Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
wesker24
üzenetére
kemény lesz... most resevil-es napot tartok... az első részt nézem épp... délután meg a másik 2 rész jön
közben sörözgetek és lazítok... épp a kutyák jönnek...a troll-nál a kombózós rész szívat, mert irtó nagyot sebez és alig lehet elhajolni
többet haltam veteran-on ennél a bossnál, mint összesen eddig... (easy+normal+veteran eddigi része) -
wesker24
senior tag
-
wesker24
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Jah ott engem is szétvetett az ideg ! DE vagy 10-dik prübálkozásra sikerült megcsinálni !
Én löttem ahogy csak birtam mindig oda löttem ahol támadni akart ha lábbal akart táámadni odalöttem ha kézzel akart támadni odalöttem !! na meg persze ott voltak a robbannó hordók is azokat is fel lehet robbantani ! Amikor egy nagy darab sziklát akar neked dobni azt szétlehet lönni mielött neked dobná a sziklát ify darabokra esik mielött neked dobhatná ! Ha villanyoszlopot kitépi nincs mit tenni kombozni kell és ha sikerült akkor a villanyoszlopot is kiejti a kezéből ha a kezét lövöd !
Mikor már 3x-szor jött elő a parazita a hátáböl szinte 0 életem volt alig volt már életem amikor végre sikerült kinyirni !

-
mephi666
nagyúr
válasz
wesker24
üzenetére
ez a troll g*cibugos veteran-on... lövöm ahogy kell, leszedem a többi zombit is, de akármikor nekem jön és nyomni kell valamelyik kombót, nyomom is azonnal, el is hajol mindenki, de bekapnak ennek ellenére egy rohadt nagy dmg-et is... akármit csinálok, szétver az a fika... főleg a telefonkaróval... azzal ha lezúz, azonnali halál... szétver már az ideg, mert ezt így képtelenség megcsinálni...
-
wesker24
senior tag
Én már Veteran sznten nyomom a Troll ott már igencsak brutál nehéz volt !
De megvolt ! Na meg a másik nehézség az a köcsög kroki volt amikor Sheva átjutatt minket egy kis ladikon a másik oldalra és a kroki elöl kell kombozni !
Na de Veteran szinten az a rohadt Reaper idegölt fel engem !
(Reaper egy nagy rusnya savat köpködö rovar éles pengékkel Karmai között !
Aztán ha túl közel vagy akkor elöszerettel felnyársal téged !
-
pcguru1
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Az ugy biztos jobb,mert ez a csaj lövöldöz össze-vissza és mindig elém áll

-
pcguru1
őstag
Ismét elakadtam egy gyártelep szerü helyen találkoztam a kedvenc mutánsomal,a láncfürészesel és hiába van végtelen töltény nem tudom kinyirni pedig ütöm sorozom a fejét mégsem akar meghoni,valakinek van valami ötlete

-
mephi666
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
kapcsold le a villanyt, a csajjal szedesd fel az rpg-t és elküldi majd neki, ha kell
köcsögwesker meg elkapja majd a rakétát és fogdossa... akkor kell neki odadurrantani és akkor sheva lefogja, te meg beolthatod h1n1 ellen
(nekem ez így működött normal-on meg medium-on is) -
mephi666
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
én úgy csináltam, hogy a csajszival felvetettem az rpg-t, aztán amikor a sötétben megküldi rakétával, akkor wesker elkapja a rakétát és fogja... meglövöm sörétessel, akkor robban egyet a kezében és ki lesz ütve... akkor lehet beoltani az anyaggal
ez a bevált taktika... -
D4v3
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Le kell kapcsolni a reflektorokat, és úgy nagyobb eséllyel tudod eltaláni a sötétben.
-
mad1
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Altalaban sebezhetetlen,van ako keselte...En ugy csinaltam amikor rug 1et de csak akkor,osztottam neki a shotgunt.
-
BloodyEddie
őstag
Most én kérek segítséget, nálatok mi a bevált takk Wesker ellen? A hajón harcolunk, de egyszerűen nem találok olyan fegyvert, amivel ki lehetne fektetni. A jó öreg Colt sebez neki, de csak ha háttal van nekem. Az rpg-t kikerüli, a gránátvetőből semmi sem használ, sima pisztoly, ilyesmik ugye tárgytalan. Ütésálló vesttel is kétszer elkap, és meghaltam
Mi az, ami egyáltalán lelassítja, hogy támadni tudjam? -
pcguru1
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Én ezt észresem vettem

-
mephi666
nagyúr
a racoon city-s balhé óta eltelt 10év... ezidő alatt volt ideje nyomni az anabolikus szteroidokat meg gyúrni, vazze'
érdemes megnézni a resevil1 intro-t, hogy abban hogy nézett ki chris... 65kilós pálcikaemberből 10év alatt 100kilós izomagyú állat lett
ja meg a re1 introban wesker is ott figyel... ugyanolyan napszemcsis, lenyalthajú k*csögfeje volt, mint itt 
-
Croft-21
őstag
Egyébként Chris-nek irreálisan széles háta és karja van.

-
mad1
veterán

A masik kedvenc.
-
dokee78
félisten
-
Croft-21
őstag
ha a taposóaknát ugy teszed hogy pont áthaladjon rajta, akkor felrobban és megfekszik, ilyenkor oda kell futni hozzá és lőni a piros hasát amíg fel nem kel. Ezt kb 3x el játszod vele és meghal.
de persze attól is függ, h milyen fegyverrel lövöd, nyílván ha csak kis pisztollyal, akkor ez több ideig tart. -
pcguru1
őstag
Megint elakadtam egy teherautóval hoztak ezek az örült mutánsok egy ilyen szárnyas férget,találtam 3 bombát azt felrobantotam mellete és utána ráküldtem az összes löszerem ami volt,de nem akar meghalni.Valaki tudja hogy tudnám elintézni

-
mad1
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Es aki foloslegesen ellovoldozi a golyokat es az energiatoltoket...Gas az MI.
-
-
mephi666
nagyúr
ha a lépcső felől nézed, akkor szemből a falon ugrálnak még át zombik... én felmentem és "lehívtam" a láncfűrészest, közben leszedtem a falon átmászók egy részét, visszafordulva robbantottam a hordókat meg osztottam sörétessel ezerrel, majd amikor közeledett, a fal mellett befutottam a sarokba, ahol meg lehet kerülni a házat... tényleg érdelmes fejre célozgatni, mert úgy pár lövés kiüti egy időre... akkor meg oda lehet menni bokszolni vagy újabb nyugodt helyet lehet keresni, ahonnan sorozhatod... tényleg érdemes rágyúrni, mert később többen is jönnek
(milyen szinten nyomod? veteran-on lőszer nélkül? mert úgy gáz lehet... veteran-on végtelen lőszerrel már easy) -
pcguru1
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Akkor megprobálom a benzines hordohóz dobni a gránátót,amikor odaér a láncfürészes

-
-
pcguru1
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
De csak 1 gránátom van,lehet valahol gránátot venni

-
mephi666
nagyúr
fuss előle, aztán fordulj meg és lődd... de csak a fejét, hogy meg ne sántuljon
nem jelent problémát, ha nem engeded közel magadhoz... és a robbanó hordók is jól jönnek, amik szét vannak szórva... azzal a többi zombit is meg tudod ritkítani meg annak a szemétnek is bevihetsz egy-egy tisztességes dmg-et 
-
pcguru1
őstag
Kéne egy kis segitség,elakadtam egy láncfürészes palinál sehogy nem tudom kinyifantani,valaki tudja hogy lehet megölni

-
mephi666
nagyúr
veteran-on elég simán haladtam eddig, de az a nyamvadt troll már szétidegelt tegnap... eljutottam addig, hogy már harmadjára nőttek ki rajta azok a sz@rok és leszedtem mind, de még mindig nem akart kifeküdni... amikor meg támad, nyomogattam az a+d/f+v-t, de az esetek nagy részében nem lehet elhajolni valamiért és 1/3-1/4 hp-t lekap egy ilyen akcióval...
már szét evett a fene, mert amikor a 3. körben nőttek rajta a csápok full hp-n voltam kb. és onnan darált le... pedig időben nyomogattam a felvillant kombinációt, mégsem volt elhajlás a támadása elől
arról ne is beszéljünk, hogy 2 irányból is felbukkannak ilyen dobálózós kis fikamatyik, amikre szintén figyelni kell... az előző boss pite volt ehhez képest... simán megöltem úgy, hogy senki nem feküdt ki... -
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki akinek megy hamachi-n keresztül a coop leírná szájbarágósan hogyan kell belőni?
Elolvastam minden leírást megcsináltam mindent, mégse látjuk egymást a haverral.
A hamachi sztem frankó mer a COD5 simán megy.Előre is köszönöm!!
-
Alister71
nagyúr
Újraraktam a wint, a régi mentést meg lehet buherálni, hogy olvassa? Már 2x végigtoltam, tele fegyverekkel mindennel, direkt elraktam a mentést, de nem olvassa, azt mondja sérült.
Nagyon kéne. -
Croft-21
őstag
itt keress
az a jó amit Kelsat csinált
Resident Evil 5 v1.0 (v1.0.0.129) +12 TRAINER -
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segitség tegnap raktam fel a játékot és mindjárt az elején kivégeztek a fertözött barmok,esetleg ha valaki tudna egy müködö trailer linket dobni azt megköszöném

-
Croft-21
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
én lecseréltem neki egy shotgunra, asszem M3 a neve.
Meg van nála egy mesterlövész puska és kész, a távolabbi zombikat elsőre lekapja vele
A hydrához megvettem az örök ammót, de mivel 3 töltényt lő ki egyszerre, elég nagy a szórása és csak közeli helyzetben jó.
Egyébként a társunkban az nem tetszik, hogy olyan töltényt is felvesz, amilyen fegyó épp nincs is nála
Ezzel csökkentve a helyet.
blazsey2, 4 fajta ruha van mindkettőjüknek, csak fel kell oldani őket. -
carcaterra
csendes tag
Szevasztok!!!!!!!!!
Nem szoktam nagyon forumokra írkálni, inkább csak a "háttérből" informálódok!!!!
Lenne egy nagy KéRdÉsEm!!!
Én is felraktam a RE 5-öt, és lenne vele egy kis bibi, nekem pöcre indult azzal nincs is gond, de valahogy nem látja a gém a netemet, pedig már sok gémmel játszottam online-on.
De ez valahogy nem látja, pedig a tűzfalat is letíltottam, úgy sem jó, amikor elindítom a gémet a join game meg a többiek mindegyik pirosan van, nem engedélyezett, csak a new game van szürkén.
Tennap akartam hamachi-n keresztül kollegámmal nyomni egy kis multy partyt, de nem ment. Neki jó, felismeri a netet, nekem nem. Netem: UPC 15MBPS.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy ilyen esetekben mi is a teendő!!
Mert már az ideg felemészt, hogy nem nyomhatom multyban.

ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET, BÁRMILYEN INFÓ JÖHET!!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Croft-21
üzenetére
na, van ám itt pörgés... én is mp5-öt adtam a kezébe és elég gyengén használja... szerintem kap helyette egy desert eagle-t (hawk?) vagy magnum-ot, ha sikerül felnyitnom és azzal spórolosba szaggathat
eddig a nagyobb sörétest, a jailbreaker-t meg az mp5-öst nyitottam fel... sok bónuszpont kell minden fegyverhez
(habár veteran-on már 2000-et ad ha S-re megcsinálom a szakaszt és 1500-at, ha A-ra... így gyűlik... csak a monsztánál, amit be kell zárni és fel kell gyújtani, 2szer is bennragadt sheva a kamrában melegedni és ez rontott a staton... emiatt lett A
) -
konas
senior tag
Elakadtam nem tudok eleg nagyot ugrani.
4.xx valahanyas resz,belepunk a labirintus-ba,mindjart az elejen,Chris es Sheeva ralep egy lap-ra a folyoso elejen erre elkezdenek mogottuk az oszlopok bedolni,omlani erre elkezdenek futni es a kepernyomon megjelenik az F gomb,azaz mutatja hogy nyomkodjam hevesen.
Hiaba nyomkodom egy hosszu gap-et kellene atugrani de mindig Chris beesik,Sheeva meg atugorja.Emlekszik valaki erre a reszre? -
slett27
addikt
D4v3, mad1 : mindkettőtöknek ezer köszönet !
Próbálom. -
konas
senior tag
Hello.
Eletemben eloszor hasznalok trainert.Eddig csak cheat-eket hasznaltam nagyritkan ha kellett..Letoltottem,elinditottam,es megjelennek a gombok hogy mi mit csinal.
NUM PAD 1 ez kell nekem -unlimited healt.Gondolom jo lessz a mig a hajon atviszem a nagy polip ellen,mert sehogy sem birok vele.
Lenyomom a NUM PAD 1-et es bemondja ACTIVATED.
A healt meg ugyanugy megy lefele.
Hogyan kell ezt pontosasn hasznalni?MI a megoldas???? -
Doki16
addikt
Ha valakinek lenne kedve coop-ba tolni akkor itt a gamertagom felvehet: SzNorby
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
közben sörözgetek és lazítok... épp a kutyák jönnek...
többet haltam veteran-on ennél a bossnál, mint összesen eddig... (easy+normal+veteran eddigi része)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(nekem ez így működött normal-on meg medium-on is)
Írok ha sikerült elintézni
Mi az, ami egyáltalán lelassítja, hogy támadni tudjam?

Öcsémmel nagyon jól megy, benne teljesen megbízom, nem úgy, mit a cpu-ban aki pont akkor nincs ott amikor szükség lenne rá