- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ttaamm
csendes tag
válasz
Angel2014 #1399 üzenetére
nem,nem,csak másoknak is elérhetővé teszem,köszönöm hogy vélaszoltál ,más tipusú rom felrakásával próbálkoz,nekem müxik,mint látod még a v880-ast is működöt...esetleg patricionálásra nyomj rá,én sokat gyakoroltam még sem lett tégla nyugodtan nyomogasd ,mert így ugysem használható...(a zöld robot mikor bejön újra nyomd föl a pc-re )...
-
ttaamm
csendes tag
válasz
Angel2014 #1389 üzenetére
..még annyit hogy az enyém gyári független teló,a gépem 32bit win 7 van ,még tiszta szinte semmi nincs felrakva,előlapi usb kimenetet használtam szinte egyből müködöt minden...(előtte 64bit win 7 volt de öröm az ürömben összeomlot totál és ennek köszönhetem hogy jó lett a telcsi...)
-
ttaamm
csendes tag
válasz
Angel2014 #1383 üzenetére
ok ,köszönöm ,müxik.szeretném megosztani ZTE KIS LITE telóm rom felrakásának eredményét:
ZTE KIS PLUS (2.3.6) MACEDONIAN FIRMWARE tökéletesen müxik rajta ,rootolva kipucolva,hibát nem észleltem!
[ROM][PORT][ICS][ALPHA]V880E+cm ez 4.0 -ás minden müxik kivéve egy hibát: vibrál a kijelző fénye halványan,nem zavaró
...hátha segít másoknak,köszönöm az összes segítséget! -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Angel2014 #1377 üzenetére
Ez zte kis 3-hoz van ahogy elnézem. Neked sima kis vagy kis plus van?
Azalatt, hogy óvatosan azt értem, hogy nem biztos, hogy pont a te telódra írták. Nem ez a telóm, csak volt, de akkor nem volt rá semmilyen custom rom. Próbálkoztam valami vietnami oldalon talált kernellel vagy rommal de egyik se működött. Szvsz nem éri meg, root+link2sd bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest