- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
SgtSomeOne
csendes tag
Szia
Global Rom-ban nincs hívásrögzítés, Google Dialer van benne, ami geofencing alapján (és lehet hogy régió alapján is) nézi, hogy a funkció engedélyezve van-e az adott helyen (de az is lehet, hogy kompletten ki van kapcsolva az alkalmazásban).
Xiaomi EU-rom nincs rá hivatalosan, Patreonon keresztül van egy közösség, akik csinálnak rá, ha fizetsz érte...
Poco F3-ra 1.0.3.0 HyperOS Indonéz fastboot romban MIUI Dialer volt, amiben volt hívásrögzítás
Tegnap beleakadtam egy fórum bejegyzésbe XDA-n, ahol valaki azt írta, hogy felrakta az Indonéz rom-ot, és Google Dialer volt benne hívásrögzítés nélkül.
Elvméletileg a Taiwan rom-ban még MIUI Dialer van, és nem csak Angol/Kínai nyelv van mint a CN rom-ban.
Azt hogy Globál telefonon, Indonéz vagy TW rom után, milyen hálózati frekvenciák vannak, és melyiken megy/nem megy az NFC, sajnos nem tudom.
Jelenleg nem tudom kipróbálni, nincs nyitva a bootloaderem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest