- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Milyen feladat lehet az amihez keves a 4 A7-es. Nemtudom mi lehet az..
Egyszeruen ez az amit nem tudok megerteni.
Mindegy en ezen nem akarok vitatkozni senkivel...
Masreszt a habzo szajat kikerem magamnak!! Valoszinuleg keversz valakivel...Azert az iPad-nel a mai napig nem nagyon van olyan alkalmazas (bar szerintem meg mindig tobb van a jobb optimalizalas miatt) ami kihasznalja normalisan a hardware-es adottsagokat..
-
Touch-ko
őstag
Az eros hardware valoszinuleg azert kell, mert igy oldjak meg az optimalizacios problemakat. Viszont a 4 mag az mar vicces, nemhogy a 8 mag...
Nemtudom minek kell beletenni, egyszeruen nem latom ertelmet. Gondolom az OS veszi el egy nagy reszet...Ugysem lesznek addig tamogatva valoszinuleg ezek az eszkozok, hogy eljussanak odaig, hogy az OS-hez is ekkora hardware kapacitas kelljen.
Tovabba maximum 1-2 jatek lesz majd evek mulva ami kihasznalna ezt, de tobb ev mulva mar elavult lesz ez a processor (ha azt a logikus gondolatot nezzuk, hogy 2 eve meg csak 1-2 magos processorok voltak a telefonokban)Metroban lehet, hogy Bp-n full 3G van, de itt nincs halozat, mar eleg regota. A terrortamadasok utan megszuntettek ezeket, es free wifi hotspotokat telepitettek az allomasokra.. Tovabba egyetlen szoval sem mondtam, hogy a bp-i metrorol beszelek.."De ne zavarjon..."
A habzo szajra pedig nem ternek ki, hiszen te magad is olyan kifejezeseket hasznaltal, ami "tamado jellegu kommunikaciora" utal.
A cikket elolvastam, de meg mindig nem ertem az okat. Ha gondolkodsz akkor leeshet, hogy amire kijonnek ezek a csucsjatekok amiknek igazabol szuksege lehet egy ilyen gepre, addigra ez az eszkoz mar valoszinuleg nem lesz tamogatva..Mutass mar egy csucsjatekot...
Nalam az NFSMW telefonon nem eszi nagyon az akksit igaz nem is jatszom folyamatosan orakat vele.. Ez androidra is letezik, es ugyanugy elfut az S3-on is igaz ott nemtudom mennyire hasznalja az akksit.Tovabba nem csak en vagyok itt akik csovaljak a fejuket ertetlenul...
En itt nem akarok tovabb offolni, szoval ha van kerdesed, akkor irj privat uzenetet, es ne ide.
Koszi. -
Touch-ko
őstag
Az iPhone 5-om egeszen jol birja. Egy napot siman kibir, ugy, hogy napi szinten kb 2 orat metrozom ahol allandoan jelet keres, mert nincs terero. Ezalatt jatszom, a hatterben zene fut, majd munkaidoben felesleges hasznalnom, igy csak ebedszunetben netezek, hasznalom a sajat telefonom, nah, meg SMS-ezek. Hazafele szinten mail, zenehallgatas, jatek FB, Twitter, es altalaban 50-55%-on szokott lenni amikor felteszem tolteni.
A habzo szajat nemtudom kinek irtad, mert nekem nem habzik...
Tehat, visszakerdezni tudtal, viszont a kerdesemre nem tudtal valaszolni. Ergo, ertelmetlen habzo szajjal vannak akik visszakerdeznek, ugy, hogy a feltett kerdesre nem valaszolnak... (tisztelet a kivetelnek) -
Touch-ko
őstag
válasz
ricsi0307 #31 üzenetére
Androidosoktol kerdezem:
Mi az aminek 4-8 mag kell a mukodeshez? Mi az aminek 2Gb memoria kell, hogy normalisan fusson?
Egyszeruen csak a fejemet vakarom es ertetlenul nezem az egeszet..Eddig a camera megapixel szama szamitott az atlag usernek.
Manapsag pedig a magok szama es a ppi szam...Tovabba vajon milyen akksit kaphat ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest