Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
--Disztroj--
üzenetére
2 Live-os könyvtár van !
Az egyik szerintem még ezt kell lementeni még hozzá !
x:\Document and Settings\xxxx\Local Settings\Application Data\Microsoft és ezen belül van egy Xlive mappa !
Most az első résszel játszok, 64-es win7-en, a 95-re írt gamma működik!
Nagy fíling, rég toltam vég, még PS1-en. -
Croft-21
őstag
nem tudja vki mért nem tudok belépni a windows live-ba?
kipróbálnám a coop-ot, dehát... -
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71
üzenetére
Na talán mostmár sikerült feltölteni: [RES5] 100% save, live profil.
(írjátok vissza az exe "e" betűjét mert letöröltem, hogy könnyebben fel tudjam tölteni.)
Telepítés után, indítsátok el a játékot, lépjetek ki a saját live profilotokból és töltsétek be az újat.
(szerintem most se jó, nem tudom miért nem tudom sehova feltölteni, mindegy ha valakinek kell írjon rám és átdobom mailba) -
Alister71
nagyúr
...
-
mad1
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Windows live al,ha egyrol beszelunk.
Elvileg automatan kerdezi hogy akarsz e csinallni, ha nincs. -
mad1
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Sehogy,csinalnod kell offline accot.
-
horvathkrisz
addikt
Windows live ID nélkül hogy tudok menteni a játékban?
-
pcguru1
őstag
Nemsokára a végén vagyok megint

-
pcguru1
őstag
Hasitok végig a pályákon,mostmár nagyon megy

Csak el ne kiabáljam

-
Croft-21
őstag
Hi
Elkezdtem a BSAA jelvények gyűjtögetését, vki nem tudja hogy lehet bekapcsolni a fegyvereken a lézercélzót? -
Hát nem biztos hogy erőltetni kéne azt még, főleg, hogy amatőrön ekkora nehézség volt, mi lesz akkor normálon
Én a helyedben most végigmennék még egyszer normal fokozaton, hogy szokd még picit a játékot, és tudd fejleszteni még a fegyvereket, lesz 2-3 végtelen lőszeres fegyvered mingyá könnyebb lesz a normal is 
-
pcguru1
őstag
Ezt egyszerüen nem hiszem el,nemtudom elintézni azt a birkát

-
pcguru1
őstag
Köszi a segitséget mindkettötöknek,megprobálom remélem mostmár sikerülni fog

-
wesker24
senior tag
Eddig egész jól megy főleg hogy Inifnite S500-as Magnummal nyomom Shevanak meg adtam egy Infinite Desert Eagle-t ! Asszem a Trollnál abba is hagyom Profeessional fokon ! Mert azt baromi nehéz habár még nem tartok ott !!
Aztán lehet örökélettel átugroma Troll-os részt aztán hentelhetünk tovább !
-
wesker24
senior tag
Pontosabban hol akadtál el mert ugyanis ha Chrissel vagy akkor a csak a legvégén kell hátba lönnöd addig nem ! Pontosabban hol esik Sheva melyik résznél ?
Annál amikor a sziklánál kapaszkodik felfele vagy annála résznél amikor már nincs több út és ott van a szikla szélén !!
Amikor ott fent leesik alatta a talaj és a sziklába kapaszkodik oda az egyik nagyobb sebzésű Sniper Rifle kell amivel jól rá lehet közeliteni és addig kell Sniperral lönni ameddig Sheva fel nem kapaszkodik a sziklára ! Elö a Snipert és lödd a hogy csk tudod fejre mellkasra lábra mindenhova a lényeg az hogy nem jusson el Shevahoz !
Amikor sikerült felkapaszkodnia és eljutott a sziklás út végéhez ahogy a video is mutassa el kell mozditanod egy sziklát ahhoz hogy Sheav át tudjon menni hozzád ! Amint Sheav a sziklás út végén van gyorsan ess le az alsó szintre ott keresd meg a sziklát és némi kombozás után beletolja a sziklát a lávába és Sheva át tud jönni hozzád !
Ha csak vársz és lövöldözöl rá ezerrel akkor az nem fog sikerülni mert elöbb utóbb eléri Shevát és belelöki a lávába !
Jah és igen Cover módba legyen ne Attack módba !
-
ALI_G
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
32 bit nem lenne jó a 4+ GB ram miatt, RTM-et még meg lehetne próbálni, pedig eszembe is jutott már.
-
ALI_G
veterán
Üdv.
Lakótársamnak fagy a játék Windows 7 64 biten (frissen telepített 7100-as build) és nem jövünk rá miért. Próbáltuk eredeti win7-es autoupdate-es driverkkel, gyáriakkal, legújabbal, régebbivel, UAC kikapcsolva, win vista SP2 mód stb, széttúrtuk a google-t, sokaknak fagy más-más okkal. Kb. 10 perc után fagy le a windows.
Mit kellene még megnéznünk? -
wesker24
senior tag
válasz
Alister71
üzenetére
Habár én se próbáltam ki de nemcsak a játék mentési könyvtárát kell lementeni hanem az Live-os mappát is vele együtt !
2 Live-os könyvtár van !
Az egyik szerintem még ezt kell lementeni még hozzá !
x:\Document and Settings\xxxx\Local Settings\Application Data\Microsoft és ezen belül van egy Xlive mappa !
A másik Xlive mappa meg a x:\Windows\System 32 mappában van !
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet elérni, hogy végtelen töltényem legyen? Valami cheat, esetleg más módon? Előre is köszi a segítséget. -
Alister71
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Valaki mondja már meg, hogy lehet a régi mentést visszarakni!!!! HELP!
-
Alister71
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Nem olvassa vissza a régi mentést. Én is megszívtam, mert nekem is win reinstall volt.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
konas
senior tag
Hello.
Az 5.3 as level-en a nagy forgo platformon nem tom mit csinaljak.
Oldalrol tuzel 2 ember en meg forgok..Csak nem igy kell kiloni oket??? -
BloodyEddie
őstag
Végre szétlőttük ezt a szemetet, Wesker is dead
Fun volt kimaxolt Colttal, végtelen lőszerrel elölről kezdeni... a hóhér kb 2 lövéstől kifeküdt tőle ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A nagy kérdés: ugye nem Live-hoz köti a mentéseket, és lehet backupolni valahova? Holnap Winresi, nem akarok mindent elveszteni...
mod: már meg is van, egyszerűen dokumentumokba teszi
Remélem nem kell a Live-t is lementeni. Xboxhoz lehet pc-s mentést használni? -
wesker24
senior tag
Jah alaposabban megnéztem a képet és máshogy kell csinálni mindent ahogy mondtam !
Na szóval amikor ketten vagytok és prbáltók hátrálni Sheva fent marad te meg lent csak egy dolgot thetsz jelenleg próbálsz minél messze bb kerülni tőle menj minél távolabb tőle hogy Sheva becélozhassa a hátát mikor ez megvolt akkor nő ki a másik karja és felugrik Sheva-hoz na ekkor kell neked onnan lentről távolról lööd ezerrel és feltartani amig Sheav távol megy tőle ! Mivel Shevánál is leesik a szikla és mig próbál feltámaszkodni addig neked lönnöd kell ezerrel Sniper Rifle erősen ajánlott ha Shevanak sikerült felmászni ahogy a video is mutassa van egy szikla mait majd el kell mozditanod ahol most vagy ott lesz egy hely ahol le tudsz ugrani és elmozditani a sziklát egy kombó megcsinálása után miután a szikla beleesetta lávába átjö Sheva is és amikor átjön Wesker is na akkor kell a háta mögé mennia mikor már újra együtt vagytok ekkor jön elő középen a szive és ekkor kell megsorozni Desert-tel és kész !
-
wesker24
senior tag
Kerülj a háta mögé és ott célozz a hátán lévő narancssárga gömbre miután ez megvolt elöjön a szive középen ! Miután ez is megvolt ha Chrissel vagy csak löjjetek a szivébe ezerrel lehetöleg a legerösebb fegyverrel
Azt már most mondom hogy a gép pityu kevés lesz hozzá hacsak nincs egy rakás löszered belöle ! Amikor kinyilik középena szive valami erős fegyóval kell lönni !!
Mondjuk az M3-as shoti ! Vagy az egyik nagyobb sebzésű Sniper Rifle !
De a leghatásosabb és a legerösebb fegyó ellene az S500-as Magnum vagy az S&W M29-es Magnum ! Esetleg még talén a Desert Eagle is jó ellene !
-
pcguru1
őstag
Itt hogyan tovább,hiába lövöm megsem kotyan neki

-
Croft-21
őstag
válasz
wesker24
üzenetére
Hát megmondom őszintén professional módban a trollos részt csak trainerrel tudtam megcsinálni, mert mindig akkor melegedett túl a gépfegyver, amikor már ott állt az orrom előtt
Meg azok a csápok amik kinőttek a vállán, azok is marha nehezen akartak kipurcanni. Úgyhogy azt a részt örök élettel átugrottam 
-
wesker24
senior tag
Az a fejezet a játék vége ! vagyis az utolsó Chapterben vagy !
Amikor a hajón kell tisztogatni az 6 Chapter 1 része !
Amikor Excellát kell kinyirni az a 6 Chapter 2 része !
És amikor a hangárba kell eljutni és megküzdeni Weskerrel !
az a 6 Chapter 3-dik final része !
Ami persze 4 részből áll !
1. Eljutni a hangárig egy csomó fertözötteken keresztül !
2. meküzdeni Weskerrel a Hangárban
3. A repülögépen harcolni Weskerrel
4. A vulkános pályán megküzdeni Weskerrel ! -
wesker24
senior tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Na jah nem vészes annyira a hajós pálya de Veteranon azért megtud szivatni !
Ott van pl JJ a Gatling Gunos fickó na ött ha eltalál egyből Dying állapotba mész át !
Na meg ott vannak az Rpg fertözöttek elég egy rakéta szintén Dying állapot !Amugy Excella se volt nehéz de Veteranon nem volt könnyü mert egy csomó kis férget lövellt ki amit elég volt lelönni meg aztán ha az egyik féreg eltalált nem kevés élet ment le !
Amugy Wesker-nél csak első fele volt nehéz amikor a háta mögé kell kerülni hogy rá lödd a rakétát ! Veteránon azt hittem sose kerülök a háta mögé na meg + akkor már rakétákat is dobált rám ezerrel ! Aztána repülös és az utána való vulkános rész már nem volt olyan nehéz !
Habár a mikor Sheva-val voltam és Vulkános pályán amikor leomlott alattam szikla addig kelett nyomkodni nálam az Entert hogy már belefáradt a kezem szó szerint püföltem már az enter billt hogy másszon már fel !

-
Croft-21
őstag
válasz
wesker24
üzenetére
Hát sztem ami az után jön hajós pálya, nem vészes, sőt igazából a Weskerrel való harc se.
Mondjuk nem tom miért, de amikor átadtam Shevanak a rakétevetőtt, h Ő löjjön rá Weskerre, elkapta ugyan Wesker a rakétát, de Sheva kilőtt még 2-őt utána
és mindig elrontotta a dolgot ezáltal... -
mephi666
nagyúr
nyomogasd a csaj mellett az f-et (vagy ami épp a "use-gomb") és akkor egyszer csak elkapja és megcsöcsörészheted
elsőre nem sikerül úgysem kiszaggatni belőle az implantot, mert mindenféle módon kiszabadul (ami után kombózni kell... igaz easy-n nem sebez nagyot)... van olyan is, hogy chris fogja le és akkor sheva meglövi pisztollyal... tényleg kell pár próba mire kijön belőle a cucc... -
wesker24
senior tag
Én is amikor lefogtam Jill-t Sheva-val akkor is csak Chris bambult ezerrel !
Próbáld meg nyilt terepen lefogni mert valószinű hogy nem tud ugy helyezkedni a gép hogy ideális szemszögböl kilöjje a medált !
PL Ott lent azona nagy téren próbáld meg lefogni ! Ekkor Chrisnek oda kellene mennie és kilönni a medált !
DE mint mondtam ne te fogd le azt felejts el ! Ha Chrissel vagy akkor csak össze kell zavarni amint látod hogy elktrosokkot kap a medál miatt szólj Shevanak hogy kövessen és akkor elvileg Sheva lefogja neked meg csak be kell célozni mikor megvolt Sheva földhöz dönti és akkor lehet leszedni a medált !
Amugy milyen fokozaton játszasz hogy nem csinál semmit az AI ?
Mert Veteránon volt olyan hogy nálam nem csinált semmit az AI !
-
pcguru1
őstag
Hogy tudnám sheva-t rávenni hogy ha én lefogom jill-t,probálja meg letépni a nyakából a medált mert csak áll és nézi hogy én kinlodók

-
wesker24
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Jah az 1-2 -es Uroboros Bossnál még könnyü szinten be kellett csalni a szemétégetőbe és ugy kinyirni ! Normal fokozaton már voltak vele gondok mert már elég gyors volt de még akkor is a szemétégetőben végezte !
Viszont Veteran szinten már nem volt szükség becsalni a szemétégetőbe elég volt ferobbantani a 2 gázpalackot és a sebezhető pontjait jól megsorozni az S500-as Magnummal ! Ettől ki is feküdt rendesen !
A Veteran szintet is eleve ugy lehet megcsinálni hogy egy fegyvert ki maxolsz és megveszed hozzá az Infinite Ammo-t !
Amugy olyan helyre elvannak dugva a BSSA medálok hogy csak na ! Szabad szemmel észre se venné öket az ember simán elsétálna mellettük ! Amugy a Youtube a barátom volt
és annak segitségével találtam meg az összes medált !Elég csak 1x-szer kilöni a medálokat utána már többször nem kell nincs értelme !
Bármelyik fokoztaban kilöheted öket csak egyszer kell összegyüjteni a 30-at !
-
wesker24
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Easy szinten még könnyen ment Normal szinten már voltak nehézségek na de Veteran szinten már nem volt könnyü !
És igaz a troll eltalált sokszor le is ment az életem rendesen alig maradt pár centi életem azt hittem vége de valahogy csak sikerült megcsinálni a kombokat és kinyirni a dögöt !
Az S fokozat nagyon sok mindentől függ !
Ahhoz hogy S rankot kapjál a Troll-os pályán a következők kellenek !
70 %-os pontosság Accuracy + 40 Enemy kill 9:00 perc és 0 halál !
Na szóval nekem mind megvolt egyedüla Troll szivatott meg !
-
mephi666
nagyúr
válasz
wesker24
üzenetére
aszontad, hogy a troll is kiütött vagy 10szer, mégis megcsináltad S-re?
én tegnap már inkább nem idegeltem rajta magam... ma szerintem nekiesek... jól megakadtam nála
a pro-tól félek nagyon... 1-2 boss-nál lesznek főleg gondok...a BSAA emblémák hogy mennek? minden fokozaton 1-szer össze lehet szedni vagy teljesen független fokozatoktól a dolog? talán 5db-ot gyűjtöttem be eddig...
ui: tegnap újranéztem a trilógiát, ahogy említettem... az első rész szerintem magasan a legjobb... kb 7.5/10... aztán a második rész 6.5/10, a harmadik meg 5.5/10... elég kritikus vagyok... az első rész adta vissza leginkább a játékok hangulatát...
-
wesker24
senior tag
Nah a Veteran fokozat is kivégezve jöhet a Professional !

-
wesker24
senior tag
Jah Jill-el harcolni nem könnyü főleg ugy hogy nem eshet neki baja !
Legyél Chrissel és amikor a közelében vagy nyomogasd mindig az entert nálam Enter-re van állatva a akció gomb ! Amikor a közelében vagy nyomogatni kell az Entert ekkor összezavarodik és a medál ami rajta van túlterhelödik ekkor egy kis elektro sokkot kap ekkor kell kihasználni azt hogy leszedd róla a medált !
Én ugy csináltam hogy mindig Sheva fogta le nekem én meg becéloztam a medált utána Sheva leteritette a földre és ekkor lehet leszedni a medált de utána kombozni kell ezerrel hogy kitérj a támadásai elöl !
Asszem kb 4x-5x kell leteritenia földre és a 4-dik próbálkozásra sikerül letépni a medált róla !
Persze Vetereánon jóval többször kell megpróbálni leszedni a medált !
Jah és amikor a medált célzod be használj pisztolyt mert a többi fegyó csak megöli !
-
asthma
tag
wesker24
te minden mondat végére felkiáltó jelet teszel?
-
pcguru1
őstag
Sajnos megint elakadtam már ott tartok hogy találkoztam a jill nevü csajszival,és itt a probléma ha lelövöm kezdhetem elöröl azt sejtem hogy lekéne tépni a nyakából a medált,csak az a gond hogy ha lefogom a társam csak bambul hogy tudnám ösztönözni hogy csináljon valamit

-
pcguru1
őstag
Én most valami romvárosnál tartók,szobrokon logot spárga azt meghuztuk és a lépcsök eltuntek aztán elöjöttek de egyre jobban tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy inkább nem vagyok hozzászokva a billes irányításhoz.

Fun volt kimaxolt Colttal, végtelen lőszerrel elölről kezdeni... a hóhér kb 2 lövéstől kifeküdt tőle