Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023
üzenetére
Többnyire semmiről sem beszélünk. Még ha ki is vívom most a népharagot és előre megjegyzem, hogy mindent elkövetünk, akkor is szem előtt kell tartani hogy:
1, nincs kulcsunk a gyári recovery-hez
2 nincs semmilyen forráskódunk
3, nincs elég lexikális tudásunk az x86-os kódútra4, Egymás kölcsönös szívatásánál jobban össze kéne dolgozni, ez egyeseknek nem derogál, de ebbe itt nem foglalnék állást...
Ha valamikor is lesz custom rom, az nem 5 perces munka lesz. Én már átléptem a saját korlátaim, szóval én erősen nem ígérgetnék semmit, mert itt igenis zárt a bootloader... csak nem úgy, ami a megszokott lenne...
Most ezzel tudom, hogy sok embernek csalódást okozok, de nem fogom azt hazudni érdekből, hogy megvalósítható, mint ahogy más sem tette. Tapogatózunk a nagy semmibe, talán lesz belőle valami, talán nem. Én egyelőre sajnos az utóbbit érzem esélyesebbnek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest