Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anaqer

veterán

válasz Redome86 #476 üzenetére

- Youtube Premium: videot kiteszi kis ablakba mikor másik app-ot megnyitok. Megnyitom az futó alkalmazásokat (négyzet gomb), rábökök az összes bezárásra -> a YT-ot is kilövi a p.csába...

Ez kb. Android 12 ( vagy 11...? 10 még nem így működött) óta így ment nálam, nem újdonság. Viszont az igen, hogy a Disable Speaker appot (ami system serviceként ágyazódik be), is kigyakja... az azért kínosabb.

- szintén összes futó alk: ha megnyitott app-ban bökök rá, hogy □ -> összes bezár -> többi alkalmazást bezárja, de visszaugrik arra, amin voltam...

Ez meg talán még régebbóta így van (próbáld ki) - az összes bezár csak akkor zár be MINDENT, ha a főképernyőn vagy. Egyébként az éppen aktuális app nyitva marad.

Szerk:
    egyébként nekem meg az a kurrens hasfájásom, hogy ha BT-n hallgatok zenét, aztán lecsatlakoztatom a fülest, majd később visszacsatlakoztatom, akkor rögtön elkezdi tolni azt a zenét attól a pillanattól, ahol éppen kikapcsoltam. Kértem én azt?! Majd ha úgy gondolom, akkor én azt majd szépen kézzel unpauzálom, bakker... Ez is egy olyan "felokosítás", amit nem kértem...

Új hozzászólás Aktív témák