Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vincent7100

csendes tag

válasz Mike #6653 üzenetére

Tehát akkor, ha jól értem.
    Jelenleg, ha defben játszom, akkor csak annyi az előnyöm, hogy egyből nem tudnak AIM-al lelőni, és mondjuk két lövés kell. De ha mégis rám jön valaki és lelő, vagy rám lő és piros lesz nekem, akkor sincs számomra aim assist ellene. Hiába piros. Hát ez tök jó... Sőt ugye, ha visszalövök rá, akkor neki én is piros leszek neki és ő aimozhat ellenem. HM.

Ennek mi értelme...? Ma is virágot szedtem, mikor a kis tahó elkezdett shotival rám lőni. Persze hogy lelőtt, a viragszadest nem könnyű megszakítani, mire bármit tehettem volna... Utána persze hiába volt piros, nem tudtam rendesen becelozni sem.

Ha meg offenzív vagyok akkor ezek szerint minden úgy működik mint régen. Ha nem bántok senkit addig maradok low hostilityn, ha belémlő, vagy le, akkor mehet a fight. AIM-al, rendesen, ahogy kell. Ennek semmi hátránya nincs akkor tulajdonképpen. HM?

Legfeljebb annyi, hogy mivel látja offenzív vagyok, azt gondolhatja, jöhet kötekedni. Ez mondjuk a köcsögnek mindegy, ő jönne def módban is rám, csak ilyenkor lehet más is belémköthet, mert azt hiszi azért vagyok offenzív...

Na, mindegy. :)

Új hozzászólás Aktív témák