- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Az eros hardware valoszinuleg azert kell, mert igy oldjak meg az optimalizacios problemakat. Viszont a 4 mag az mar vicces, nemhogy a 8 mag...
Nemtudom minek kell beletenni, egyszeruen nem latom ertelmet. Gondolom az OS veszi el egy nagy reszet...Ugysem lesznek addig tamogatva valoszinuleg ezek az eszkozok, hogy eljussanak odaig, hogy az OS-hez is ekkora hardware kapacitas kelljen.
Tovabba maximum 1-2 jatek lesz majd evek mulva ami kihasznalna ezt, de tobb ev mulva mar elavult lesz ez a processor (ha azt a logikus gondolatot nezzuk, hogy 2 eve meg csak 1-2 magos processorok voltak a telefonokban)Metroban lehet, hogy Bp-n full 3G van, de itt nincs halozat, mar eleg regota. A terrortamadasok utan megszuntettek ezeket, es free wifi hotspotokat telepitettek az allomasokra.. Tovabba egyetlen szoval sem mondtam, hogy a bp-i metrorol beszelek.."De ne zavarjon..."
A habzo szajra pedig nem ternek ki, hiszen te magad is olyan kifejezeseket hasznaltal, ami "tamado jellegu kommunikaciora" utal.
A cikket elolvastam, de meg mindig nem ertem az okat. Ha gondolkodsz akkor leeshet, hogy amire kijonnek ezek a csucsjatekok amiknek igazabol szuksege lehet egy ilyen gepre, addigra ez az eszkoz mar valoszinuleg nem lesz tamogatva..Mutass mar egy csucsjatekot...
Nalam az NFSMW telefonon nem eszi nagyon az akksit igaz nem is jatszom folyamatosan orakat vele.. Ez androidra is letezik, es ugyanugy elfut az S3-on is igaz ott nemtudom mennyire hasznalja az akksit.Tovabba nem csak en vagyok itt akik csovaljak a fejuket ertetlenul...
En itt nem akarok tovabb offolni, szoval ha van kerdesed, akkor irj privat uzenetet, es ne ide.
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hyundai, Kia topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest