Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Nekem bejövős...
Nem vagyok egy nagy ínyenc így lehet sok dolgot nem veszek észre de pl. a gyenge látásom miatt a bazi nagy böngészőt le nem cserélném a régi 21"-os CRT-re.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A típust viszont jól válaszd ki. Én egy LG 32LH3000-et használok és az elején nem voltam elégedett vele. Életlen betűk és drágán is vettem. Azután kiderült hogy el kell nevezni a bemeneti csatornát PC-re és minden jó lesz. A hab a tortára hogy az USB kaput meg lehetett hekkelni (penről mindenfélét lejátszik)így pár tízezer ft.-al növeltem is az értékét. Így már tetszik is a készülék.
Játékok alatt sem vészes a helyzet. Inkább csak meglepő hogy CRT.-n sokkal részletgazdagabbnak tűnik egy grafika mint a tv.-n. Nem mondom hogy szar de érdekes.schawo:

-
bim
veterán
Hy guruk!
Mit lehetne tenni az ügyben hogy az alaplapi integrált hang (EX58-UD5) ne csak HDMI-n keresztül szóljon hanem a hátsó kivezetéseken is?

Csak választani tudom hogy vagy az egyik vagy a másik szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Programozás topic
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)