löszerek is elfogytak majd a kis csajszi megoldja a dolgokat

már nem emlékszem!

.Akkor tenyleg minek van?
max vasárnap este!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)