- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banda1981
aktív tag
Szevasztok!
Sógor telója Vodafonos,és beírtam a kodót a VoWifi-hez ami meg is jelent a beállításoknál,és be is kapcsoltam,de nem működik!
Nem is fog,vagy a szolgáltatonál itt is külön be kell kapcsoltatni mint a Telekomnál?
Esetleg SMS formába is lehet aktíválni???[ Szerkesztve ]
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
amarna
tag
Sziasztok!
Bluetooth gondjaim vannak a készülékkel.
Fájl átvitelt nem tudja végig csinálni, megáll.
Alig lát valamit a környező készülékekből.
Okos órával egy nap kínlódás után sikerült szinkronizálnia magát.
Mi lehet a gond? -
-
MrDerekas
addikt
Sok BT eszköz van a házban? Csak azért kérdem, mert nekem nincs gond sem a BT csatlakozással, sem a kapcsolat stabilitásával. Esetleg valami interferenciát generál a lakásban. (elektromos nagyfogyasztó, inverter, stb) Mondjuk nekem sima RN8 van.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
asdf74
tag
Sziasztok! Hol tudom állítani hogy a telefonkönyv amit használ az a Sim kártyám legyen?
Tudom nem egy mélyvíz kérdés csak na... (különben lehet kidobom az ablakon) KösziRN8T
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Apósomnak Redmi 8-at vettünk,de ezt gondolom itt is megkérdezhetem.
A képernyőről ikont hogyan tudok törölni? -
-
asdf74
tag
Igen. Beköltözést csináltam az előző Redmimből a felhőből. (Ezt most csináltam először)
Innentől kezdve a gmail-es telefonkönyv az alapértelmezett. Nem tudok simet elővarázsolni sehogy. Új névjegy létrehozásánál se enged simre menteni, se nem tudok simet választani sehol csak google fiók vagy mi fiók. ez a 3. Xiaomi telóm, nagyjából ismerem a rendszert. (alapszinten, nem Romolgatok) Vagy valamit rosszul csináltam az átköltözésnél (bár nem volt más opció, rányomtam és csinálta) vagy nem tudom. -
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
RN8-hoz létezik valamilyen pc kezelő szoftver (mint a huawei-hez a pc suite)?
[ Szerkesztve ]
-
byrolord
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mert már leteszem a hajamat!
A Redmi 7, ha kocsiban fekvő tájolással használom, akkor a tárcsázó nem vált át fekvőre, hanem marad álló. A Wazét pedig csak fekve vagyok hajlandó használni. Szóval kényelmetlen, ha vezetés közben sokszor hívnak. Órákat túrtam a netet, de nem működött semmi, azt az egy dolgot pedig, ami factory reset után angol nyelvi beállításokkal való indítás, idő híján nem csináltam, mert már nagyon belaktam a telót.
Most vettem a Redmi 8-at, gondoltam, hogy angolul üzemelem be, és egyből működött, szépen forgatta a tárcsázót, majd átállítottam magyarra, úgy is ment.
Viszont a Redmi 8-at úgy összekuszálták, és kiherélték a Redmi 7-hez képest, (pl. hívásrögzítés tiltva, stb) hogy feltettem az EU-s ROM-ot (MiUI 11.2 20.1.16), nem figyeltem, így magyar nyelvet választottam első indításkor. Mindent forgat, csak a tárcsázót nem :D Aztán factory reset, már angolul indítottam, de akkor sem forog a tárcsázó.
Azt nem értem, hogy a tárcsázó olyan rohadt bonyesz, hogy képtelenek programozni az androidot, hogy működjön, vagy mi köze a nyelvi beállításoknak CSAK a tárcsázó forgatásához, meg egyáltalán.
Valaki tudna segíteni? Redmi 7-re is megköszönném a tanácsot.
Előre is köszönöm! -
pixta78
senior tag
Sziasztok!
8T- n, 1080p 60fps videó mindenkinek homályosabb mint a 30fps?
Gyári kamera legújabb EEA.
Köszi[ Szerkesztve ]
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
BloodRay
veterán
Csak vendég vagyok a topikban, de ez a telefon beteg üzemidőben.
Ha nem látom nem hiszem el...
Munkatársam Redmi Note 8-a épp 7 napja volt töltve és 33%-on áll az akksi, több mint 11 óra kijelzőidő mellett...
Biztos nem bugos ez?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Mindjárt töltök fel screenshotot, én valami bug-ra gyanakszom, mert ez irreálisan jónak tűnik már.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
pompom89
csendes tag
Nekem nagyon max 2.nap.. de inkabb 1-1.5 😄
Viszont nekem a cella készenlét nagyon magas, azt mivel lehetne csökkenteni,vagy mi az igazából?😄Xiaomi Redmi Note 8T // PS4 Slim
-
iMaverick
addikt
válasz BloodRay #735 üzenetére
Bug lesz az... Nézd meg a töltöttség esési diagramot... Szerintem feb. 29-én lett lehúzva a töltőről. 7 nap... Ja...
szerk: itt az enyém... Valahogy este (29-én) húztam le a töltőről. (Kijelzőidő 1 óra 10 perc)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
BloodRay
veterán
válasz iMaverick #737 üzenetére
Valóban úgy néz ki a diagram szerint, hogy kb 29-én lett lehúzva a töltőről.
Tehát rossz időt ír a hasznáalt idejére.
Viszont ettől függetlenül a kijelzőidő is bugosnak tűnik, nem tudom elképzelni, hogy az is 11,5 óra legyen. Teszem hozzá teljesen normál használattal (no repülő mód, folyamatosan vagy mobilnet vagy wifi, utóbbi csak 17h-23h között kb)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Pityu.
nagyúr
válasz BloodRay #739 üzenetére
Nekem RN7-es telefonon volt olyan,hogy sokszor megállt xy órán meg napon az idő és mondjuk 2,5 nap készenléti idő meg mondjuk 6,5 óra kijelző idő helyett megállt mondjuk 1 nap meg mondjuk 2,5óránàl a számláló,aztán volt,hogy jól mutatta felváltva fordult elő.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
addikt
Azt lehet tudni, hogy mi is megkapjuk az új droid verziót?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
banda1981
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #749 üzenetére
Redmi Note 8pro már megkapta a Chaina Stable 10 androidot.........
Nemsokára már erre is érkezik akkor!
Remélhetőlég!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest