Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Visszavittem, egy év után. A T szerint hibátlan a készülék, de azért egy gyári visszaállítást kaptam, úgy, hogy a root megmaradt...és olyan szinten hülyének néztek, hogy mit akarok itt egy hibátlan telefonnal, hogy már majdnem szégyelltem magam. A csóka tuti hogy olvasta ezt a fórumot, mert anélkül, hogy bármit mondtam volna azon kívül mi a bajom, azt mondta idézem: "nem kell mindent elhinni, amit a fórumokon írnak".
3000 pénzembe került az, hogy potyára vittem be a szervizbe. Azon csodálkozom, hogy nem törtem apró darabokra. Valószínű az volt az egyetlen szerencséje, hogy nincs hasonló kaliberű cserekészülékem.
Egyébként annyira nem gyártom az elméleteket, mert nem egy fórumtagtól olvastam, hogy mennyire örült, mikor megszabadult tőle. A sok szerencsés, akiknek meg sem nézték, rögtön cserét ajánlottak neki más típusra...
A B05 miféle? A 04 után 06 jött hivatalosan, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest