- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Valami gond van szoftverben...
Ha most azt írtam volna, hogy vegyen egy Berettát a feketepiacon, akkor arról vitáznánk milyen veszélyes egy fegyver? Feltételes módban írtam egy smileval a végén. Meglepődnék, ha estére a blog írója beszerezne két 60 kilós full izom rotit egy hozzászólás hatására
Btw. biztos van általad említett eset is, de szerintem nem ez a jellemző. Még meg van az arca mindenkinek rokonságból. Feltételezem te is azoknak adnál letöltendőt, akinek a házi kedvence sérülést okozott jogilag egyértelmű szituációban, nem minden nagytestű kutyát tartóra gondolsz?!
-
Mi5u
tag
Én jobban tartok a miniatűr szobacirkálóktól, mert azok legtöbbször max. "gyere ide Fifike" nevelést kapnak.
Tapasztalat, hogy a legtöbb ilyen vicsorogva mozdul mindenre ami mozog, míg a legtöbb nagytestű kutya jólnevelten sétál a gazdájával mindenféle allűr nélkül.
Persze mindkét táborban erősen gazdafüggő, hogy milyen lesz a kutya viselkedése. -
AGE-T
őstag
Nem egy ketrecharcos megbolondul állatot kell otthon tartani. Az állattal foglalkozni kell, mint egy gyerekkel. Ha hülyét nevelsz belőle az is lesz. Rokonságban nem egy Roti volt, van. Meg van mindenkinek az arca... Saját telken korrekt keretek között tartva egy állatot, nem lesz belőle pszichopata. Az, hogy valaki bemászik a tiltás ellenére a kerítésen, ignorálva minden jelzést, kapucsengőt, telefont és ott leszedi az arcát az eb, hát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest