Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Sziasztok! A hétvégén sajnos megszökött a Bladem
, kénytelen leszek új telefont vásárolni. Mivel mobil nélkül mondhatni dolgozni se tudok, így jó lenne minél hamarabb intézni valamit. Az Alcatel OT-995t néztem ki, de a Grand X is játszik természetesen. Alapból az utóbbit néztem ki már jó ideje. Szerintetek érdemes várni a Grand X-re vagy az Alcatel van annyira jó vásár mint a ZTE? Remélem kelzsocanak igaza van, és a héten már kapható lesz a ZTE, mert akkor nem kérdés melyiket veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, kénytelen leszek új telefont vásárolni. Mivel mobil nélkül mondhatni dolgozni se tudok, így jó lenne minél hamarabb intézni valamit. Az Alcatel OT-995t néztem ki, de a Grand X is játszik természetesen. Alapból az utóbbit néztem ki már jó ideje. Szerintetek érdemes várni a Grand X-re vagy az Alcatel van annyira jó vásár mint a ZTE? Remélem kelzsocanak igaza van, és a héten már kapható lesz a ZTE, mert akkor nem kérdés melyiket veszem.