Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
gyuszmó
üzenetére
Gyakorlatilag 3 fő csoport van. 1. Nem lilásodó készülékek. 2. Kicsit lilásodó készülékek. 3. Használhatatlanul lilásodó készülékek.
Akinek nem lilásodik, vagy kicsit azok azt mondják, hogy nem zavaró hiba. Akinél járt már használhatatlanul lilásodó, az tudja, hogy erősebb fény hatására teljesen belilul a kijelző és nem lehet semmit látni.
Azt, hogy melyiket kapod jó kérdés. De nem ez a legnagyobb problémája a készüléknek.
Én azt tanácsolnám neked, hogy várj egy kicsit hátha jön frissítés a telefonhoz. Ha jön és megjavít mindent akkor tudom ajánlani a készüléket. Ha nem jön frissítés vagy nem javítja ki a hibákat akkor Nem ajánlott kategóriába raknám. Én is várok még 1-2 hetet, majd lecserélem. Érdemes használtan nézelődni, mert sokan szabadulnak tőle.
A fenti sorok a saját tapasztalataim alapján íródtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi