Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubi92
őstag
az oké, hogy a telefonom majdnem olyan erős mint anyám netbookja, dehogy lassan az én notimnál is erősebbek a telefonok
-
Zoja™
őstag
Tudtommal a fekete lyukak is exponenciálisan növekednek, így nem elképzelhetetlen, hogy ha az LHC képes egy mikro fekete lyuk képzésére, onnantól az önállóan folytatja növekedését. Akkor valószínűleg gondok adódnának a zsebben hordozhatósággal, ha ma már a 185 gramm is soknak számít, lásd. a Lumia 920 esetét.
Félre téve a viccet, nagyon is érdekelnek a technikai újdonságok, mindemellett a fizika is, de a kvantum fizikához már kicsi vagyok, bár jó pap holtig tanul... -
Touch-ko
őstag
Milyen feladat lehet az amihez keves a 4 A7-es. Nemtudom mi lehet az..
Egyszeruen ez az amit nem tudok megerteni.
Mindegy en ezen nem akarok vitatkozni senkivel...
Masreszt a habzo szajat kikerem magamnak!! Valoszinuleg keversz valakivel...Azert az iPad-nel a mai napig nem nagyon van olyan alkalmazas (bar szerintem meg mindig tobb van a jobb optimalizalas miatt) ami kihasznalja normalisan a hardware-es adottsagokat..
-
SÖ
addikt
"Azért még távol állunk a zsebben hordozható kvantum számítógépektől,„
Csak arra akartam utalni, hogy a szilícium alapú számítástechnika korlátaiból adódóan, a fejlődést kvantum számítógépek veszik át. De sok év kell hozzá. Még ott tartanak, hogy csak alap számításokra képes. Előnye, a bináris rendszerekkel szemben, hogy egy qubitnek végtelen állapota lehet. Egy hagyományos PC-hez képest exponenciális teljesítményű. Mikro fekete lyukra az LHC sem képes, csak elméletben. Ráadásul a másodperc milliomod része alatt elpárologna. De majd december 21.-én kiderül.
-
Zoja™
őstag
HuMarc, RaveForce: Nem lepődnék meg rajta, ha a fekete lyuk másik oldalán is az Apple lenne a ,,nagyhatalom"...
-
Zoja™
őstag
Ennyire azért nem mennék bele, mert hiányosak az ismereteim, főleg vezetők, félvezetők terén, de ha ha emlékezetem nem csal, azért az ellenállás mértéke is függ sok mindentől, értem ezalatt a keresztmetszetet, fajlagos ellenállást, hőmérsékletet, stb. Azért még távol állunk a zsebben hordozható kvantum számítógépektől, hadron ütköztetőktől és társaiktól. Szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A MediaTek jövőre debütáló nyolcmagos processzora köré építi csúcskategóriás megoldását a ZTE.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest