- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Elnézést a metróért, én már csak sajnos kis országunkba gondolkodok.
Összefoglalva tehát továbbra is képtelen vagy értelmezni a cikket, hogy 4+4 magról beszélünk, (rohadtul nem 8 aktívról, de a habzó száj csak idáig lát), amikből, egyszerre csak az egyik "set" aktív a másik alszik. Az A15-ös set akkor aktiválódik, ha a 4 A7-es már kevés a feladathoz, addig pedig jóval kisebb fogyasztással végzik a dolgukat.
A fejet csóválók képtelenek felfogni a technológiát, ahogy azt se értik hogy miért rossz pl. a Tegra 4+1 koncepciója egy OMAP tökéletesen skálázódó 4 magja ellen. És azt se hogy 1-2éven belül ugyan ilyen lesz, ugyan olyan ""értelmetlenül"" az Apple cuccokban is, ennek az égvilágon semmi köze az Androidhoz...Grafika igényes játék... A játék mellesleg le és felskálázódik az adott HW-hoz és egyszerűen rosszabb/jobb minőségben jelenik meg, akadást kisebb HW-n se fog tapasztani. Infinity Blade is máshogy néz ki egy iPad2-n és egy 3/4-en. Csak tudnám minek töri magát az Apple a 4magos GPU-val, ha neked nem kell.
-
vicze
félisten
Tehát gyakorlatilag semmire nem használod a telefonodat, ami bármiféle 2 magot vagy 3 magos GPU-t követelne. Járkálsz a zsebedben egy erőművel és mégis azt kérdezgeted minek a teljesítmény... egyszerűen csak vicces. (Metróban full 3G-van már jó ideje minden szolgáltatótól, de ne zavarjon.
Meg az se hogy i5-nek csökkent az aksi ideje...) Észre se veszed hogy miért kérdeztem azokat amiket kérdeztem, csak egyből védekező pozíciót veszed fel és támadásnak veszel mindent. Ha tudnád az én kérdéseimre a választ, akkor tudnád a sajátjaidra...
DE csak hogy válaszoljak a kérdéseidre, pontosan azért "kell" (nyilván nem) X magos processzor, bármelyik telefonba, hogy az éppen aktuális csúcs játékokat játsszad, nyilván soha semmi nem fogja a teljesítményt kihasználni azokon kívül. A sok mag pont hogy az energia hatékonyság és nagyobb üzemidő miatt előnyös, de ha nem veszed a fáradságot hogy értelmezd a cikkben leírtakat, akkor igazából nem is tudom, hogy minek rágom a számat..
Habzó száj azokra vonatkozik, akik képtelenek elolvasni a cikket és gondolkozni értelmezni a leírtakat, és látom továbbra se sikerült egyeseknek.
Most komolyan olyan nehéz megérteni és felfogni, hogy a az ARM SoC-ok fogyasztása gyakorlatilag az évek során 0-t változott, és most is annyit fogyasztanak mint 5éve, cserébe a teljesítmény sokszorosan nőtt. Pont a te eseted mutatja, hogy a több mag jobb, mert ha nem használod a teljesítményt jóval kevesebbet fogyaszt és tovább bírja.
-
vicze
félisten
iOS usertől kérdezem:
Minek a ""legjobban optimalizált"" Mobil OS alá, a jelenlegi leggyorsabb mobil SoC, aminek 4x akkora grafikus sebessége van mint bármi másnak? Mi használja ki? Mihez kell 1GB memória? Vagy csak ez kell hogy normálisan fusson?
Fejemet vakarom, és nem igazán értem az egészet...Ja és meddig marad még a iPhoneban az 1440-es aksi?
Komolyan senki nem képes elolvasni hogy, 4 aktív magról van szó? Értelmetlen habzó száj az persze megvan...(tisztelet a kivételnek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest